Skip to main content

Mairomyyr

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 42 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rinna lihasvalu #245945
    Mairomyyr
    Member

Mul oli sama probleem, aga minu probleem seisnes selles ,et ma ei venitanud rinnalihaseid piisavalt. Kui hakkasin korralikult venitama, siis polnud valu ka nii sügavalt tunda.

in reply to: Ei saa aru:D #249683
    Mairomyyr
    Member

Foorumiskus saab Kaido kava, siis minuarust saadab ta kõigile ühesuguse tsükli kava,nagu ma aru sain. Niiet kõigile on see sama siis

in reply to: kas sellist vormi on võimalik taotleda? #230998
    Mairomyyr
    Member

7 aastat on pikk aeg ka, kui kõike jälgida selleaja jooksul siis ma arvan küll , et on võimalik, kui ta oleks kasutanud midag isiis oleks ju võistlustel vahele jäänud, piltide peal võistles kuskil.

in reply to: Britt Miller- bodybuilder #230699
    Mairomyyr
    Member

Ärgem unustagem, tegemist on jätkuvalt siiski sportlaste galeriiga. Naiselikkust ja pandavust võite mujal hinnata
    in reply to: Kava!! #217753
    Mairomyyr
    Member

üks küsimus kava kohta..

Kas kergel päeva peab ka teisi harjutusi nt: lendamine, venitused, triitseps ja õlga tegema või ongi kerge päev selleks et teed omad seeriad ainult surumises ära ja siis on kõik?.

ma loodan et saite küsimusest aru:)

in reply to: Mis toimub ? #216752
    Mairomyyr
    Member

Mul on näiteks niimoodi kui ma paar päeva kätekõverdustele jätan vahet siis mai jõua nii palju. Kui igapäev teha siis on parem ja jõuan märgatavalt rohkem.

in reply to: Korvpalliteemaline küsimus #210826
    Mairomyyr
    Member

Osta endale raskused mis käivad jala pahkluukülge ja nendega käi jooksmas ja otsi endale koht mingi 30-50cm kõrge ja hüppa sealt raskustega üles alla ja näed kuidas sentimeetrid tulevad:)

in reply to: Kehatüübid, huvitav test. #209075
    Mairomyyr
    Member

1.92

in reply to: lihas välja! #206043
    Mairomyyr
    Member

mai mõelnudki ainult lihaskasvu:d muretsesin lihtsalt kas lihaskuju kaob või jääb alles:d

Tean jah ,et rohkem peab sööma ja kindlasti teen ka seda.

in reply to: lihas välja! #206033
    Mairomyyr
    Member

Aga kui ma juurde võtan nii palju kas siis lihaskuju kaob ära, või koos massiga kasvab ka lihas?

teen trenni 4x nädalas.

in reply to: Kõhulihased… #206029
    Mairomyyr
    Member

Oot, a seletage palun lollile – mida treenivad siis jalatõsted?

Ma oma lolli aruga olen arvand, et keretõsted mõjutavad ülemist poolt ja jalatõsted alumist…

Peaks olema jah nii.

in reply to: Muusika #206023
    Mairomyyr
    Member

Pitbull ja limp bizkit on mõnus!

in reply to: Fitshop Telliskivi: Kui hindad kvaliteeti! #206022
    Mairomyyr
    Member

10,7

in reply to: R.I.P Michael Jackson #204277
    Mairomyyr
    Member

Ei olnud tema loomingu fänn (ei ütleks, et ükski tema laul kunagi mu lemmiklaulude hulka oleks kuulunud. Võibolla isegi ühte laulu meeldis mõnda aega kuulata, kuid ei mäleta mis selle pealkiri võis olla), aga siiski mingil määral soe tunne tekib kui meenutada kui 80-ndate lõpus- 90-ndate algul tema laule raadiost/TV-st kuulsin/nägin. Sel ajal tekitas imetlust pigem fakt, kui lugesin (või kuulsin) mingist edetabelist maailma tuntud muusikute rikkusest ja et tema vara väärtuseks loeti umbes 1 000 000 000 (1 miljard) USD. Tundus ikka uskumatuna kuidas muusikaga on võimalik selline hunnik kokku ajada. Siis vist vaatasingi/kuulasingi (kui raadiost/TV-st juhtus tulema, spetsiaalselt ei kuulanud) rohkem selle pilguga, et mis tema loomingus siis nii väga erilist on, et see võimaldab nii palju raha teenida. Nagu ikkagi reaalsus näitab, oli ta muusikamaailmas kõva ja kuulus tegija ning ega ikka ei usu küll, et keegi kunagi veel nii populaarseks/edukaks saab.

Kas mitte tal polnud surres suured võlad?

in reply to: Lihase suurus #203661
    Mairomyyr
    Member

Ma ausalt ei usu et sul oli 11 aastasena muskli ümbermõõt 36cm, ma olen 17 ja mulon sama ja 11 aastase kohta on need päris pirakad käed. ja mai usu et sa siis üle 60kg ka kaalusid

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 42 total)