Mailman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mailman
MemberSay what ? Ungeheuer vast ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Richtig, entschuldigen Sie bitte !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberMarkus ist ein Ungerheuer
mai 9, 2009 at 4:23 p.l. in reply to: FITSHOP TARTU IVO ULMELINE PILDIMÄNG!!! 09.MAI 2009, Võistlus!!! #195174Mailman
Member” Imre Vähi, be very afraid”
mai 5, 2009 at 6:19 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194529Mailman
MemberEesti keeles kirjas- Ott edastab seekord Taavit. Ott ajastaski oma vormi eestikatelt kaugemale, Taavil võib kiskuda nö “vägistamiseks” ja võib lihast kaotada.väike vihje : see sõna on edestama mitte edastama
mai 5, 2009 at 12:48 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194454Mailman
MemberOtt ftw, ehk siis Kiivikas jääb peale.
Mailman
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=20336
siin on mingi ülevaade olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>viimastel koolidevahelistel võistlustel suutsin ise teha aja 1.33, millega olen väga rahul
aprill 19, 2009 at 8:21 p.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #192048Mailman
MemberVõistleja nr 7 tundub piltide järgi olevat paremas vormis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberPäris äge küünarvarre kava !
Mailman
MemberKui su põlv ragiseb ja valutab siis kontsulteeru(kirjutasin õigesti?) arstiga. Arst teab paremini.konsulteeru*
“>Mailman
MemberNatuke liha, mune, juurvilju jms, peaks ju tulema välja 100 kr päevas?
Mailman
MemberKui vaadata küsitletute vanust, siis on neil igaühel oht 10-ne aasta pärast surra, mitte ainult liha sööjatel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberSee võib küll olla ainult minu arvamus aga see et sa oled 170 cm pikk ja tahad kaaluda 55 kg, see on minu arust natuke liiga vähe.Naise kohta pole ju väga vähe?
märts 20, 2009 at 3:24 p.l. in reply to: MMA saates Paar – Ilma reegliteta kaklusest on saanud sport #187496Mailman
MemberVäga asjalik jutt Ottilt
Mailman
Memberkusjuures ise olen selle teooria pooldaja ja võtnud üle selle vanadelt karudelt venesõjaväe aegadest (combat sambo) ning minule see harjutus meeldib. Olen harrastanud seda harjutust ja teen seda ka edaspidi. See õpetab keha pöörama, hingamist säilitama ja löökidea harjuma.Kõhulihaseid sellega vast ei kasvata aga poksis leian isiklikult, et bodyshottide vastuvõtu võimet arendab antud harjutus küll märgatavalt.
v-o new school olijad naeravadki selle välja aga ma olen kogu aeg uskunud back to the roots põhimõtteid.
Lõpetuseks: kui tahta kõhulihaseid, tee kehatõsteid v misiganes, kui tahad tõsta bodyshottide taluvust siis soovitan proovida.
100% agree
Mailman
MemberKas ja mis puudu jääks sellest kavast?(v.a alakeha) Või mida oleks kasulik mingi teise harjutusega asendada?Sa ju tahad värdjaks saada oma suure rinna ja biitsepsiga, eks ju?
Asi mis su kavast puudu, ongi ALAKEHA: asi, mida sa arvad et pole vaja.
Naljanumber….
AutorPostitused