Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Member
täpselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Membertere olen algaja ja tahax omale krettini osta aga ei tea millist olex hea kui ta olex odavam ja ka samas ka normaalses koguses.Olex vaja kiirust juurde vastupidavust ja ka jõudu.ma tahan ka saada yhest toidulisandist KIIREMAKS ; TUGEVAMAKS ja VASTUPIDAVAMAKS… trenni ja aega on vaja selleks….
Madis232
Memberliiga suur ja aeglane K1 jaoks.. tyyp ei oska yldse kaitsta ennast mitu videot on kuidas vend saab otse molli KO
Madis232
Memberhüppad pikemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ullud vanemad sul ikkaMadis232
MemberSee Farmi vanilli maitsega kohupiim on väga nämma!
Ükskord ostsin kiiruga kogemata maitsestamata kohupiima ja see küll kuidagi alla ei läinud…

sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise söön kohupiima moosiga ja piima peale

Madis232
Membersöö igapäev vahetult ennemagamaminekut 250 gr kohupiima moosiga ja piimaga
Madis232
Memberise eriti ei poolda narkootikume aga kui rasked ajad on siis kanep aitab
tekitab suure söögi isu ja uinutab ka hästi uni tuleb peale) söömine ja uni ei ole otseses mõttes kahjulikud kulturistidele – massiperioodil võib kasuks tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muudest mõjudest organismile ei taha mõeldagi 
Madis232
Memberlihas ei kasva jõusaalis lihas kasvab´taastumisest ja toitainetest…
jõusaalis stimuleerid piisavalt lihast et ta kasvama hakkaks selleks ei pea 2 + tundi jõusaalis veetma vaid piisab 45 min – 1 tunnist
kas ma olen õieti aru saanud?
Madis232
Memberpõhiliselt trance , drumm ja bass
Madis232
Membertorm veeklaasis…
Madis232
Memberodav tuleks ise apteegist magneesiumit (450mg), zn (30mg)ja b6 (11mg)eraldi osta .. töötab väga hästi .PS kogused peavad täpsed olema !!
Madis232
Memberrohelist oleks kasulikum osta kuna poole rohkem l karnitiini seal ja selveris on tõesti 15.9 + 0.5 (pant)
varusin terve kuu varu endale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Y)Madis232
Memberkindlasti tuleb odavam…
Madis232
Memberei ütleks et ta väike oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberväga hea retsept.. koolis hea süüa neid et valgu nälga peletada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aa varsti rasvapõletus periood nii et hetkel vähe abi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rammusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(20 grammi rasva)AutorPostitused