Mailman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 20, 2010 at 12:41 e.l. in reply to: Kulturismigigantide triatlon lõppes Marek Morozovi võiduga! #273774
Mailman
MemberVooluga kaasa : Koovit.
Mailman
MemberHolland-Hispaania 2:1
Saksamaa-Uruguai 3:0
Mailman
MemberSaksamaa-Hispaania 2:1
Mailman
Memberhttp://www.fck.ee/online/?p=2796
Siin peaks näha olema.
Mailman
MemberSiin kirjas,et peale trenni sheiki lisaks 500 mg C – vitamiini ja 400 IU (rahvusvahelist ühikut) E – vitamiini.Ühes c-vitamiini tabletis on ainult 60mg mis on ka soovitatav päevane kogus.Kas tõesti 500mg?Oled sa 100 kilone kulturist ?
Mailman
Member1.Kai Greene
2.Branch Warren
3.Dexter Jackson
4.Phil Heath
5.Melvin Anthony
6.Hidetada Yamagishi
7.Toney Freeman
8. Ronny Rockel
9. Roelly Winklaar
10.Robert Piotrkowicz
Mailman
MemberKui Sa ei ole järjekordne Johnny Bravo, siis võta end kätte ja uuri asja – ainult käte arendamine on mõttetu.Ma sain ta jutust aru, et trennis teeb kükki jms harjutusi ka ikka.
Mailman
Memberšokolaadi – piparmündi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma panustaks ka sellele, aga ananass on ka täitsa hea.
Mailman
MemberMilline see kava on umbes? lihtsalt nädala aja toiduajad ja toidud kirjas võimis?Ja ma ei tea, kahte kava ka ei jaksa tellida, ehk saab ikka ühega hakkama.. Võinoh, kui lihas kasvama hakkab, küll siis pekk ka ära kaob..
Seal on toodud ühe päeva toitumine+ võimalikud variatsoonid. Aja möödudes kui targemaks saad, saad veel ise hakata juurde mõtlema sobivaid toiduaineid.
Mailman
MemberPoola maffia on ikka kuradi osav : D
Õnnitlused, seltsimehed mafiosnikud, saite oma tööga suurepäraselt hakkama.
Mailman
Memberkõik panevad pea ahju, sa kah või? ise tuleb mõelda osata ikka..Sa vist väga ei tajunud timo116 postitust ?
Mailman
MemberSai siis selline video tehtud kooli jõulupeo tarvis, tagasiside on oodatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mailman
MemberKoolisöök kell 11:00Sisaldab:
Kartulisalat või einevõileib(saiakukkel mille vahel on piff,juust ja paar viilu hapukurki)
Peale joon tavalist kõrremahla.
OT , aga ma ei teadnudki, et hamburgerit tänapäeval einevõileivaks kutsutakse : D
Mailman
MemberKui kaalumine on üks päev enne, siis annab puhtalt toitumisega mängides korraks alla saada umbes 3 kg, omal nahal proovitud
Tuleb lihtsalt õigete inimestega kontakteeruda
Mailman
MemberMjah. Tundub, et sellist brändi nagu “Geiner” või isegi “Gainer” ei ole olemas.Äkki ütles, et tellis USA-st ”gaineri” ehk massilisaja, kuid meie targad ajakirjanikud tegid sellest ise kohe toote ”Geiner”.
AutorPostitused