Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Memberpeale trenni süüakse ?
Madis232
Membernooo igastahes minule toimib..ma ei viitsi kõike seda kirjandust peast läbi nämmutada mis on efektiivsem ja mis mitte ( st enne hommikust aeroobset süüa vms. lähtun pigem sellest raudsest reeglist et hommikuks on süsivesikuvarud peale ärkamist otsas ja kui sel hetkel aeroobset trenni tegema hakata põletab organism rasvu) tõesti see ei pruugi kõigiga nii olla aga proovige kõik läbi . edu teile.
Madis232
Membersee jooks enne trenni väsitab suht ära. soovitan hommikuti tühja kõhuga 30 -40 min aeroobset. 2-4 korda nädalas . parim viis rasva põletada. üldiselt on parema vormi saavutamiseks parem kui anaeroobset ja aeroobset trenni eraldi teha. arvan et ei eksi?
Madis232
Memberütleme ausalt et maito 90 veega segatuna on totaale pask.. kuidas teil see alla läheb??
Madis232
Memberno mul on kah tekkinud mingid sügelevad pisikesed punased täpid jalgadele ja kätele.
mis valgupulbrit tarbid?
Madis232
MemberKõhtu võib ju iga päev teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kõike võib igapäev teha… olenevalt sinu eesmärgist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
MemberKiivikas
Madis232
Memberjube
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 1320 kcal 1 toidukorraga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selline toitumine ei kõlba küll kuhugi. ja see jutt et sa ei rasvu see on küll mööda. kui sa peale trenni sööd big maci nädalas üle 1 korra lähed rasva nii mis kolised.mina söön päevas ligikaudu 3500-4000 kcal ja jagan selle 5-6 portsuks kaalun 80 kg ja püüan kaalu hoida / langetada.
Madis232
Memberära meega aint ülepinguta ennemagamaminekut see on siiski kiire süsivesik ja muutub rasvaks.. pealegi 2,5 % piim on ka väga rasvane kui seda 500 ml juua = 5 x 2,5 = 12,5 g rasva juba piimast . saia kiiretest süsivesikutest ei hakka ma rääkimagi. jällegi kui sa väga paksuks minna ei taha ei soovita kuid kui su päeva kaloraazi enam-vähem ära kulutad ( eeldan ikka et teed rasket trenni ) ei tohiks midagi juhtuda.
Madis232
Memberfoorumis ärplejad
Madis232
Membercreek valejutt puha.
kui targalt toituda ja 2 kord nädalas 1,5 h jõusaalis 2 päevale jaotatud kava , harjutusi ilusti sooritades ( kõrge intevsiivsusega 8–12 kordust teha saab kõige paremini massi( lihased puhkavad ja kasvavad trennivabadel päevadel)
Madis232
Memberei oska midagi arvata peale selle et 400g maksab 300 kr.. kallis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
MemberSiiani parim(nii maitselt kui tulemustelt) mis olen saanud on 100% Whey Gold Standard. Mida siin samas fitness.ee poes saadaval on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega see troopilistepuuviljade maitsega liiga maole vastu ei hakka? keegi on proovinud??
ise ostsin 4 kg shokolaadikoti 100% gold standardit see oli päris hea kui maitse viskas lõpus üle.. tahaks nyyd uut maitset proovida, kas keegi oskab mulle soovitada millist maitset nüüd proovida? vanilje / troopilised puuviljad/ rocky road ??
Madis232
Membermassilisajad on siiski neile kel väga kiire ainevahetus ja kes kuidagi juurde võtta ei taha..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Membertänud..
muideks tootekirjelduses on trükiviga sees
Extreme XXL
Massilisaja, millega saavutad kiiremini ja kuiva lihasmassi. Üks võimsamaid tooteid turul. Igas annuses on tubli kogus valku (42g). Lisaks sisaldab antud massilisaja kretiini, glutamiini ja 25 erinevat vitamiini ning mineraali.
AutorPostitused