Madz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madz
MemberKui teha saalis koguaeg samu asju (sama kava, samad harjutused, seeriad, kordused), siis arusaadavalt pole edasiminekut ning vorm ja jõunäitajad püsivad paigal.Selleks, et toimuks progress, on vaja treeningu tsüklilist planeerimist. Teatud perioodiks keskendu lihas-närvisüsteemi koostöö arendamisele, kus kasutad lühikesi seeriaid ja maksimumilähedasi raskusi. Seejärel liigud pikematele seeriatele ja kasutad raskusi, millega jõuad suutlikkuseni 10-15 korduse juures. Jne.
Võimalusi on mitmeid. Peaasi, et ei kasutata koguaeg samasugust lähenemist. Siis jäävad ka tulemused koguaeg samasugusteks!
Suur tänu sulle nõuande eest, see taktika mul on tõesti koguaeg üks ja sama olnud
Madz
MemberPigem toob see kahju. Kahenädalane tsölibaat peaks testotaset päris hästi tõstma.Tegelikult on tõenäoliselt probleem sul tavatoitumises ja vana treeningkava ammendumises, pead muutusi sisse viima kas siis harjutustes, kordusvahemikes, raskustes, või kõigis.
Ma söön muidu omaarust korralikult, st rämpsu ei söö. Ma metsikult ka ei taha sööma hakata nagu mõned, kes söövad 5 korda päevas praadi ma söön hommikul 3-4 muna, 2 võileiba ja klaas vett peale, siis kui juhtub, siis koolis lõunat või kui tunde vähe, siis teen kodus kohupiima ja banaani vms enne trenni, valgukoks ka peale. Peale trenni valgukoks ja tunni aja pärast meisterdan mingi prae, kus kindlasti liha sees, kartuli või riisiga. 2 tundi enne magamaminekut midagi kergelt veel. Magan tavaliselt mingi 10 tundi, sest loengud algavad pmst keskpäeval ja hea oleks välja puhata.
Madz
MemberSamas kahju ka ju kraami raisku lasta.Seda küll, ma olen peaaegu pool aastat trenni teinud, mõtlesin proovida nüüd valku, keegi soovitas siin, aga vaevalt ta seda proovinud on. Mahlaga proovides oli natuke parem, aga see jääb nagu tükki või noh sellised väikesed terad on sees, nagu mikro klaasikillud. Ei soovita seda kellegile, ärge apteegist seda ostke! Varem olen ainult Whey 3 proovinud, see oli päris hea piimaga segatuna.
Madz
MemberOstsin kilose ämbritäie proteiinijooki nimega muscle pro 7, sel pole mingit maitset, ma proovisin algul niisama seda veega, see ei kõlvanud, koba peale läks väike lonks alla. Pärast proovisin vaarika moosiga, aga ikka sama hull, soovitage kuidas saaks sellise tulemuse, et oleks hea juua seda
Madz
Memberõhtuti süsivesikutele EI. Ainult trennijärgselt, et kiirendada taastumist. Õhtul sööd näiteks 200g liha, köögivilju ja õunu vastavalt kõhutühjusele.Oota ja eesmärk oli: massisuurendamine lihastena?
Lisaks huvitab millised on harjutuste seeriad-kordused sinu treeningkavas?
Ok aga kas ei võiks nt õhtul süüa palju süsikaid ja palju liha? kartulid ja liha koos ei tohiks kohe rasvana ladestuda.
Praegu proovin süüa kõike mis ette juhtub, pressin isegi peale kui kõht täis on. Jõusaalis teen kaido leesmanni kava, seal rinnaltsurumise programm 6×3, 6×4,6×5,6×6,5×5,4×4 jne lõpus max, ülejäänud harjutusi teen 3×8, lõuatõmbeid 4×8 ja kükke ja jõutõmmet 4×8 kergemad harjutused 3×8 nt lendamine, rinnavenitus, triits, biits kõik harjutused jalale jne, see peaks enamvähem arusaadav olema. Et sõnum mulle, et söön ükskõik mida, mitte rämpsu vaid mõtlen korralikku toitu ja õhtul vaLGUD ja rasvad koos vitamiinirohkete juurikatega?
Madz
MemberSüsivesikud tõstavad veresuhkru taset ja keha hakkab selle tasakaalustamiseks tootma insuliini. Suur kogus insuliini soodustab kehas rasvade talletumist. Kuna insuliinitundlikus langeb õhtuti trastiliselt, ladestuvad süsivesikud lihtsamini rasvana.niisiis peaks kõiki liiki toitaineid sööma õhtuti? süsikad rasvad ja valgud, rasvu rohkem.
Madz
MemberKui uni on mõnus, sõõgiisu on tugev ja trenniisu suur siis saab halvade tulemuste põhjuseks söömise tuua, tõsta üldkaloraazi(Eriti hoolikalt jälgi mida peale trenni sööd) ja küll ka kaal tõuseb..Pole eriti jälginud mida söön ja mis toiteväärtus millegil on, lambist ajan sisse, vahest ei saa ka süüa nt koolis saan 5 tunni pärast enne hommikusööki süüa. Kas peaksin õhtuti süsivesikuid rohkelt lisama? ma tean et kui süsikaid õhtul palju süüa, siis lisab täiega kaalu, aga kas see läheb pekina või lihastena?
Madz
Membermind huvitaks millised su eesmärgid on, vastavlt sellele saaks midagi soovitada.eesmärgid oleks 80 kg peale kaal saada, seda lihasmassi arvelt.
