Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Membertõsi.. tuleb kava vahetada ( lihasel peab vaheldus olema) ka aga sellega saab hea alguse mis ma kirjutasin ylal
Madis232
Memberkergemate raskustega tuleks teha sel juhul kui jõud järsku otsa saab.
kerge raskusega, sellisega et jõuad 8-10 kordust teha 8-9 seeriaga
ja kaks korda nädalas nii 3 päevaste vahedega. minu puhul aitab nniaplju et iga kuuga tuleb käe paksust 0,3 – 0,5 cm juurde
Madis232
Memberenne regulaarset jõusaalist käimist ei olnud mina isiklikult pooltki nii hajameelne kui hetkel, mil ma käin 4-5 korda nädalas jõusaalis(e. praegu) – ühel sõbral oli samamoodi jõusaaliga alustades . pikapeale peaks see hajameelsus ise kaduma vähemalt temal( sõber on kauem ka teinud). naljakas , ei tea kas hajameelsusel on üldse mingi seos jõusaalis käimisega?
Madis232
Memberjah poksimine on väga hea aeroobne .. hüppenöör, ergomeeter, jooksmine
Madis232
Membertahaks näha 110 kg meest kes puhtalt 18 teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberkunagi oli siin foorumis 1 hulljulge kes 37.5 + kraadise palavikuga suusa maratoni(kuskil 60 km vist ) sõitma läks
Madis232
Memberpalavikuga ei tohiks trenni teha võib südaemelihase põletiku saada
Madis232
Member6-7 kuud teinud. alustades 63 kg praegult 79 kg.. 1-3 kg rasva
massi on tulnud kuigi jõunäitajad üpris kehvad:/
edit:17a – kasvav organism siiski:D
Madis232
Memberväga hea käsi 14 a. kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Membermul oli ka kontsentreeritud kaseiinivalguga sheik yks aeg ja see tekitas sarnased sümptomid kuskil 1 nädala möödudes tekkisid samad asjad jne.
lõpeta selle söömine – mida rohkem edasi sööd seda rohkem tuleb neid ville
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberminu viga.. esitan kysimuse siis uuesti
kuidas teada saada kas mulle on looduse poolt antud nn. pikad lihased või lühikesed lihased
küsimus tekkis lugedes :
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…w=1&textID=2437
Kehaosade ja lihaste pikkused
Madis232
Membertreenigust siis nii nagu ma aru sain et tuleks edasi teha massi rinnale 8-10 kordust ? ja see 20 + kordused on lihase tapmine ?
Madis232
Membernojah selge.. muidu ma pole anaboolseid steroide kasutanudki. see on väga ohtlik kui kasutada neid enne 21 a. ja yldse on need mõttetud
Madis232
Memberaga äkki mingi korduste ja seeriate arv jne? nagu ma oma loogikaga olen aru saanud tuleks teha neid kordusi kuskil 20 ringis kui rasva intevsiivselt põletada?
Madis232
Memberno parim oleks kõike toidulisandeid segamini süüa ntx : no1 + lemonit molemat 1 kopp shakei…. maitse on iseasi aga kõige kasulikum oleks ju nii sest no1-s on 50 % kollageenvalgud mis on kõhredele ja nahale hea kuid lihaste ehitamiseks kasutatakse neid minimaalselt, lemonis on aga 80% vadakuvalku mis läheb päris hästi lihasesse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused