Maicle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Maicle
Membermingit megalihaseid muidugi ei teki, kuid kui ühejala peal ikka teed piisavalt siis lihas ikka tugevamaks läheb ju….
Maicle
MemberKätekõverdused on kasulikumad seepärast, et see hõlmab palju rohkem lihaseid:
Kõhulihased, seljalihased, Rinnalihased, õlalihased, ning samuti ka Päkkade/kandade juures olevad lihased.
Maicle
MemberKui saadi olümpiamedal suusatamises,siis kurat,(((((ainult päev läbi sellest lällutatigi.))))))))Parandan Tõsiselt lällutati rohkem nagu kuu aega, ja vaikselt lällutatakse kuni siiamaani, täna allest telekast tuli film kui tore ja hea see meie andrus ikka on ja tema ajaloost ja treenimisest.
PS! Naisekandmisest on minumeelest küll räägitud, anyways kõvasti rohkem kui teistest, olen vähemalt näinud, kuid aktiivsemalt ei räägita sellestki.
Maicle
MemberMis värk nende toidulisanditega üldse on ?
Kas tänapäeva ei suudeta puhast ning ausat trenni üldse teha ve ?
Kui massi tahad juurde lihstalt söö rohkem, tuleb rasva ja ajapikku läheb rasv lihaseks.
Ega need toidulisandid ka sind kuuga mingiks Pronkssõduriks tee.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maicle
MemberVaat mind ajab närvi see, Et kui üksmees meie väikesest eestist teeb mujal maailmas MAAILMAREKORDI, ehk ta on maailmas kõige parem sellel alal.
Ning mitte ühtegi piuksu ei tehta temast Spordi uudistest, ma pole mitte midagi temast kuulnud.
Aga kui mingi mõttetu suusataja saab kuskile pärasooles 20. koha, seda on uudised täis.
Ei väärtustata neid keda on vaja väärtustada.
Memberendal on 35 cm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ega seal ainult lihas ole, natuke seda halba asja ka.Maicle
MemberLisaks on noil odavail pinkidel üks vä-ä-ga halb omadus – kipuvad lagunema.Eriti “liblikal” – ja kui vaadata,siis max raskus ongi 20-30kg …sama lugu ka jalgade tõstmiseks mõeldud värgiga.
Nii et 1500 EEK eest on oht osta enda sandistamise vahend.
Ega ma teab mis tõstja ka pole, rohkem trenni käigus mõned harjutused vaja selle peal teha.
Suurt kangi kannatavad odavad pingid ~100 kg, sellest piisab vabalt, mingks tõstjaks ega kulturistiks pole plaan hakkata, omad eesmärgid olemas.
Seda “liblikat” ei tea kas ültse kasutama hakkangi. Ja pinki kasutan ma siiski üksi, seega ma arvan et lagunemisega probleeme ei tohiks tekkida.
Maicle
Memberootototototot, see ei saa õige olla……Väidate et käe ümbermõõt on ~1 meeter ?
MemberPowergym küll minu arvamuses kohta ei leia, kõige lihtsam pink mis seal oli (rinnalt surumine) kus on ainult pink maksab juba 5000-6000.- Ja seal on ültse sellised imelikud pingid millega mul pole mitte kui midagi peale hakkata……
Aga ikkagi, mis Maja või asutus on kaubamaja ? Või tallinnas ongi selline asutus nagu “kaubamaja” Sest muidu on enamus poed kaubamajad…….
Maicle
MemberOleks pidanud mainima et hinnapiir jääb kuni 1500.- juurde, ja mingeid tühiseid parankasid pole ka vaja, samuti pole ka kangi vaja.
Pealegi….Kaubamaja ? Kaubamaja 4 korrus, mida ma sellest arvama peaksin ?
@gmaster mõtled tallinna keskturu vastas ?
Maicle
MemberPärnus rimis oli ka müügil, aga siis kui ostma läksin oli ära kadunud juba, reedel lähen Tallinna ja kardan et sealt ka selleks ajaks ära kadunud juba……
Oskab keegi öelda mis selle hinnaks on ja milline see välja näeb ?
Ning Peab ju olema meie pealinnas jõutarvete poodi ? See on nagu väga absurd kui ei oleks.
Maicle
MemberSelle vana pildi järgi ütleks et ta on täiesti tavaline vanamees.
Aga see esimene…….See ei ole normaalne……
Maicle
Memberlangesin julma häbisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> enda rekord on ka surumises 70 kg………..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maicle
MemberIdee oleks Muidugi Pro
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma ei usu et me kulturistid lihstalt viitsiks seda teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maicle
MemberSeda et kas need suured käed jõuavad need tohutud jalad üles ka tõmmata.
-
AutorPostitused