Mailman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mailman
MemberNii et menüü täiesti rasvavaba …Palju kavatsed juurde võtta?
Ja tundub et ka peaaegu valguvaba, niiet jääb jah küsimus: palju sa kavatsed juurde võtta?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberMa tahaks teemaalgatajat kiita hea eeltöö eest! Kõik küsijad võiks sellised olla:)Tõesti on hea algus teemal, mitte tüüpiline: tere, mul kõhu peal palju pekki, tahaks saada sikspäkki, teen normaalselt trenni, toitun ka hästi ja teen iga päev 100 istesse tõusu, mida tegema peaks et saada rannavormi?
Niiet ka minupoolne kiitus teemaalgatajale
Mailman
MemberRing ei mahtunud üüberisse ära minu teada.
Mailman
MemberSuur aitäh sulle:) Oleks siin ilmas vaid rohkem sinusuguseid abistajaid ja sõbralikke inimesi. Ma püüan seda kava tellimist siin siis uurida:)Ma ei saa nüüd sinust aru. Kui keegi ütleb sulle otse, et telli toitumiskava, siis ta on paha ja kuri inimene. Kui aga keegi ütleb niiöelda selle ”telli kava” lillelisemalt, siis on ta sinu jaoks lausa ingel. Mõtle nüüd ise järgi, mis nõu sa soovid.
Mailman
MemberKui sa mahlast oma vitamiine taga otsid, siis pole sa vist õigel teel, söö parem puuvilja ( saad kiudained ja rohkem vitamine) samuti täidab kõhtu ja ei saa nii palju süsivesikuid
Mailman
MemberOmlett votab ju 3 minutit, mis sa jutustadPäris 3 vist siiski mitte, või ma ei tea missuguse omleti saab 3 minutiga.
Mailman
MemberMassi lisatakse süsivesikutega, kuid tähtsad on ka valgud ning menüüst ei saa unustada ka rasvasid.
Mailman
MemberÄkki sheeriksid kava?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik veebitreenerid sheerivad seda hea meelega, küll väikse summa eest, kuid arvan et see on tulemuse kõrval tühine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberKõige rohkem transrasvu leidub eeltöödeldud küpsetatudtoodetes, margariinides, kohukestes, snäck toitudes ja töödeldud toodetes nagu friikartulid näiteks.
Ja transrasvad teatavasti tekitavad seda vihatud pekki meie kehale
Mailman
MemberKahtlen selles, et kui sa 200g alla võtad, siis oma õllekõhust lahti saad.
Üldiselt toitumine paika. Nõuandeid selleks on terve see sait täis.
Mailman
MemberNii AirDyne kui Versa Climber tunduvad mõlemad väga huvitavad, pole neid siis kuskil Eestis?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberAedvilju jah, portsjon umbes vastavalt liha kaalule.
Mailman
MemberNojah, mul endal praegu jõusaalis küll paus sees, kuid viimati tegin 5×5 kah, numbrid kasvasid ning samas kasvas ka tunne koguaeg et jalad treenib kuidagi liiga kinni.
Mõtlesin nüüd, et peaks jõusaaliga uuesti vahepeal tutvust tegema, kuid ei soovi jalgu enam ”kinni” treenida , aga samas ei saa ka jalgu tegemata jätta ülakeha kõrvalt.
Peaks vist siiski klassikalist 3×6-8 tegema.
Mailman
Memberjrx, Sina kui fighter, mis põhimõtete alusel teed sina kükki?
Mailman
MemberMa mäletan kui ma peaaegu iga päev kanafileed sõin. Jubeeee…filee on nagu eriti räme ja kuiv. Kondita kintsuliha on vast kana juures parim koht , mida nosidaedit: palju vigaseid sõnu.
Ei ole ju kanafilee midagi nii hullu, natuke maitsestamata jogurtit peale, pannil tehtud juurviljad kõrvale ning nämm-nämm.
AutorPostitused