Madz
MemberMind häirib eriti see, kes passib nt rinnalt surumis pingil, puhkab 5 min ja teeb seeriaid, kuigi selle sama aja jooksul saaksin ma ära teha, läksin juurde, küsisin et kas ma võin vahepeal kui ta puhkab teha siin, ta ülbelt vastas, et ei saa, pime oled, et ei näe et ma teen veel siin. Kokku pidin pool tundi ootama enne kui trenni sain teha seal, mul esmaspäeval esimene harjutus rinnalt surumine raske päev. See mees on eriline jobu, kasutab steroide ka, ta käib seal ainult ülakeha treenimas, jalad on nagu makaronid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enne ei tahaks teisi harjutusi teha, sest see koormaks mingil määral rinda.See paksude norimine saalis on ka mage, nad käivad saalis ju eesmärgiga, mitte poosetada trenažööri taga.
Madz
MemberVist olen hetkel veel nende “vendade”hulgas kellel lamades surumise rekord kusikl küki rekordiga sarnane …Kükk veidi parem ikka..Aga viimasel ajal ikka saanud jalgadele suuremat koomust anda ja eks see kük siis ka nüüd areneb ajapikku.Kui ma jõusaali alustasin, oli mul jalad enamvähem samatugevad, kui rinnalt surumine, paar nädalat tagasi surusin rinnalt 70 ja kükk oli 75 jalatrenni pole vahele jätnud, jalad ja ülakeha arenevad peaaegu samamoodi, pole midagi parata, kasutan leesmani kava, esmaspäev rind biits triits, kolmapäev jalad ja õlad, reedel kerge rind ja selg, oskab keegi mingi seletuse anda sellele?
Madz
Memberviin tõmbab maksa käima, ma igal hommiku 1kg kergem, suht hea kaalualandajaKui kõik odekad, aknapesuvedelikud ja süütevedelikud läbi käinud siis vaata mis maksast alles jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke viina ei tee paha igatahes. Õlle joojad on paksud, viina joojad kõhnad.
Madz
Memberlõuatõmmete parandamiseks ongi parimaks harjutuseks lõuatõmbed – kas siis teise abiga või kummi kasutusega..Ma soovitaks ploki peal tõmbed alla, seal saad ise raskusi valida, seni kuni jõud suureneb ja lõpuks saadki ise tõmmata juba. Soovitaks paar harjutust ploki peal ja kangi tõmbeid lõua alla mingi 3×6-8 sellise raskusega, millega vaevalt jõuad lõpuni teha.
Ma sain nii lõuatõmbeid juurde. Kunagi tõmbasin 2 korda ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis hakkasin igapäev seda 2-te tegema ja kätekõverdusi peale ja hakkas iga natukese aja tagant juurde tulema.Madz
Memberaga las mõni sõber nuusutab ja ütleb…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris hea soovitus külalisele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa tahaksid kellegi higihaisu nuusutada?Mõtle kui keegi võtaks su peast kinni ja hõõruks su pead vastu higist kanni või tõmbaks kaenla alt läbi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madz
MemberKaks jõutsüklit järjest oli viga, aga tahe tulemust kasvatada oli nii suur.Peale tsüklit tuleb uus algnumber paika panna. Kordused ja seeriad jäävad samaks.
Igal juhul kasutaksin tõmbel ja kükis vööd (on olemas ka väiksemaid, naisedki kannavad seda).
Tõmbe puhul jälgi kindalt tehnikat . Pole mõtet teha seeriaid kõvera seljaga. Vigastuste oht on alati, mida puhtamalt teed, seda vähem.
Et viga oli selles, et see algnumber jäi samaks kui järgmist tsükklit hakkasid tegema, nt kui ma eelmise tsükkli alguses surusin 60 ära, ja seeriaid tegin 50-ga nüüd läks 70 ülesse ja peaks nüüd tegema seeriaid 56-ga. Sa tegid samamoodi umbes et nagu et ma nüüd hakkaks uut tsükklit alustama sama 50 kg seeriatega?
Madz
MemberOi mees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa ei taha tead milline ma veel paar aastat tagasi olin …180 pikk ja kaal 56 , tegelt ma täpselt ei mäletagi enam . Aga ma võisin näpuga oma ribidel Eesti hümni klõpsutada. Mul olid kurejalad ( nagu mu üks sõber ütles ) .
Ma arvasin kogu aeg , et ma söön korralikult….aga ei . Ma arvasin veel aasta tagasigi , et söön korralikult . Kui sa käid jõusaalis 3 korda nädalas ja sööd natukenegi liiga vähe, siis ribid sul kuhugi ei kao . Aga nõustun eelkõnelejaga …MASS 2 …parim asi mis minuga juhtunud on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alguses ma olin loll , ma koonerdasin …jõin ainult trennipäeval . Nüüd kenasti LÕPUKS toitumine paigas ja kõik liigub paremuse poole .
PS hetkel olen 182 cm pikk ja kaal ligi 85 …Ühtegi ribi pole, puhas liha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli algul sama lugu, 180 pikk ja alla 60 kg roided olid hästi näha. Mu vennal on nii, et ta on kõhn ja lihastes, noh enamvähem perfektne kehaehitus, kuid kaalu oli vähe, ehk no enne siin foorumis käimist võtsin nö temast eeskuju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nüüd hakkasin palju sööma ja jõukas käima, Lihaseid on vähe aga jõudu on palju rohkem kui vennal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>roideid enam nii hullult näha vähemalt pole, igatahes võrreldes endise ajaga olin siis täitsa luukere. Hommikuti tuleb palju putru süüa ja ülejäänud toidukordadel lihatoitu, siis saab kõik korda. Rämpstoitu ja magusat sõin ka hästi vähe, pole kunagi palju söönud seda, kord nädalas või vahest paar korda nädalas max
-
AutorPostitused