Mairomyyr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mairomyyr
MemberThink to muscle to get muscle grow:D
Mairomyyr
Member16 aastaselt surusin 80kg, ise kaaludes 70
Mairomyyr
MemberNii lahe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mina armusin äkki inimesse, kes oli koguaeg mind igapäeva elus ümbritsenud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, polnud ennem lihtsalt märganud..Aga selliseid juhtumeid on palju, hiljem hakkab kahju kui peaksite lahku minema vms..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodame ,et ei lähe kui olete üldse koos praegu:)
Mairomyyr
Memberusun armastusse isegi esimest silmapilgust, endal selline juhtus:D
Nüüd 2 aastat koos olnud õnnelikult ütleme niimoodi:D
Saime poe nurga peal kokku:)
Mairomyyr
MemberMainin ära ,et need pole liibukad vaid liibekad. Nende all kui kanda aluspesu või mitte see on enda teada, mu sõber ei pane aluspesu alla ja tal nii mugavam aga ise kannan küll ja hõõrdumist pole.
Odlo on jah üks paremaid firmasi. Edu shoppamisel!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mairomyyr
Memberhindu push-ups näiteks ka hea variatsioonäkki viitsid selgitada mis asi on see hindu push-ups
Mairomyyr
Memberpole paha,aga arvan et jääb väheks,seeriaid olen harjunud tegema 3x 10miinimum,kava võiks olla jaotatud kolmeks,võin eksida kuid arvan et rammumehed tehes mingit kava panevad rohkem rõhku ülakehale.aga tänan vastamast.Sa ütled et seda jääb väheks mida sulle soovitati? ja et su miinimum on 3x 10 , aga äkki mõtled suurtemate raskustega teha:)?
Mairomyyr
MemberAh et suhtud ellu laia haardeliselt,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Et tuleb teha kõike ….
tapmine,vägistamine,röövimine kaasa arvatud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nende postitused,kelle arvamus on sinu omast erinev,keelad ära …
Ikka vää-äga laia haardeliselt paned,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Appi ,ega ta ei mõelnud nii ma usun, ma arvan et ta mõtles et elus tuleb kõike head proovida ja lõbutseda noorelt ära oma lõbustused.
mai 5, 2009 at 4:20 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194493Mairomyyr
Memberott!
Mairomyyr
Membersooviksin ka
Mairomyyr
MemberVõrus võiks olla küll, oleks huvitatud, sellist ala otsinud palju
Mairomyyr
Membervaata ,et toolid kinni oleks, muidu on valus kukkumine:)
Mairomyyr
Memberkuidas sa jõudsid 3 korda trennis käia:O
mul on peale esimest trenni juba selline väsimus et oioi:D
Mairomyyr
MemberTänan
Mairomyyr
Membersugu
kui tihti käite jõusaalis
mis eesmärgil käite jõusaalis
kellega koos käite jõusaalis
kus käite jõusaalis
kui pikad on teie treeningud