Madz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madz
MemberKas keegi oskab öelda veel, et kas valku on mõtekas tarbida töö ajal, asendades trenni? Töötan ehitusel ja lihased pärast tööd ikka valusad, praegu mul on weigh 3 valk, vaarika maitseline (pole hullemat asja suust sisse pressinud, rõve maitse)
Madz
MemberSuvel ma lähen tööle ning kas keegi oskab soovitada kas oleks mõtet trenn lõpetada, sest tööl ei jaksa raudselt midagi teha ja see ka omaette trenn. Kas peaksin trenni kergendama? Praegu teen vendvähi kava järgi 3 korda nädalas.No kui ikka tööl käisin, siis selg ja eriti käed olid nii läbi, et ei jaksanud peale tööd liigutadagi. Suurt raskust tassides kisub käe krampi ja trenni ei jaksanud täna üldse teha. 5 nädalat tegin vendv kava järgi, nüüd jääb katki vist, seni kuni tööl ära käin või kui koormus tööl kergemaks jääb.
Madz
MemberAga nüüd ma küsiks sellise küsimuse, kus kaklus võib toimuda ja kas kaklus toimub üks-ühele ilma teiste vahele sekkumiseta? Kui on mingi kamp ka kohal(arvatavasti on), siis kas nad on sinu sõbrad või tema(juhul, kui tema siis pakun, et sulle sõidetakse kambaga lõuga, kui tema peaks alla jääma või antakse kohe)? Hinda oma positsiooni kambas ja mõtle natuke kaklusest kaugemale, sest juhul, kui sina jääd alla, siis läheb nats jamaks jne.Ei tuleks kamp peale, sest mingi kamp suuremaid tüüpe oleks seal, et kaklust vaadata, ei tea mis rahuldust nad saavad sellest.
Madz
MemberJah, eks ta nii ole et esimene löök on otsustav (enamjuhul, muidgi olenb löögi tegijast). Teemaalgataja ütleb et tal on hea jalalöök, ma usun et kui ta peaks seda oma üle 1.80 jalalööki praktiseerima siis see ei annaks mitte mingit tulemust, isegi kui otse sisse läheks. Jalalööki tehniliselt suhteliselt raske sooritada nii et ka sellest löögist mingit tagajärge tekiks. Näkku jalaga löömine on effektiivne kui seda tõesti osatakse muidu pole mõtet, viib tasakaalust välja jne. Pigem jääks rusikate peale, jalga kasutaksin teemaalgataja poolt ainut siis kui täispauk põlvest tsipa ülesse poole anda et jala alt võtaks, siis kasutaks hetke et ajutiselt kaitse alla lasknud (eeldus) vastane paugu templisse või lõua otsa saaks…Minul on hea jalalöök mitte tal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jalalöök tasakaalust välja ei võta juhul kui peaksin lööma ikka maksimumkõrguseni, ta mingi 170 cm vb. Esimene löök pole otsustav, sest ega ma mingi rämeda kapiga kakle ja mulle peab ikka kõva paugu vastu oimukohta lööma et knockout tuleks, kuid jah kaitse peaks oluline olema sel teemal. Ega kui täitsa rüseluseks läheb ära nt maas veeremine, peaks pealöök asja ära ajama kui mitte midagi teha ei saa. Üldiselt ei meeldi jah kaklemine, aga nagu öeldud vältida vahest ikka ei saa seda eriti kui mingi ülbik on vastane.Madz
Memberprobleemiks pole mitte see, et meil poleks soovitusi. Usu mind – on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga asi on selles, et sa ei omanda neid oskusi üle öö. Lihtne loogika on selline, ta on stand-up fighter siis vii ta maha. Samas nagu ma aru saan siis maasvõitlusest sa ööd ega mütsi ei jaga. Püsti aga tema on rohkem treenitud kui sina. No siis kasuta väledaid jalgu kui jamaks läheb ja tee kõvasti trenni ja siis kui valmis oled tema jaoks siis ära enam ära jookse vaid stand your ground. Pipragaas on selline jama vahend, et kui tuule suund muutub siis võib ikka suhteliselt kehvasti endal minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi on selles, et ma hakkan vastu talle nagunii, saan lõuga, siis saan. Lüüa ma oskan, tema oskab aint rusikatega, jalaga ta ei oska üldse peaaegu. Tema eelis on see et käis paar korda kickis ja see ka ammu. Rääkige nüüd kas kaitsta rusikatega end nii et nukid vastese poole või väiksesed sõrmed vastase poole käsi rusikas jms värki ma mõtlesin. Teda ma ei karda, aga ta on nii ülbe, et ma ausalt ei kannata seda üldse, nii et kui ta lööb siis on plaanis ikka korralikult vastu panna talle.
Madz
MemberOsta pipragaas.Naist ma eriti mängima ei hakka, sest jah see on pigem sellejaoks, et koplis narkarite kambale vastu saada.
Madz
Memberok, all shit aside – probleem on tegelikult tõsine... tead enda kogemus on selline, et ega selles vanuses tänaval polegi võimalik rääkida võitlusest. Pigem on see nö ellujäämiskursus. Võin öelda niipalju, et ega sa siin foorumis ega mujal paari päevaga lööma ei õpi – thats for sure. Sa saad loota vaid ühele faktorile mis tänaval mängib rolli – iseloomule. Oskad lüüa v ei.. lihtsalt ei anna alla. Parim viis murda ärplejate iseloom on neile vastu haiget teha, isegi kui see pole niivõrd professionaalne ning energiasäästlik eesmärgipärane vastase kahjutuks tegemine.
