Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Memberrahulik aeroobne, normaalse pulsisagedusega on ju hea trenn, misiganes su eesmärk ka ei oleks.. ei näe vajadust mingi 15 kg kotiga jooksmist.
sõjaväes muide selline asi mul põlvedele imekombel ei hakanud, aga ega me oma varustusga väga palju ei jooksnud just vaid pigem selline 6-7 km/h tempo. eks varustus seal on tsipa raskem ka ja ebamugav suht.
aga mul on suht jurakad veenilaiendid säärtel (geneetika
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )ja need kurat valutasid jubedalt järgmisel päeval
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
MemberKeegi Virusse ka läheb lähiajal?viru on väga viis koht aja teenimiseks minu arust.
Madis232
Memberausalt, see vend ei tundu päris, eriti kui keegi väidab et selline mees kõnnib tallinna rannas ringi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 5:53 p.l. in reply to: millise nimega jõusaale on Pärnu linnas ja kas peab tingimata maksama liitumise eest? #200364Madis232
Memberlisaks ka ,et tennisehalli liikmetasu on 500 kr aastas , samas kuukaart on suht odav, arvestades sealset atribuutikat
juuni 5, 2009 at 4:39 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #200346Madis232
Memberminu arust on see Leesmanni poolt hea otsus
ta on põhimõtteliselt juba kõik saavutanud! respekt. ning samas on seda protsess huvitav jälgida.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberphotoshop tundub mulle
juuni 4, 2009 at 6:55 p.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #200075Madis232
Membertõsine müstika eks
Madis232
MemberKõhulihas ei ole kõik üks lihas.On külgmised kõhulihased ehk obligue’d, siis alumised, keskmised ja ülemised.
Rippes jalatõsteid kas sirgete või 90 kraadiste jalgadega saab teha alumistele kõhulihastele, aga tal tundub jah , et peaks tegema HIIT’i (High Intensity Interval Training) et rasvast lahti saada.
pigem tundub et peaks regulaarselt 3-4 korda päevas sööma või mis
Madis232
Memberkroomi pead toidust rohkem saama, kui see võimalik ei ole; võta kroomi toidulisandi näol. peaks magusaisu tunduvalt vähendama
Madis232
Memberrohkem odavat kohupiima
Madis232
Membersagor on tõesti talent.. samuti top 5s väga pettunud. hääletasin ka tema poolt.
harri on vist hääli ostnud sellien tunne, eriti mage etteaste oli tüübil ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberiseasi mis ajaga see 7 kg tuli, kui kiiresti siis tõesti, enamus sellest on rasva ja sellevõrra ongi raskem joosta, 100% lihast tuleb aastas heal juhul 3 kg.
Madis232
MemberVIII toidukorra kõrvale sööks brokkolit ka kuskil 200 grammi , värsket võiksid tõesti rohkem süüa
tuunikala konservi sööks kindlasti harvemini,jätaks ära isegi, tõmbaks 8nda toidukorra sellevõrra varemaks ja magamamineku snäkiks ehk tsipa rohkem kodujuustu ja varem või samal ajal magama
MemberSuht mõistetamatu, miks sellest seagripist nii suur paanika on tehtud- põhimõteliselt on tegu tavalise gripiga, millel lihtsalt teised ravimid natuke ja nakatunud on väga vähe inimesi. Tavalisse grippi sureb kõvasti rohkem inimesi, on mu tuttav arst öelnud. Sama lugu umbes nagu linnugripi paanikaga oli mõni aasta tagasi .ÕIGE!
Membertargem oleks tõesti toitumiskava tellida antud juhul
AutorPostitused