Mailman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mailman
MemberToitumine on tõesti kõige tähtsam paika saada, aga valgupulbrist tehtud sheik milles on ka süsivesikuid, aitab lihastel taastuda.
Mailman
MemberJüri spordikeskuse 4x nädalas, olen seal juba peaaegu aasta käind, 250 on kuu õpilasele kes on Rae valla elanik ja nuriseda ei saa küll millegi üle.
Mailman
MemberTulin jalatrennist, jalad tuimad ja mõtlen mida õhtuga peale hakata.
Mailman
MemberEestlastest kaotasid : Mirkko Moisar, Igor Litvinjuk( shootboxingu finaalis Edvinile) ning mingi pikk Garandi vend veel, nime ei tea. Varsti tuleb kuskile protokoll ka ma usun.
Mailman
MemberOotaks Jokerilt pilte, aitäh!
Mailman
MemberVanaisa ütles: Kui kere ikka laiguline pole, siis polnd õige leilivõtt.
endal koguaeg peale sauna laiguline, kõik on tip-top, ma arvan
Mailman
Member1x sparring nädalas ja seal ka ei pea 3 raundi vastu?
Oled kindel , et sa tahad käia enne poksi veel jõusaalis, et siis poksitrenni lihtsalt tühja vahtima minna?
Mailman
MemberNo trenn on vägagi raske seal paljud ei jõua, aga mina jõuan, ja teen korralikult igat harjutust.Ebareaalne!
Mailman
MemberLihas ei kasva kreatiini peal, lihas kasvab õige toidu ja raske trenni peal.
Kreatiin on lihtsalt abivahend, kuid kohe algul pole vast mõtet.
Mailman
MemberSelg võib sellest valutada, et sa teed ainult kõhulihaseid aga seljalihaseid ei tee.
Mailman
MemberTõesta see ära mulle palun
“>Mailman
Memberergomeetril soojaks siis rinnalt surumine seejärel kõhulihased kõhupingil peale seda liblikad seejärel üles tõstmised(pingi nime ma ei tea) et kätega hoiad tugedest kinni siis pumpad üles ja alla peale seda veel kõhulihaseid, treeningu lõpus kerged venitused.Omamoodi treeningkava sul
“> Võta parem siit lehelt algajate kava, äkki siis sinust ebardit ei saa.Mailman
Membersuits unusta kohe kindlasti äraMis selles suitsus nii halba on rasva põletamisel?
Mailman
MemberMida ma oma toitmises muutma peaks?KÕIKE!
Mailman
MemberAsi on jah, kas valesti/nõrgalt sidumises või siis tõesti väga halvas tehnikas.
-
AutorPostitused