Mailman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mailman
MemberSiis on ju kõik hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberIntensiivne jõutrenn, ehk jõusaalitrenn , mis näeb ka trenni moodi välja ehk siis see, et sa endast maksimumi annad iga trenn
MemberProovi negatiivi, see tähendab , et alusta ülevalt poolt allalaskmist ja sinna ülesse roni kuidagi vms
MemberMis kuradi toit, kui ikka nälg on, siis seisab iga mööduva seeliku peale ja pole vaja siin mingit turgutamist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberKaalu langetamiseks pidi parem viis olema suuremad raskused
Membermida kujutab endast jõutõmme?pole kunagi jõusaalis käinud, ei tea neid termineid ja asju siis tuleb selgeks teha endale mis on jõutõmme http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…k/selg/050.htmlTundub et sul oleks vaja terminitega lähemalt tutvuda;)
Mailman
MemberÄkki ma peaksin lihtsalt seeriate vahel väiksema puhkuse tegema.?Praegu kuskil 1,5-2minutit tõmban hinge enne uut seeriat.
1 minut oleks hea minu arust
Mailman
Membersaksamaa võidab finaali.. meeldigu või mitteHispaania võidab, meeldigu või mitte
Mailman
MemberTegemist ju algajaga, ei tohiks tekkida tal sellist mõtet et mida rohkem alguses seda kiiremini tulemus tulevad, vajab taastumist ka.
Mailman
MemberHetkel kahjuks ei ole materiaalne seis väga hiilata, seega toitumis- ja treeningkava endale lähiajal lubada ei saa.Jätad mõned suitsupakid ostmata ja sealt see raha tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberMulle teeb kohutavalt nalja, kui 50kg jõutõmmet või õlakehitusi tehakse tõsterihmadega. Samuti meessoost siidikäpad, kes ei julge palja käega hantlit puudutada, vaid peavad kindlasti kindaid kasutama. Seda on lihtsalt nii naljakas vaadata, et ma alati muhelen endamisi.Kindaga on ikka mugavam kui ilma, ei usu et see jõusaali tolade alla kategoorub.
Mailman
MemberTavaliselt käin Jüris Rae Spordikeskuses.
Põhjuseks on treeningkoha ligisus, mõistlik kuutasu ja normaalne jõusaali sisustus. Pesuruumis vahepeal vesi jukerdab aga selle kannatab ära.
Enne seda käisin natukene aega Tallinna Spordihalli “säästusaalis”. Väga väike ruum, vähe seadmeid ja pesemistingimused ka just kõige paremad polnud. Samas hind oli väga soodne.
Eelmine aasta üks_koma_päev oli idee proovida linnas trenni teha.
Esimesena astusin läbi Arctic Sport Clubist – alguses kohe pakuti aastast lepingut, alternatiiviks oli võtta “tutvumispilet” 240,- eest. Kindlasti tip-top koht aga 1x maksumus oli pool minu hetkel treeningkoha kuutasust.
Nu otsustasin, et käin ka Coral Club`is asja uurimas. Seal oli pilet 200,-.
Silma on jäänud Õismäe ujula jõusaal. Kodulehel reklaamivad, et neil on 2 saali ja hulganisti seadmeid ning 1x maksumus 55 – 100,- EEK.
Olen käinud ka Keila ujula jõusaalis. Väga väga väga palju seadmeid ühes väikeses ruumis. Pesemisruum oli suht “kitsas”. 1x maksumus 60 – 95,- EEK.
Loodan, et sellest pikast jutust oli abi otsustamisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen nõus et Rae Spordikeskus Jüris on väga mõnus koht. Ühe korra pilet kuni 22a-sele on 30 ja kuukaart vist 250(võibolla ka 300), ruumi on piisavalt, muusika, pole palju rahvast, üldiselt sõbralik õhkkond, ning koguaeg ühekorra pileteid ostes ei tule üldse kallis, kuukaardiga nimelt se jama et võib raisku ju minna
Mailman
MemberPakud valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberMine sportvõimlemise trenni.word
Mailman
MemberSeda massilisajat sul veel vaja pole, pigem tavatoitumine korda, kui ei ole.
AutorPostitused