Mailman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mailman
MemberMinu arvates jäi nagu üldiselt kogu matšide tase üpriski nõrgaks, seega olen selles ürituses veits pettunud.
Hea töö muidugi Mirkolt, Kevin tegi tõesti seda mida ta oskab, MMA lõppes tegelikult täitsa ilusti.
Ning veel milles ma olen natuke üllatunud, nö eeldatavat ”koduvilet” ma vist ei näinudki.
Mailman
MemberLisa ikka oma pikkus, kaal ja eesmärk ka, et keegi sind aidata oskaks.
Kuid üldiselt esmapilgul vaatan, et kava üpriski mööda.
Miks peaks korraga 500 g kohupiima sisse jahvatama?
Mailman
Memberma arvan et menüüs võiks olla igal nädalapäeval erinev menüü , muidu sul paari kuu pärast suht kopp ees sellest toidust … vähemalt mul oleksTahaks näha kuidas sa koostad igaks nädalapäevaks täiesti erineva menüü
Mailman
MemberOk, sõnavabadus on tore asi küll, kasutan ka nüüd seda privileegi ja avaldan enda arvamuse, FrodoB sa meenutad mulle oma käitumise ja järelandmatusega seda samust asja. Kritiseerid inimest väikese eputamise eest ja sõimad Bolti pärdikuks, aga samas ise käitud julmalt üleolevalt…olles mida saavutanud? Me isegi ei tea kes sa oled ja sa ei tea kes me oleme..ning sa võtad õiguse olla nii üleolev? Kuid samas Bolt on juba elav legend, ning võib väikeseid emotsioone endale lubada, ongi huvitavam.Rääkides spordist, siis 200 m finaal ilmselt nii põnev ei tule. Gay-d ei ole ole ja uut maailmarekordit ilmselt ka ei tule, kuna Bolt jooksis Pekingis 200 m ikka täiega lõpuni ja siiski paranes rekord suhteliselt vähe. Ning Bolt on ise tunnistanud, et ta ei ole nii heas vormis kui oli olümpial.
Ma pole kursis asjaga vist, miks Tyson ei jookse?
Mailman
MemberMa ütlen, kui hakata rääkima, siis võiks vähemalt faktid üle kontrollida. Mehe nimi on Sergei Bubka
Mailman
MemberSee chick snack? Minu arust on see ilma soodukata pigem 25+ krooni ja maitse pole üldse nii hea kui beef jerkyl. Kuidagi kuivaks jääb see kana, aga dieedi ajal snackina teeb oma töö suurepäraselt ära.
Mailman
MemberVabandage mu rumalust aga ma pole siiani aru saanud, miks need süsikad nii olulised on pärast trenni. Ilma nende lisamist valgusheigile ei ole see lihaste kasvuks piisavalt hea ehitusmaterjal?
Mailman
MemberAga milliseid toite ma siis täpsemalt peaks sööma ning mis kogustes?Olen juba aru saanud ,et on soovitatav süüa 5-6x päevas ja iga 3 tunni tagant umbes.
Tahaks teada siis ,et milliseid konkreetseid toite ma peaks siis poest ostma
Mailman
MemberKas keegi võiks ka nõu anda massilisajate kohapealt?Nii siis nagu mainitud olen 184cm pikk ja kaalun 72kg.
Enamus lihaseid on mul jalgades
Mailman
MemberNii huvitavat artiklit polegi ammu lugenud.
Huvitavad ettevõtmised sul Janar, ning ka kõik teised artiklid on huvitavad, kuid päris sinu kirjutatud oli ikka huvitavam lugeda.
Jätka samas vaimus
“>Mailman
MemberSüsivesikud peale trenni ja õhtul, sest teevad uniseks.Aga täitsa viimane toidukord enne magamaminekut ikka rasv+aeglasti imenduv valk?
Mailman
MemberOlen kuulnud, et kreatiiniga on natuke teised lood.. et tuleks vahetult enne tarvitamist valmis teha.Keegi kinnitab/lükkab ümber?
Kreatiin pidi pikemal ajal vees tõepoolest kreatiniiniks muutuma, niiet see seismist ei kannata.
Mailman
MemberMesomorfid on ylekaalus:D(või vähemalt nende arv, kes sellele kõige lähemal)Enda kohta ei pruugi siin paljud ausaid vastuseid anda. Eks see ole raske ka muidugi
Mailman
MemberKindlasti ei näita taolised tegevused spordi mehisust, peksmine pole tegelikult üldse sport, vaid sellega tegelevad inimesed, kes on täis negatiivsust või kellel on tugevad alaväärsuskompleksid ning läbi selle peksmise püüavad siis tõestada teistele, et nad on midagi väärt, kahjuks aga sellise tegevusega oma väärtust juba ei tõsta.BodyCombat-is tõuseb pulss kiiresti maksimumini, kas mehed ei suuda sellega toime tulla? Kusjuures siit tuleb välja selle treeningu väike kasutegur, kuna see toimub
peamiselt anaeroobses tsoonis, mis pole aga kasulik ei kaalu langetamise ega vastupidavuse suurendamise seisukohalt. Kuid kindlasti on trennil oma emotsionaalne
iseärasus, mille saamiseks sinna üldse minnakse.
Niiet poks polegi sport? Vaid lihtsalt suur grupp inimesi maailmas, kes on täis negatiivsust ja elavad seda ringis välja, sest tegelikult nad on väärtusetud mehed?
Kui tullakse välja selliste väidetega, siis näitab see lihtsalt inimese enda madalalaubalisust.
Saan aru, et sa oled kinni oma rühmatreeningutes, sest need annavad sulle hea enesetunde ja mis kõik veel. Kuid see ei tähenda, et need treeningud oleks parim viis ennast välja elada ja vormis püsida.
Poks- vaimselt ikka väga raske ala ja füüsiliselt veel raskem. Mina ei ole käinud ei Bodycombatis ega Bodypumpis, sellepärast ma ei tule neid siia ka kiitma või maha tegema, niiet veidike rohkem mõistlikku suhtumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>I’m out