madis_r
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
madis_r
Memberott on keskerakonnas või ????
madis_r
Memberosadel Arcomani jalamasinatel on eelduseks kahe põlve olemasolu
madis_r
MemberJa kui veel täpsem olla siis 800 naela on 363 kilo. Ehk siis pole nii tugev midagi. See viimane väide sõltub muidugi taustsüsteemist
madis_r
MemberEks igaüks ise otsustab mida süüa.
Minu point oli selles et ei maksa ajada mingit kliimajuttu, see on absurd euroopalike eluviiside korral.
madis_r
Memberst, mitte midagi ei saanud aru.
Kliima kohta veelkord: enamus lääne inimesi elab inkubaatoris, see ilm mis õues on ei loe midagi.
madis_r
MemberEhk tõmbaks veidi tagasi selle jutuga ?
Eestis on põhiargument: meie kliimas ei ela palja taimetoiduga ära. Meie kliima on enamikele inimestele 18..22 kraadi (toas autos kaubanduskeskuses). Kui paljud käivad talvel pakasega metsa tegemas ?
Teiseks: buda mungad on kõik taimetoitlased. Aga osad neist teevad päris uljaid trikke, kui Shaolini kammajaad uskuda. Ei tea 100% aga sumod vist ka lihast ei toitu.
Enamus maailma inimestest ei söö tegelikult liha, kui üldse söövad, siis vähe – mõnisada grammi nädalas.
Taimetoit ei ole aimesügise stiilis idud, on olemas väga maitsvaid taimetoite. Kahjuks on krishnaiitide restoran jälle kinni, seal sai ikka väga häid roogasid.
Kui piimatooteid välja ei jäta siis on valik veel suurem – prooviga nt. juustuga gratineeritud kartuleid ja juurvilju. Ila hakkab jooksma.
Ise ma ei ole taimetoitlane, kuid võin vabalt ilma lihata hakkama saada. American way – pool kilo liha päevas (KESKMISELT inimese kohta) on tupiktee, selles pole küsimustki.
madis_r
MemberVõtke seda niiviisi: iga päev laksad paar kokteili, milles on igal juhul rohkem või vähem aspartaami, koagulante ja muud saasta. Kvaliteetsemates on neid muidugi vähem. Mis mõtet on sinna veel mingit mõttetut keemilist solki (maitseained)lisada ? Et maksal igav ei hakkaks ? Aastatega koguneb ka milligrammidest kilo kokku.
Ma ei saa aru – ma kunagi segasin ilma seikerita WGPD kokteile nii et suured klimbid ujusid sees. Jõin. Korduvalt. Siiamaani olen elus. Kes on proovinud see teab kui nilbe asi on WGPD klimp
madis_r
MemberKükid on nr. 1 harjutus üleüldse, minu arvates peaks neid masinaga asendama ainult juhul kui füsioloogilistel põhjustel kükke teha ei tohi.
Kodus oleks tore kükke teha, kuid kellel meist ikka kükipuur koos raske kangiga esikus seisab. Niisama – ilma raskuseta – kükid on rohkem hommikuvõimlemine.
madis_r
MemberMa ei ole nõus bohemianiga. Teatud rasva olemasolul on jõutrenn ohutum, kõva dieet nõrgendab liigeseid. Pigem ikka enne lihast ja siis rasva maha. Kui rümp on trimmis siis võib ka nii juhtuda, et rasva ei paista nii palju välja.
madis_r
MemberVõta raskus kätte ja teine käsi pane kukla taha, et ei kasutaks seda vastukaaluna. Istudes võib ka teha. Raskus sõltub sinu jõust, 70kg on enam-vähem.
madis_r
MemberMisasi on kiirusjõud ?
Nt. sprinterid teevad kükke – see ei tee neid kindlasti aeglasemaks.
Explosive strength – sellest on netis palju juttu ja 99% on selline jutt et pole olemas.
Oled vist millestki valesti aru saanud.
madis_r
Memberseda piiri sa ei saa arvutada, pigem saad ainult teada millal selle ületad.
Oled sa naissoost ?
madis_r
Member…aga ära parem arva. 15-20 ei ole veel aeroobika. 30-50 on juba teine asi.
Ja miks üldse saalis ? Tee metsajooksu ning vahepeal lõuatõmbeid, kätekõverdusi, kõhtu-selga jne. Nt. Nõmmel on päris mitu platsi tehtud metsavahele.
madis_r
Membertee jõutõmmet teisipäeval – seljatrenn ju ! ning jäta kolmapäev üldse vahele. Võid jõutõmbele lisaks teha õlakehitust kangiga (raske kangiga) ja trapets saab päris hästi pihta, jõutõmme ise mõjub ka trapetsile. Point on selles et kui sa vähegi mõistlikult selga teed siis ei saa järgmine päev peldikuski käia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>madis_r
Memberaga see on minu arvamus: selg ja jalg ongi asjad mida treenida, ülejäänud on abilihased. Pehmemalt öeldes ei ole võimalik tugevaks saada ilma selja ja jala trennita.
AutorPostitused