Mailman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mailman
Membermille järgi sind ära tunda? ise käin kuskil 3-4 korda nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul praegu suht paus sees, aga muidu äkki tead mind, Ergo olen, küsi naisukese käest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberTere .. Söön päevas ligikaudu 400 kcal . Ei tarbi lihatooteid . Pealmiselt söön Fit jogurdit, õuna ja joon rohelist teed. Teen päevas umbes 70 kõhulihast ja käin jooksmas . Mure seisneb selles ,et kilod ei kao mitte kuidagi . Olen 155 cm pikk ja kaalun 53 kg . Kuidas kõige lihtsamalt kilod kaoksid ?Meenutad üht mu kooliõde, aint sa sööd veits rohkem vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muidu, kui kastis lõpetada ei taha, siis tee sellele naljale lõpp.
november 18, 2008 at 3:05 p.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #102315Mailman
MemberÜldiselt on see taaskordne näide, et kärbsest annab lihtsa vaevaga elevandi vorpida
MemberÕnne mehele, kes ületab kunagi Oti rekordi Eesti meistriks tulemises järjest:D
Mailman
Member1 kord .* 3 seeriat – 10 kordust – Hantlitega Lendamine .
* 4 seeriat – 10 kordust – Lamades surumine ( kang )
* 3 seeriat – 10 kordust – Kald.pind surumine ( kang – hantlid )
Esmasp on sobilik rinnapäev.
Hr hunter teab, kuidas on ükskõik mis olukorras treenida rinda kõige parem ning veel paljastas ta saladuse, et rind areneb kõige paremini esmaspäeval
MemberTere! Kui raske on naisel saavutada n-ö sixpacki? Ja kas see on üldse nii kergesti teostatav kui meestel?Kui kerge see meestel on siis?
Mailman
MemberMikk, sa olid lihtsalt liiga hõivatud show-tegemisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Noja kõhutants oli päris normal.Mailman
MemberFarmi maitserohelisega kodujuust on hea, küüslaugu maitse sellel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2008 at 7:23 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #169507Mailman
MemberTael omas ikka Mart Sanderit hellalt seal
Mailman
Memberneile ei hüüta “shake it baby” vaid “flex it baby”baby nüüd kõll õige sõna pole
Mailman
MemberMulle ka on jäänd mulje, et jäärad kalduvad spordile. Anoh, minu juttu ei saa väga tõeks võtta, sest ise ka Jäär:D
Mailman
Member183 cm, 84 kg ja aina tuleb juurde , vanuseks 15
Mailman
MemberKui lähete kotti taguma võhma jaoks, siis võiks keegi targem selle tehnika ka üle vaadata.
Mailman
MemberSportlandist mingi ostuga saab vist, pead ei anna.
Mailman
MemberOleneb rahakoti paksusest:) Kui sul raha palju, võid valmis massilisaja osta, aga nö home made hea massilisaja oleks nt Hera80+ viinamarjasuhkur suhtes umbes 1:2
AutorPostitused