Mailman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mailman
MemberJõuad sa ühe trenniga korralikult nii palju harjutusi sooritada ikka?
Mailman
MemberPõhiasi mida mul on vaja treenida oleks RIND ja siis järgneks kõht.See mõte unusta ära, arvata on et sa tahaksid olla iluspoiss, kellel on sixpack ning ilusad rinnalihased. Kuid mõtle nii, et teed kõiki lihaseid absoluutselt sama tähtsusega, rõhku pööra ka harjutustele nagu kükk ja jõutõmme, head massikasvatajad. Parim viis perfektse kehani on siiski õige toitumine ning harjutused kogu kehale, proovi leida ka see 1x trenni nädalas veel.
Mailman
Member14 aastaselt sain 70 üles , siis ma olin selline ülekeha treenija et ülekeha iga jõusaali trenn,see oli siis umbes kui ma 14,5 aastat vana olin. Nüüd olen 15 saanud kuu aega tagasi. Umbes 3 viimast kuud olen igalpool raskusi vähendanud, kava kehaosade peale jaganud, ning tehnikat hakanud lihvima. Tähelepanu raskusele pole kunagi pööranud, kuid see 70 tegi õnnelikuks küll
Kuid peale tehnika vastu tähelepanu tundma hakkamist hakkas ka raskus millega harjutust sooritasin vähenema.Mailman
MemberIndeed they have

Mailman
MemberPildil on fragment inimese selja- ja alajäseme lihastest tagantvaates.Tegemist on meesterahvaga.
Hästi on eristatavad suur tuharalihas, keskne tuharalihas, reie-kakspealihas, külgmine pakslihas, poolkõõluslihas, poolkilelihas, seljalailihase aponeuroos, seljalailihas, välimine kõhupõiklihas.

On nüüd kedagi kes julgeb vastu vaielda?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberIsiklikult mulle meeldib ja on alati meeldinud Hr Vähi vorm, täiuslik.
Mailman
MemberViinerid maha võtta . Hommikuks söö parem putru ning paar-kolm muna, kas siis keedetult või omletina, ise valid. Koolitoidu ja õhtusöögi vahepeale ka midagi, kas siis nt 200g pakk kodujuustu.Õhtusöögi kõrvale ka siis pakk kodukat, kui ei maitse, siis muna jällegi. Valku on ikka vaja, jõusaal või mitte, sportlane siiski. Kui muidugi plaan on väga korralikult toituma hakata, siis 500 krooni ning sa oled( juttude järgi) taevas.
Mailman
MemberRannahooajal tahetakse ju ikka parimas vormis olla ja ma ei väidagi et mina ei tahaks. Muidu ju tekib teistel tunne , et sa seal jõusaalis niisama kargamas käid.Kuid kas on tegelikult teised nii tähtsad?Enda tervis ja enesetunne loeb. Aga Toivo295 edu ning respekt massiperioodil suvehakul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberAsi ju ongi nii. Kes meist ei tahaks suure/meelepärast kehaehitust? Aga sellised on ikka palju, kes avastavad selle alles aprillis/mais ilusate ilmade ning suvetunde saabumisega. Ja siis mõtlevad, et nüüd teen trenni ja söön korralikult( veel hullem ei söö üldse ) aga sealt edasi mis peale suve saab on po**ui. Mõelge selle peale kasvõi kohe täna ja seadke eesmärk näiteks järgmiseks suveks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberSõltub, mida veel sööd.Muidu võiks süüa 50-100g 30% hapukoort. Hea on tomatimahlaga 1:1.
Maitselt ta nüüd kõige parem pole, aga kannatab juua
Member14 on ta vanus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Normaalsed tulemused tegelikult, mina surusin 14 aastaselt 17,5 kilo
Ei tegelt ka, jummala normid tulemused.Kuidas selline asi võimalik on?
Mailman
MemberFast- maitsetust kohupiimast etem.
Mailman
MemberOrienteeruvalt 20 minutit.
Mailman
MemberSeda ma üritangi välja selgitada, oleks ju tore
MemberKas mitte enamus kohtades kang juba 20 kg pole?
-
AutorPostitused