madridista
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
madridista
MemberMudex Jay Cutleril ka vasak rinnalihas suurem kui parem
madridista
MemberMis siis toimub..jälle Tai kane peab peale jääma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik kes NOX-st ja muust kraamist mõtleb pole siia teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> miks nii???Kuhu jääb siis demokraatia???Lähen kohe fitler.ee ja soovitan neil oma foorumi teha..
kõik teised ka võiksid seda soovitada neile!!!siis saab vist lõppude lõpuks ka vabalt rääkida igast teemasid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleg sa ikka täitsa jobu või mulle tundub ainult nii? Keegi ple öelnud, et sa ei või pakuda oma lemmikut ja sellest lugusid rääkida.
madridista
Memberendal on Tai Kane’i monohüdraat, 7 päeva kasutanud juba ja mõjud näha, tsitraadi kohta ei oska öelda ple kasutanud
madridista
Memberma tellisin 27dal kell 16:05 täna ehk 29sain kätte mingi 11 ajal hommikul. mõnus teenus postimees hellas kysis milal kodus olen siis tuli andis pakikese kätte võttis alkirja soovis mõnusat uut aastat ja läx edasi….
madridista
Membernu umbes 7 tundi öösel
ja peale trenni ka tunnikene kaks
kokku siis 9
madridista
MemberArcticus (Y)
madridista
Membermulle helistati ja kysiti milla kodus olen. sain paki ilusti kätte
madridista
Memberfb
madridista
Member12-15 min soojendust
1-1,5 tundi jõusaali 1.5 min pausidega
30 min aeroobset
madridista
Memberise arvan ka et kui muusika on vaikselt on halb teha, hea muusika annab minule lisastiimult, aga jah eks see ole igaühe jaoks individuaalne, vahest kui ei jõua ja tuleb mõni hea lugu siis kohe akkan jõudma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)AutorPostitused