Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Memberrandme ümberõõt suureneb koos biitsepsi ja käevarre ümbermõõduga.. nii et hakka käsi treenima
jõutõmme aitab ka kindlasti kae ümbermõõdule + triitsepsit ei tohi ära unustada. ise olen ka väikese randmega- ja ma tean mida sa mõtled
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Membermmm võetakse küll- kaal küll probleem ei ole. 120 kilostel küll mitte! Ja kirja võib juba teele saata et tahab esimesel võimalusel teenistusse minna – keegi ei keela. minu arust on sea hea mõte
Madis232
Member
päris hea. jõudis kohale
Memberselle asemel et siin oma tagumikku otsast ära nerda, palun seleta lahti siis selle suhteliselt segase postituse mõte- minusugusele tohmanile
Madis232
Membersaksamaa võidab finaali.. meeldigu või mitte
Madis232
Membervastuseks matti-le siis, et arvatavasti sind siiski võetakse ajateenijaks. Ajateenijana saab ka suht kergelt ära vingerdada lampjalgsusega – kui sul nende kraadidega veab. ja eks see rohkem on ikka puhtalt südametunnistuse küsimus(peab ambulantsis ussima palju). aga kas lampjalgsus paremaks ei lähe(või sootukski kaob), kui näiteks kõndida rohkem- spetsiaalsete taldadega vms? kuskilt kuulsin midagi.
Madis232
Member
ma yldiselt ei väidaks et ruhlil kehv selg on.. selle lause ideest, ma arvan, said kõik ikka aru
Membersee ei ole ju väga valgurikas.. mõnes pudrus on vaat et isegi poole rohkem valke 100g-i kohta. ja pude klassifitseerub veel sooja söögi alla mis peaks olema üldiselt kasulikum. aga teraviljakrõbinad on ka hea vaheldus
Madis232
MemberTahaks ka sõjaväkke aga liiga noor (15) , seal hea füüsiline programm,võibolla on 15 a. tõesti põnev paar kiltsa joosta ja paar pumpa teha..
Madis232
Membermine vabatahtlikult sõjaväkke, ja teeni oma 8 kuud või 6 kuud ära ja usu mind sa võtad seal ropult alla- olude sunnil lihtsalt.
Madis232
Member16. Kui sa pead oma mobiiltelefoni valjuhääldi peale panema, kuna biits ei lase kätt kõrvani liigutada.
17. Kui kangile raskuste panek ja mahavõtmine võtavad poole rohkem aega, kui su treening.
lemmikud
Madis232
Memberjõusaalil ple küll midagi viga. kuigi kaitseväe enda treening meetodid on täiesti mõttetult organismi kulutavad. mõtlen just luid ja liigeseid. edu mereväes.
Madis232
Membersajakilose kangiga alla võtma ? see on midagi uut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberpalju õnne eesti!
Madis232
Membermu point on ikka selles et valitud töökoht meeldiks.. pole mõtet eriti palga järgi töövaldkonda valida- niikuinii algusaastatel ei saa keegi astronoomiliselt suuri palga summasid
AutorPostitused