madis_r
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
madis_r
MemberRinnalt surumine pole vist naiste rida.
Julgeks jõusaali asemel soovitada joogat. Minu pruut tegeleb sellega ja noh rinnad teeb ikka päris ilusaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>madis_r
Memberisoleerivate harjutustega jõudu eriti ei saa. keskendu pigem kompleksharjutustele ja väldi masinaid.
madis_r
MemberMida sa seljatrenni all silmas pead ? Keretõsteid ?
Kui sa teed _korralikult_ selga siis pärast on energiat vähem ning biitsa ei saa loomulikult nii kõvasti teha.
madis_r
MemberVahel on abiks vaheldada suruvaid/venitavaid harjutusi. Õlgade säästmiseks soovitan järgmist kombinatsiooni:
1) ületõmme hantliga v. kõvera kangiga
2) rinnalt surumine
3) venitus
Töötab väga hästi.
madis_r
Memberteises topicus unustasin öelda: Tee KÜKKE ja JÕUTÕMMET, unusta vahelduseks jalapressid jms.
madis_r
Membermarguskuut , tee lühem kogu keha kava 2-3 korda nädalas ning igale lihasele vähem harjutusi. Usu mind, sa üllatud. Netist leiad kah 10000 eri artiklit tegijatelt, kes kordavad: liiga tihti pole hea.
Bohemian, su jutt on praegu bs. Sellise intensiivsusega ei saa lihas kasvada, seda kinnitab sulle iga pikema staazhiga vend.
madis_r
Memberja kui kõrsikut murda läheb ta pooleks, kuid jõusaalis kõrsikud jälle visklevad kangi all/peal nigu angerjad ämbris ja ei lähe pooleks. Kuidas see võimalik on ?
madis_r
Membernimelt selles, et liigesed on kasvueas suht viletsad. Seetõttu tasub nendega ettevaatlik olla. Kükid pole hullud, kuid kukla tagant ülessurumist ei maksa teha, eriti kui oled pikemat kasvu. Õlgadele väga kurnav. Tee parem eest üles surumist.
btw. bohemian… sa EI PEA igas foorumis igale küsimusele vastama. Eriti veel kui sa täpselt ei tea.
madis_r
Membertee seda. vajalik on ainult taburet. Siiski, rinnalt surumise pink oleks üpris abiks.
madis_r
Membersa ei saa oma metabolismi taandada valk=hea kiire glükoos=hea jne.
Metabolism on keeruline ja ei maksa sellest enda jaoks teadust teha – kukub ikka libateadus välja. Ma ei taha vaielda aga ma pakun et sul on siuke algaja vaimustus. Võta rahulikult. Mul oli kah mõnda aega tagasi.
Btw. 1:55 on uneaeg kui trenni teed
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>madis_r
Memberkui sa arvad et sa ajad endale nt. aasta jooksul iga päev hunniku beseesid sisse siis sa eksid.
Asi ei ole ainult selles mida sa sisse ajad.
Toitu normaalselt – kohupiim, tatrapudru, kanaliha, piim, puuviljad jne. See et sa loed kuskilt et miski on kasulik ei tähenda et peab kahe käega näost sisse ajama. Tõmblemine ei vii kuhugi.
madis_r
Memberkui sul on ligipääs netti siis milles küsimus ?
pane kasvõi http://www.bodybuilding.com, ära loe keemiajutte ja – kavasid ning saadki targemaks
madis_r
Member…. mõtlesin et suurendan siis päevade arvu.
Pigem oleks mõistlik vähendada päevade arvu. Kui sa iga päev teed, millal lihas siis taastub ?
2-3 korda mitte rohkem, kui soov jõudu suurendada, see on rusikareegel.
madis_r
MemberNoh, kui oled raamatut lugenud siis seal on kirjas et nt. 10 kordust seerias. St. et võtad sellise raskuse millega jaksad teha 8 korda ja siis teed 10 korda.
Raskused leiad niisiis katsetamisega.
On ka erandeid, nt. hantlite kõrvaletõstet ei maksa raskuse peale teha, see on venitusharjutus.
madis_r
MemberKeetes muutub toiduaine keemiline koostis jms. Ega sa lehm ei ole et 18 magu ja keemialabor
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole vaja ekstreemsusi, arvuta oma toit üle. Sea moodi ei ole vaja täis toppida, jaluta värskes õhus siis kasvab isu. Ma usun et täis kõhuga trenn kannatab.
-
AutorPostitused