Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Memberei saa poindile pihta
??:”>Madis232
Membersuusatage, uisutage
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberalgajad peaksid jõutõmbe tehnika koigepealt selgeks saama ja alustama 50 kg mitte 70 kg
Madis232
Memberpiimajoogid on head… 500 ml ja 3-5 g valku 100 ml kohta (Y)
Madis232
Memberto eastsider: päris jama siis kui triitseps ka areneb ju irww
kitsa haardega 10 -30 cm haardega rinnalt surumine .. põhiline on et sa oskaksid harjutust teha nii et sa ikka tunned kuidas rinnalihase vaheline osa töötab – siis areneb ka

Madis232
Memberkui see kreatiin tsitraat ei ole 100% siis võib kyll sest ta koosneb :
Fruktoos 58,50%
Glükoos 28,17%
Kreatiintsitraat 13,33%
sel juhul oleks 15 g tsitraadist 2 g. puhast kreatiini
Madis232
Memberkui nupp nokib saab väga hästi treenida.. sebi endale koju mingid hantlid millega saab käsi / õlgu /(ka rinda vähesel määral ) teha. + kodus isstessetõusud, kätekõverdusedjne. neid mis kodus hästi teha ei saa siis tee neid jousaalis aga jah kui midagi saavutada tahad käi tihedamini kui 1 kord nädalas
september 21, 2005 at 4:54 p.l. in reply to: Probleem süveneva jõulangusega. südamelihaste põletik. 17a. #59527Madis232
Member+ kohupiimale void vahelduseks süüa snow crabi-
mingi 150 g pakk valku ja süsivesikuid 10g/100-le 10 kr oli kui mai eksi -kui sa nii väga looduslikku eelistad. põhimõtteliselt kui nüüd väga aus olla siis valgupulber küll nüüd midagi väga ebalooduslikku ei ole – valk on nagu iga teine valk . seletusex: elu = arvud ; kõik valgu struktuurid on arvudega(ntx mitu süsinikku ja vesinikku jne seal on) elu koosneb numbritest mida pole lihtsalt näha;)
see on minu filosoofia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Member20 grams per day for 3 days
5 grams per day for the next 8 weeks
followed by 4 weeks off with no supplementation
then repeat the cycle again
+ üks vana oli kreatiini tarvitand 17a-lt kuni 24 arvatavasti üle doose võtnud.
temaga juhtunust võite lugeda SIIT
Madis232
Memberto aksel : proteiini ei asendata kreatiiniga. . proteiini tarvitatakse samaaegselt kui sul on kraetiini kuur peal (st: esimesel viiel päeval 4 x 5 g (tl) päevas. Edaspidi treeningupäeval 2 x 5 g, puhkepäeval 1 x 5 g. + paus .. uus tsykkel )
Madis232
Memberise olen ka samal arvamusel kui hawker
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga mis moodi see aeroobne siis mõjutab lihasmassi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?kui ma sõuan 5 km siis mu biitseps ei hakka taandarenema ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või kouidas
? -
AutorPostitused