Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
MemberPalju neid 29.- batoone veel alles on?
Madis232
MemberSuurem kogus batoone
Madis232
Membervõtad juurde- ei sobi, ei tule juurde- ei sobi …
Madis232
MemberLoomne valk ju, täitsa kvaliteetne teine. Aeglaselt imenduv ka.
Madis232
MemberVäga pro!
Madis232
MemberBiitsepsil on kaks pead, sisemine ka välimine pea. Arvatavasti on sul välimine pea niipalju rohkem arenenud, et jääb mulje nagu oleks kaldu. Uuri kuidas sisemist pead rohkem stimuleerida, nt laia haardega kangi kõverdamine.
Madis232
MemberEi, ma mõtlen seda, et miks mõned ei jõua järgmine päev selga teha, kui eelmine päev tegi rinda. Kahte baasharjutust ühel päeval on jah raske teha.jup, minu arust ka ei takista eelmine päev rinna,triitsepsi trenn järgmise päeva selja + nt biitsepsi trenni.
Äkki mõnel rind järgmisel päeval nii valus, et ei suuda pastakatki käes hoida, sellesmõttes või ?
Madis232
MemberMeie Ott peab ka nüüd aint treeningkava vahetama, saab ka sellise arengu buusti
Madis232
Member½ dl traubenit on 30g. See mõttekopsik on vist 0,7dl? St 2 mõõtekopsikut traubenit on 80g. Tublile massikogujale normaalne, ma ise üle 30g ei võtaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ma ka enam üle 30-40 g süsikaid trennijärgselt ei lahmi sisse. Katsetage, kuidas endale paremini sobib.
Võiksid nt avokaadot lisada söömisesse, head rasvad, mõned vitamiinid – aitavad tõsta testosterooni taset.
Madis232
MemberHuvitav, mis küll vadakuvalgus võiks gaase tekitada. Idee järgi see ju imendub ülikiiresti peensooles vms? Parandage kui eksin.
Endal nt trennijärgsest sheigist üliharva gaasid.
Madis232
MemberEga siin targutamine ka midagi paremaks ei tee. Valgustage neid” pimedaid” seal kommenteerides pigem.
Madis232
Memberennem tuleb oma toitumist parandada KÕVASTI, kui kohe lootma jääda mingitele “imelisanditele” . Need ei aita siis ka kui sul toitumine puudulik on !
Madis232
Membersee vesi tuleb tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tarbi piisavalt vett vastavalt kehalisele koormusele.Madis232
Memberveitsa vale foorum sellise artikli jaoks.
muuhulgas vesi tugevdab ka luid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2010 at 4:12 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 4 veebruaril on 100% Whey +Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #255014Madis232
Memberkuigi samas on oksjonitel tihtipeale olnud nii et kantakse fite juurde.. kinnitamise hetkel olid olemas mul fitid.. aga ei ole hullu.enne 21.00 peavad fitid olema tellitud!
AutorPostitused