Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Memberega ikka iga 70kgne “normaalne treenimata inimene” nüüd küll 50 ega 55 kg ära ei suru ka nii lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja no ehtsa näite võib paksudest ameeriklastest tuua, kus 120 kgne teismeline tühikangiga ähkides ja puhkides rinnalt surub; kuidas rasv ei sega surumist? muidugi segab, liigse rasvkoe all lihas kärbub.
loomulikult mõni suvakas, treenimata 90kg-ne,( eeldatavasti lühikeste jäsemetega) tüüp surub kohe esimesel korral oma keharaskuse ära aga siis on tegu juba geneetikaga.
Madis232
Memberminu teada teeb m. morozov enamasti iga hommik päris korralikult aeroobset trenni – ei saa ikka öelda et see vastunäidistatud on ka tipp tasemel.
Ju ta hoolitseb rohkem oma tervise eest kui need, kes pigem eelistavad aeroobse välja jätta oma treeningust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>üldiselt aeroobne ei vähenda lihasmassi, eriti kui toitumine paigas on.
Madis232
MemberSoov oleks hoida oma välimust kohe kindlasti mitte kuiva lihase peal…meeldib selline põkilikum välimus ja sixpackist ei hooli.Küll ei taha aga kõhupeal võbisevat pekki, mida praegu veel paraku kahjuks on.
minu arust piisaks 200 g valgust päevas, seega üle jääb ~250 kcal (64 g üleliigset valku)
selle asemel sööks lisa 20 g= 180 kcal häid rasvu nt avokaado, kookospähkel, lõhe, terve muna jms ja jätakski selle kava nii ehk siis 2630 kcal
proovi järgi- kuidas keha reageerib.
juuli 14, 2009 at 7:51 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207344Madis232
MemberOtt 5
Natalia 4
Madis232
Memberhommikul võid proovida blenderdada või mikserdada sellist kompotti:
1 pakk magusat või lahjat kohupiima
~ 50 g (mõnusalt kamajahu)+ võid lisada veel paar peotäit kaerahelbeid
~500 gr joogijogurtit 1% ( mingi endale meeldiva maitsega. )
~100 gr piima ( et vedeldada)
1 banaan
usun, et tuleb parem kui toore muna kokteil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Membertarmzz tee palun GI mõiste endale selgeks :
The glycemic index is a measurement of the type or quality of carbs in a particular food, and how fast 50 grams of this carbohydrate raises blood glucose levels, (and consequent insulin secretion and effects produced by the pancreas) as it is digested.
vaevalt postitaja mõtles nüüd maitsestamata, 3,5 % jogurtit siin
Memberalgajatele on jogurt väga hea taastumiseks nii et lase edasi…
toidulisandeid kui liiga vara võtma hakata, ei olegi nii efektiivsed, kui hea põhi just all ei ole. sellest ei räägita piisavalt siin foorumis
Madis232
Memberjogurt on madala GI-ga v.. naljamees oled
Memberzma tarvitamisega on mul ka vahest unehäireid olnud, mitte küll erilisi kozmaare, aga siiski! ammu enam ei võta zma-d
Member12,7 %
Madis232
Memberproovi jõutõmmet ja rinnalt surumise seeriaid 12 – 1 kordustega teha
näide lihtsalt : 50kg 12 korda, 58 kg 8 korda, 63 kg 6 korda, … ala max 1-2 korda – ise paned seeriad paika
minu arust ka liiga palju erinevaid harjutusi ja korduste vahemik võiks pigem 8-10 olla ; suurtemate raskustega.
Madis232
Membermmmm maasikad kohupiimaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
MemberOti poolt hea soovitus; HT-R ei ole algajale mõeldud.
Madis232
Membermõistlik oleks kreatiini võtta hommikul, tühja kõhu peale- segatuna mingi mahlaga. isiklikult laadimist ei poolda:p
just hommikul tühja kõhupeale võttes, suurema tõenäosusega imendub kreatiinmonohüdraat paremini ja läheb lihastesse otsemini. põhimõtteliselt võib päevase doosi (~5g) kohe hommikul ära võtta, sest kreatiini varud vaevalt 24 tunniga organismist kaovad(kuuri ajal) .
või oleks targem 2 x 2,5 päevas võtta(hommikul / peale trenni) ?
Madis232
MemberMis Jakcsonisse puutub – ei ole iial taolist muusikat kuulanud,ei kuula ja loodetavasti ei hakka iial kuulama.Inimesena teda minu jaoks ei eksisteerinud,muusikuna veel vähem.Aga nagu ma arun olen saanud,oli hr.Jackson fanaatikute jaoks persona sacrosancta;lausa Sanctus Dominus Deus …
neile minu kaastunne.
sinule, minu kaastunne; sa lihtsalt ei tea millest sa ilma oled jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused