Skip to main content

madis9182

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Valk? #286306
    madis9182
    Member

Piim,kanafilee,muna,3 minu lemmikut asja mida koguaeg süüa armastan,kui valguvajadus

Muna natuke rasvane on,aga pohhui,rasva kh vaja kehale.

in reply to: Ülemineku koht. #286304
    madis9182
    Member

Vaata, et sa lihtsalt ei lama pingil, vaid jalad on tugevasti maas(pinge all) ja kogu keha moodustab nö platvormi, mille pealt surud. Mitte lihtsalt ei lama pingil. Esiteks nii saad kangi rinna pealt liikuma puusade abiga ja selja abiga ning teiseks kangi tee on palju lühem ning õlgadel soodsam asend. Proovi nii, et jalgade abiga surud ülemise trapetsi pinki, õlad hoiad taga koos ja all. Soovitatav raskust vähendada kuna loomulikult on uus tehnika algul harjumatu ja ei suuda veel nii palju suruda kui vana tehnikaga.

Mai saa aru sellest jaldage abil ülemise trapetsi pingi surumisest vms…

in reply to: Fatburn #286303
    madis9182
    Member

Söömise koha pealt oled sa asjast õigesti aru saanud.Rattaga sõit on kah tore – kas nüüd iga päev,see teine asi.

Sinu parameetrite puhul paistab,et probleem lihastes,mitte niivõrd pekis.192cm ja 92kg on pea et ideaalkaal ju.

Elik siis,lihaseid vähevõitu,

Lihasid natuke on,aga just pigem tahaks rasvast lahti saada,mis kõhupeal on.

kaal mingi 80kg peale saada.

Saab keegi soovitada,mida sööksin ntx,kui ärkan,käin koolis ära,siis sõidan 20-30km rattaga ja siis puhkan

et nagu enamvähem toitumiskava saab keegi teha?

Viitsib keegi koostada toitumiskava?

in reply to: Alustaja – mitmed küsimused. #285671
    madis9182
    Member

Tervist, nimelt on siis nii, et olen juba aastaid plaaninud ja plaaninud enda tervist käsile võtta. Olen aga madala enesehinnangu või muu tegevuse tõttu alati pidanud kõike edasi lükkama ja ära jätma.

Oleks siis paar ausat küsimust ja loodan ka mõistlikke vastuseid saada. Sirvides siin seda foorumit ma neile päris seda ei leidnud mis otsisin.

Loen siin, et kõik tahavad kasvatada omale lihasmassi, et kes tahab juurde võtta jne. Minul oleks põhiliseks eesmärgiks pigem alla võtta, hetkel olen 190cm ja kaalun ~110kg ja olen 21 aastane. Õlad mul laiad ei ole, käed on üsnagi nõrgad, kõht on ees väga korralik ja rinnalihaseid ka nagu väga ei oleks. Kunagi sai käia aastaid jalgpalli mängimas ja siis oli kilosid ka vähem, aga käed on mul alati väga nõrgad olnud. Nüüd kui mul on vaba aega ja tervis ka korras, tahaks ennast igatahes käsile võtta. Eesmärk ei ole olla metsikult lihastes, et paista välja, pigem enese hästi tundmine ja tervis. Nädalas on mul aega nüüd 4-5 päeva trennile mitmeid tunde keskenduda. Elan muidu Pärnus, kui jõusaalide kogemused jutuks peaks tulema.

1. Teen meeleldi süüa ja tahakski teada, et siin kirjutatakse, et tuleb süüa ja süüa, aga kui ma tahan alla võtta samas kaotamata seda viimast lihasmassi mis mul on vaid just ehitades juurde, millise toitumiskavaga ma peaksin alustama üldse?

2. Teine ja veidi totter küsimus oleks, et kuna enesehinnang on alati ka üsna tähtis olnud ja käed on mul nõrgad siis millised on suhtumised algajatesse jõusaalides üleüldiselt? Ei suru ma rinnalt ja ei ole ka muid harjutusi üldse elus teinud väga hästi viimased aastad.

3. Kas mul on mõtet esialgu üldse ronida jõusaali või saan ma ka mingid asjad tehtud kodus (hantlid on muretsetud, 10kg) ja kumb oleks soovitatav, kas kodus või jõusaalis?

4. Rahakott mul väga leebe ei ole, mingeid toidulisandeid või eriti spetse kavasid vist ei ole mõtet esialgu tellida enne kui tõsine sõltuvus tuleb?

Ja siis lõpuks, et mingi kava moodi soovitus või kasvõi suunavad lingid mingitele teemadele kus on sarnaseid küsimusi varem arutatud oleks vägagi meelepärane. (Tegu ei ole 1 päevase uusaasta lubadusega, mis kohe hüljatakse). Nii, ehk sai põhiline jutt kirja. Üks nõme harjumus ka juurde, et olen suitsetaja, kohutav harjumus, aga pole jagu saanud.

Aitäh.

Suhtumisepärast ära küll muretse nüüd.Keegi ei tule sulle ette heitma,et nõrk vms.

Toitumiskava telli endale ning võta fitness.ee-st kava ka ning otsi sõber,kellega minna,kuna kahekesi on motivatsiooni rohkem.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)