Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
MemberJa kulturisti ei tunne pikkades riietes ära 100%. Olen näinud ka Colemaniga kõrvuti meest seismas, mõlemad tänavariietes ja ei tee vahet küll, et üks oleks kulturist. Ammugi ei tee Eesti kulturistidel ja lihtsalt suurel maamehel vahet, sest ainus mis välja paistab on ju kael, nägu ja käelabad. Nende järgi paraku ei ütle ära.tahaks isegi näha seda vaatepilti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
coleman on ikka liiga suur, mingi tavainimesega ta küll sarnane pole, ärme liialdame nüüd eksMadis232
Membergeenidega kaasa antud, väga raske selga korrektseks saada kuid võimalik siiski
Madis232
Membermõttetu vaielda selle üle.. isegi kanalihas on kindklalt üle 25 gr valku 100g kohta, tuunikalast või sealihas üle 20gr 100 kohta
ja ma ei kujuta ette milline see kohupiima ja proteiinipulbrivalusheik välja näeb ma kujutan ette et see on väga kuiv , tahaks näha kuidas see sul alla läheb.
kalmusest niipalju et ta pole juba 2 viimast aastat proteiinipulbrit söönud.
Madis232
Memberigal inimesel on erinev see suutlikkus.. otsene seos puudub
Madis232
Membernormaalset sööki süües saab väga hästi oma proteiinivajadused rahuldatud. tuleb lihtsalt osata süüa õigeid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberwhey gold standard tekitas mul allergilisi reaktsioone.. täiesti P*****
“> suht uskumatunii et soovitan kõigil parem kohupiima või liha süüa.. või siis vähemalt niivähe proteiinikokse süüa kui võimalik, mida naturaalsem seda parem.
Madis232
Membersinu maharahustamiseks võin öelda, et kiiresti ei saa midagi
Madis232
Memberkas see natukene tahke ei tule?
et vedelamaks saada võib lisada ka näiteks rasvata piima (nii 300 ml ~9-10 g valku)ja ühe terve paki asemel pool pakki kohupiima(~18-20 g valku) ja 400 gr jogurtit ~16 g valku mis teeb kokku ~46 g valku ja süsivesikuid kuskil 60-70 ringis (rasvu 0) 1 toidukorra kohta ja usun et möks tuleb palju vedelam , mida saab kiiresti alla kugistada:)
Madis232
Memberkallis aron kas ainult itaalia mängijad mängivad nii või.. kahtlen sügavalt
Madis232
Memberminu vaade mängust: 1ne penalt mille zidane väga napilt sisse kobistas(väga vähe jäi puudu et see üldse mööda oleks läind) ei olnud penalt tegelt kuna puude oli minimaalne karistusalas!! .. pigem oli see mängu teisel poolajal mahatõmme kastis penalti. ärgem unustagem et itaalia lõi veel 1 korra posti ja 1 korra väravasse (mida muidugi ei loetud). arusaamatu oli ianquinta mängusaatmine kes itaalial eespool kõik rünnakushansid sõna otseses mõttes ära N*ssis.kahju. Zidanest niipalju et ta eriti ei hiilanud mängud oma barbaarialiku käitumisega ega üldse oma mängupildiga. vahet pole mida sulle vastasmeeskonna mängija ütleb, nõrgad reageerivad sellele – tugevad lihtsalt naeravad näkku ja jooksevad edasi – kelle süü see siis oN? itaalia maksis prantsusmaale kätte (meenutame 2000a. EMi) . põnev finaal oli.
Madis232
Member1. Brasiilia2. Tsehhi
3.-4. Holland – Saksamaa
deem noh nii mööda ka ikka panna ei saa et ykski 4st meeskonnast ei joua sinna
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Madis232
MemberITAAALIA
finaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))))) superr .. head aega saksamaa, head aega brasiilia .. minu voiduvõimalused aina suurenevad
“>Madis232
Membersee küll õige ntreeningvideo ei ole see on mingi naljaga pooleks tehtud
mul on kahju nendest kes brasiilia pakkusid võitjateks:D
juuni 30, 2006 at 6:02 p.l. in reply to: Huvitav artikkel: Tippvorm 60 aastaselt ja ÜHE tööseeria eelised #86993Madis232
Membermuljetavaldav mingi 60 a. kõbijaoks jah aga noortematele see vaevalt mõjub
Madis232
Memberseletage kuidas raske füüsiline töö lihasmassi ei kasvata? eriti kui organism toitub piisavalt ja saab abi toidulisanditest
AutorPostitused