Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Memberäkki mõeldi, et vahetult enne magamaminekut ei ole soovitatav süsivesikuid süüa, just neid kiiremaid süsiv. , mis insuliini taset tõstavad.
Madis232
Membernagu eelpool öeldud soovitatav tõesti võimalikult palju koort maha koorida( ka see valge, peenike koor)
võibolla on sulle sattunud ka veits halvemad greibid. Ise olen ka kord paremaid greipe saand( ilma suhkruta isegi väga hästi läheb alla)kui ka mõrudamaid, kuivemaid jne.. mida vahest ei kõlba isegi suhkruga koos süüa.
Madis232
Membersoojas vannis ligunemine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberpaul, lootsid mingit rasket ja tõsist seriaali näha w
Membervägev oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui ma ei eksi siis gerbel oli ka seal:)Madis232
Membertõesti, soovin õnne 11 kuu puhul!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mulle isiklikult 8st kuust vägagi piisas
Memberkõhulihastele piisab 3-5 seeriat x 8-12 kordust täiesti (2-3 x nädalas). tuleb harjutust lihtsalt õigesti teha .
Madis232
Membertee NT .prantsuse surumist vastava raskusega, et 8-10s kordus tuleks suht raskelt juba. enne teed sooja muidugi kergema raskusega.
ja nii vaikselt lisad raskust juurde järgnevatel trennidel.
Madis232
Membereriti mõttetu foorum siis ju
Membermina olen tuunikala tükke saanud seni kyll aint 20 krga odavamalt põle näind
MemberMa ei usu, et konservi topitavaid kalu üldse “toidetakse”.Selleks, et pakkuda 10 krooni ringis kalakonservi, tuleb neid kuskil soodsas kohas lihtsalt kalalaevadega metsikus koguses välja riisuda.
Seega kalad sõltuvad sellest, mida meres süüa on.
Sel juhul võiks ehk piirkonna järgi kala kvaliteeti eristada, aga reaalsuses ma kardan, et see osutub siiski üsna meelevaldseks (“mis sinna karpi lõppude-lõpuks ikkagi topiti ei tea ju täpselt keegi?”)
Inimesed, kes muidugi usuvad, et põhimõte hind = kvaliteet alati kehtib võivad ka 100 krooni kalakarbi eest maksta, aga siis ostaks vist juba fileed külmletist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>10 kr konservis on tuunikalasodi, 20 kr konservis on tuunikala liha
Madis232
Membersellessuhtes et 1 l joogijogurtit peale 1 korda trenni = nagu 1 massilisaja sheik
ei näe et see atlas midagi erilist oleks . lihtsalt palju suhkrut lisatud ja no neid teisi aineid on seal ka minimaalselt(1 sheigi kohta).
ega jogurt ka ainult valk süsivesik ja rasv ei ole, seal on kõik need ained mis piimas nt:
vitamiin a, d,e,c,k, b12, b1,b2, b6 , niacin,
eriti oluline caltsium, fosfor, magneesium , tsink
pole ju paha iseenesest
Madis232
Memberjoo parem joogijogurtit 1 l. teeb samahea välja
Madis232
Memberpudingis tõesti palju suhkrut lisatud.
mina isiklikult ei mõista miks igalepoole niipalju suhkrut vaja on panna.. ju inimeste maitsemeel nii nüridaks läind et igas sarnases tootes alates 10 g puhast suhkrut 100g. kohta on. antud tootel siis kuskil 12 g.
Madis232
Memberrippes kätekõverdused ja selle erinevad variatsioonid on head harjutused massiks. kui alguses ei jõua eriti, või kohe üldse mitte siis tooli abiga( toetad kergelt jalaga kaasa, hiljem järjest vähem kasutad tooli jne jne)
ka kätekõverdused on hea massiharjutus, eriti nende http://www.fitnessmarket.com.au/shop/produ…php?imageid=666 (, mis lisavad amplituuti kätekõverdustele- loominguline treenija neid ilmtingimata ostma ei pea)
üldiselt google ja youtube on täis home-training nippe ja videosid.
AutorPostitused