Ma ei saaks sulle seda soovitada, kuna see on ebaseaduslik aga ise olen oma varasemas nooruses vastavalt olukorrale kasutanud igast asju mis käe alla jäävad. Betoon teeääred, kaikad, tellised, aed- see kõik eeldab vastavat ohtlikkuse taset !!
Politseisse mõtet minna pole: esiteks nad ei tee midagi ja teiseks on hiljem palju keerulisem oma staatust seltskonnas hoida, kuna sa oled minetanud oma probleemilahendamisevõime.
Las ma pakun – tegu on väikelinnaga?
Tegu on jah v’ikelinnaga, kui ta viimati kakles sai teise tüübi maha ja peksis ta jalaga knockouti, mis on muidugi väga hale. Niipalju siis et rusikatega ja jalaga oskan lüüa. Ega ma teda ei kavatsegi maa alla peksta vaid enesekaitset rakendada. Ise pole kunagi kakelnud, alati olen sõnadega hakkama saanud, kuid selle vennaga kaklust on võimatu vältida. Lihtsalt jagage infot mida enesekaitseks vastu talle teha, et teda vigaseks ei löö. Asi selles, et tal võhm lõppeb kiiresti ära, kuid kellel ei lõppeks kakluses, see võtab väga läbi seda vähemalt olen näinud.
Madz
MemberOeh..oleks minul sinu probleemid…Tõesti midagi targemat teha ei ole oma eluga?
Asi on selles et temaga ei anna sõnadega läbi rääkida sellepärast küsin. Muidu olen 17
Madz
MemberVaata siia!tahaks teada kas üldse eestis müüakse selliseid asju. Küsisin nüüd teilt seda küsimust.
Missuguseid harjutusi tuleb teha, et ma jõuaks lõuga tõmmata. Praegu ei jõua ühtegi.
Ette Tänades
krt 8ndas klassis tõmbasin ka haledalt 3 korda koba peale ära(lõng oli ka peas, see tegi lõuatõmbamise raskemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), klassi ees ka oli vähe mark
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Peale seda hakkasin kodus iga päev kätekõverdusi tegema ja iga 2 päeva tagant lõuga tõmbama ja juba paari kuu pärast tõmbasin 9 korda lõuga ja kätekõvedusi tegin minutiga 53. Nüüd on tulemus täpselt sama, praegu käin kümnendas ja ikka 9 korda lõuga, hea seegi, sest enam pole viitsinud lõuga tõmmata ja kodus pole ka kuskil tõmmata, peaks mingi toru ostma ja paigaldama. Kätekõverduste arv minutis on langenud ainult.Madz
MemberOleks soov saada surumiskava, kaalun 60 kg, rinnalt surun 55kg ja edasi ei taha minna enam.
Trenni teen kodus treeningpingiga 3-4 korda nädalas.
e-mail madzq@hot.ee
Madz
Memberkas kreatiini tuleb tarbida koos valguga 7 päeva nädalas?
lugesin et ilma valguta võib tekkida lihaserebestused.
kas ilma valguta saaks ka hakkama?
Madz
Membervõta kooli sööklas praad vahele iga päev. Ma ise käin kutsekas, seal teevad kokad ise süüa ja 15 kr poolpraad ja 25 täispraad( kartulipuder, maksa või lihakaste) täisprae ükskord ära sõin(peaaegu) siis oli selline tunne, et kui veel söön, oksendan kohe välja. Seal pannakse ohtralt toitu ja hind ka odav.
Madz
MemberMa arvan, et su sõbral polnud tulemust selle pärast, et ta treenis kindlasti liiga tihedalt neid lihaseid.Ja toidulisandid pole mingid imeasjad, et kui neid tarbima hakata, kohe muskel kasvab. Kui sul on toitumine paigas, pole sul vajagi seda. Söö rohkem, aru saada, et sa ektomorf.
Väikest lugemist sulle:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3451
Harjutusi saad siit:
Ära unusta ka venitamist:
Tänud! see artikkel ütles väga palju, ma lugesin lisandite kohta ja jäi mulje, et peaks kreatiini ostma, sest see kõige kasulikum – http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=306 sest seal piisavalt laadimisperioodiks ja 5-6 nädalaks jagub. Kui kellegil on veel asjalikku nõu pakkuda, siis ootaks vastuseid
Madz
MemberMa arvan, et su sõbral polnud tulemust selle pärast, et ta treenis kindlasti liiga tihedalt neid lihaseid.Ja toidulisandid pole mingid imeasjad, et kui neid tarbima hakata, kohe muskel kasvab. Kui sul on toitumine paigas, pole sul vajagi seda. Söö rohkem, aru saada, et sa ektomorf.
Väikest lugemist sulle:
Harjutusi saad siit:
Ära unusta ka venitamist:
Kas see – # Rind: Rinnalt surumine kangiga- 3x 6, 4, 4 kordust on see, et 3 korda teed läbi(3 seeriat) ja 6,4,4 teed järjest(kordust)?
Madz
Memberaga kas jõusaalis poleks võimalust käia? See oleks efektiivsem ma arvan. Aga selle viguriga, ma soovitaks kogu keha päevas läbi treenida, et mingit kindlat lihasgruppi läbi treenida, selleks jääb siin variatsioone väheks mu meelest.Selle pingiga peaks saama kõik lihasgrupid läbi treenida- jalad, käed, rind ja kuidagi peaks selga ka saama.
Jõusaali jaoks mul isa räägib sellist juttu, et ostsid ju oma raha eest pingi, mida sa enam tahad veel…
-
AutorPostitused