Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Membertalleggi chick snack, ja kuivatatud kalmaar on sõnaotseses mõttes tõsised VALGURIKKAD SNÄKID. kohupiim ei ole snäck
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Membertrenni mõte kaoks üldse ära siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris paha
Memberkui rahakott kannatab soovitaxin sulle n-large-i . kui mitte siis oleks parem Multi Mass 6000, kuna seal on ka mingil määral vitamiine ja mineraalaineid( vahest on need isegi vägagi olulised lihasmassi kasvamiseks, just nimelt lihasmassi, mitte rasva). MASS BLAST on selline lihtsalt proteiini- ja süsivesikuKAMA. kahjuks vist isegi nlarge-is ei ole neid mineraale lisatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . aga põhimõtteliselt kui sa tavatoidust kõike vitamiine ja värke saad aitab ka massblastist
Membereei juhtu midagi sinuga.. kui sa just seda talle näkku irvitades nina alla ei hõõru. Üldiselt neegrid võiksid üle saada sellest rassismivärgist.
Madis232
Membersilvio tundub ikka väga tiptop
Madis232
Memberväga veidrad reied, sääred väiksed . pehmelt öeldes ebapropotsionaalne. aga lõpptulemus on igal juhul parem kui algus.
Madis232
Memberosta selle raha eest süüa parem
Madis232
Membersee järgneva päeva lihasvalu on tõesti seotud sellega, kui intevsiivselt sa trenni tegid eelneval päeval. 90% olen kindel et see oli puhtjuhuslikult madala intevsiivsusega trenn(või sama koormustega nagu tavaks on), seega ka järgmine päev ei valutanud lihased. ja proteiini pulber ongi sinuarust nüüd süüdlane.
isiklukust kogemusest võin öelda et see hera 80 KÕIGE parem proteiinipulber kyll ei ole. see on minu arvamus.
Madis232
Membertellisin ka ja soovitan soojalt kõiigile, kellel vähegi rahakott kannatab.. pöörete kasvuga paralleelselt areneb ka käsivars silmnähtavalt. no shit!
Madis232
Membernojah ärge nüüd puhast keemiat ka sisse ajage.. sööge 200 g kodujuustu või 200 g kanafileed ennemagamaminekut ja kasvuhormooni eritub rohkem loomulikul moel – igaljuhul kasulikum kui mingite kemikaalide saavutatud.
Madis232
Member
Madis232
Membervalgusheigist enne magamaminekut siis lihtsustatult niipalju: kui sa oled kiire ainevahetusega, siis lase käia. vastasel juhul võtad lihtsalt kaalu juurde, põhiliselt rasva arvelt! pärast näed jälle kurja vaeva sellest rasvast lahti saada
Madis232
Member3x päevas süüa ainult ?
siis peab ligikaudu 40 grammi valku yhe toidukorraga VÄHEMALT saama et üldse lihasmassi alles hoida
ja yldsegi mina näiteks ei suuda korraga niipalju ära süüa ikka tihedamini olen harjunud sööma kui 3 x päevas.
aga noh jah see on ju minu mure.
iseasi kah veel kas sellest söögist kvaliteetset valku saab üldsegi
Madis232
Memberendal kah ajateenistusse varsti minek.. kas sinna oma valgupulbrit kaasa ei või võtta? on seal asjade üle range kontroll? kellegil on kogemusi?
Madis232
Membertänud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma juba võtsin cerculari ja ennäe imet parem kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nüüd tuleb vaikselt sööma hakata ÕIGESTI
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused