Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
MemberKuidas kellelegi, ma ütleks pigem, et ebameeldivalt magusad, lääged.+1
ja lisaks, et kui teie päevamenüü 5 torukesest koosneb, siis edu teile.
Madis232
MemberTervise sanatooriumis on suht hea rahulik , väike jõusaal- kõik asjad saab tehtud. Hind oli ka vist 500 kr kanti kuus. Ja riietusruum on vägagi korralik, puhas.
Miinuseks ehk et liiga väike mõne jaoks
Madis232
MemberMis need süsivesikud massiajal ära pole siis ? Tõmbad kaks toru sisse ja hea olla jälle
Sedagi ainult peale trenni.. niisama puhast suhkrut sisse lasta pole erilist mõtet 100% pekimassi koguda. Pealegi on need torud suht rasvased ~ 5 % per 100 gr
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
MemberAga kas õlu mitte ei tõsta veresuhkru taset suhteliselt kiiresti ?
Idee järgi ju taastaks isegi mingil moel. Ise ei poolda
Madis232
Memberlihtsalt harrastajale pole minuarvates kreatiini vajagi.kui on korralik toitumine ja trenn siis on juba OK.+1 , rõhk trennil.
Madis232
MemberIse pole proovinud aga pole midagi halba nende kohta kuulnud. Ainult vastupidist. Nii et ei näe põhjust kahtlemiseks.
Madis232
Memberise olen ka suhteliselt pikk ja mitte kõige kogukam, aga massi tuli kõige paremini 3xtrenni(E,K,R nt.) nädalas 5×5 kavaga. Iga trenn oli 5×5 kükk sees(E,K,R) , 2 x nädalas oli lamades surumine sees (E,R), ja 1x (K) jõutõmme+ 2 harjutust seljale veel. Muidugi olid ka muud harjutused nt rööbaspuudel surumine, prantsuse surumine, biitsepsile harjutused (vastavalt kas rinna / seljapäev)
ja mis kõige tähtsam, et pausid oleksid vähemalt 3 min pikad!
edit: kolmap ntks jalatrenn võiks olla kergem, kui E,R – kasvõi jalapressi hoopis teha.
Madis232
MemberKui segada šokolaadi maitselist hera 80-t piimaga, on maitse täpselt nagu sulanud šokolaaditükikestega vaniljejäätisel
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samamoodi, kui mitte et paremgi, on ananassi hera piimaga.
Madis232
MemberSee on hea soovitus. Siiski seal 1 portsjon on minu arust liiga suur, see tuleks omakorda pooleks teha. Siis oleks 1 portsjonis ~ 25 g valku , 100 g süsivesikuid.
Madis232
MemberNeid saab suurematest prismast osta, kindlasti ka pooltest spordipoodidest. Espainder küll nüüd see sama asi ei ole.
Peaksid maksma 100 kr kanti.
jaanuar 22, 2010 at 8:33 p.l. in reply to: Lihasmassi langetamine trenni ja toitumise kaudu… #251570Madis232
MemberSöö lihtsalt konstantselt vähem, mingi hullult trenni ei ole vaja tehagi. Nii rasvad / lihased kaovad. Aga vesiaeroobika on väga hea valik. EDU !
Madis232
MemberMa jõin peamiselt piimaga ja vahtu küll ei läinud. Ma ei kasuta seda resti ka shakeris, vbl sellest…Ma ei tea miks ma sellepeale ei tulnud, et seda piimaga proovida. Eks veega maitse ehmatas jubedasti ära vist
Madis232
MemberMulle universali vanilje milk und egg täitsa maitses. Ei olnud lääge nagu enamus.vot see maitses küll nagu räme keemia…. väga vahtu läks ka. kannatas AINULT koos mahlaga juua.
Lääge ei olnud ta tõesti

Nendel valkudel on väga raske vahet teha, eks nad kõik töötavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> maitse asi.Madis232
Memberhuvitav mis firma kreatiin see selline on ja kui palju sa seda tarbid päevas ?
jaanuar 18, 2010 at 12:33 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 18. jaanuaril Gold Omega 60kaps Olimp ilt #250610Madis232
Member125
AutorPostitused