Maicle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Maicle
Memberkui hambad tundlikud pese kuldse sensodynega hambaid, seal vitamiinid ja värgid sees, mis hammastele vajalikudkui põlved valutavad sõida jalgrattaga ja söö rohkem mineraalainerikkaid toite n. juustu, kohupiima, makarone, putru, täisteraleiba
Söön ma teatud menüü järgi, kust puudub juust, makaron & leib. Kuid 100 g maitsetut kohupiima ning 50 g tatra putru söön küll päevas.
Maicle
MemberGlükoosamiini peab võtma 3-kuulise kuurina 1 tablett 3 korda päevas!Pakendil oli taga kirjutatud 1 tablett päevas…….
Maicle
MemberSilmanägemine ja hambad on korras(hambad on lihtsalt tundlikud igasugu jura vastu).
Aga Põlveliigestes on probleeme vereringlusega, Arstid vähemalt väitsid, põlvedega mingilmääral probe ühesõnaga.
Maicle
MemberOskab keegi midagi tarka öelda siis?
Maicle
MemberKui menüüs on ära märgitud 100 g lahjat maitsestamatta kohupiima, siis igaloogika järgi võib sinna ju näiteks, värskeid Mustsõstraid sisse panna ? Või siis mingi lusikatäis moosi, kuna paljalt see näost sisse ajada on….nojah teate isegi.
Ning kas tatrale millele peale olen maitsestamatta jogurtit pannud, kas sinna võib näiteks puhast pipart peale panna ? Seda tean et sool on Väga paha paha. Kuid puhas pipar peaks ju ok olema ? Nagu maitseks, et toit inimlikuma maitsega oleks ?
Ma küsiksin M.Kalmuse käest kuid ma ei taha teda enam tülitada, piisavalt talle pinda käinud juba.
Maicle
MemberEt siis osatakse öelda, et mida järgmine kord küsida kui apteegi satun ?
A,B,C vitamiine ? On nad komplektselt 1 tablett või pead 3 tükki päevas sööma neid ?
Maicle
MemberImetlemine on alles kauge nähtus.
Oskab keegi öelda, kui jälgin täpselt M. Kalmuse näpunäiteid, et kui kaua läheb aega et näiteks 20 kg alla võtta (1 a ? 2 a ?)
Maicle
MemberNo kõrreks, vat see oli hea nali
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina ja kõrreks, aina paremaks läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ma ostan täna Marekilt selle toitumis&treening kava ära.
Keegi äkki tahab midagi juurde lisada ? Soovitusi ?
Kui palju kulutab hüppenööriga hüppamine kaloreid ?
Maicle
MemberKehaline aktiivsus oleks mul umbes nii:
hommikul 2km rattaga kooli – hiljem 2 km tagasi (igapäev)
Nädalas 2 x (kolmapäev ja reede) on 1h Aikido trenni (sisaldab jooksmist kätekõverdusi, hüppamist, venitusi)
Trenni minekuga kaasneb samuti 4 km rattasõitu. Kodus teen ajaviiteks kätekõverusi ja lõuatõmbeid.
Ja vahest mõnedel päevadel jooksen ringi ja hüppn, ning ronin (parkour)
Ja sellega vast ongi kõik……..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja eriti mulle meeldiksi mingi treening kava (kodune), kuna mingid võimlaid ja ujumistingimusi mul ei ole. (praegusel ajal vähemasti)
Ja kust oleks mul võimalik saada korralik toitumiskava ?
Vabandan kui liiga palju postitan siia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maicle
MemberJooksma ära küll esialgu mine, vigastuste oht. Jalgratas, murdmaasuusatamine, vesivõimlemine, ujumine on sobivad näiteks. Asjalikku nõu annab toitumise ja treenimise osas hr. Kalmus. Kirjuta marek@avancia.eeJõudu eesmärgi saavutamisel!
Kuna lum ihakkab maha ilmnema siis parim varjant on ilmselt murmaa suusatamine, aga eelkõige, kui palju ? Neid alasid olen ise ka läbi ja lõhki mõelnud aga suurimaks probiks on alati jäänud kui palju ?
Ideeliselt lihase jõudu mul on, näiteks mu kehalised saavutused on:
20 kätekõverdust nukkidel (vahepeal oli seda kõvasti rohkem)
5 lõuatõmmet (vahepeal oli 10, kuid taastan seda)
3 m paljast seinast saan umbes 10 sekiga üles
100 hüpet hüpenööriga minutis
Maicle
MemberOleks vaja abi, on vaja vähemalt 20 kg alla võtta, kas siin leidub spetsialiste kes oskaksid aidata sellesuhtes ?
Näiteks joosta päevas kui palju, kuidas süüa, mida süüa, palju süüa jne jne, oleksin väga tänulik kui keegi aitaks mind.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaalun 94 Kg
Ja oleksin ka tänulik selle eest kui keegi mu posti ära ei kustutaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused