Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Membertee rinda nt. 1x nädalas, rind peab puhata saama muidu ei arene. ja tee vähemalt 5 tööseeriat rinnalt surumises. lõpus tee pec deci või lennutamist 4-5 seeriat. võid teha nii püramiidi kui 12 kordusega seeriaid(lamades surumisel) ise otsustad. algajale peaks see sobima
Madis232
Memberpäris kaval kass
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>snoopi ja jay z tegi see tüüp väga hästi järgi. dmx niiväga veenev ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ka lahe videoMadis232
Memberminu jaoks kuu- kaks aega eemal – pärast oleks nagu peaaegu 0-st alustamine, eriti kui lisandeid tarbind oled ennem. Inimesed on erinevad.
3 x ~ 1,30 h intevsiivset trenni nädalas oleks kuldne kesktee .
Madis232
MemberTead, kui sul puudub vähimgi arusaam sellest, mis asi on valk, millal võtta toidulisandeid ja MIKS, siis ei ole sul neid ka vaja. Kui sul tekib konkreetne vajadus mingi konkreetse asja vastu, siis ongi õige aeg kasutama hakata. Praegu oleks see raha raiskamine.absoluutselt õige
Madis232
Memberpiinlik tõesti, ei ole midagi halba öelda silva kohta
Madis232
Memberandractimi olen 2x 80g tuubi ära määrinud (2,5 % toimeainega)
mingi periood sai süstitud mingit testosterooni tõstvat lahust ka(ei mäleta mis selle nimi oli), see ka ei aidanud- testo külle ehk ajutiselt tõusis.
üldiselt testid näitasid et madal testo tase organismis , rohkem ma teada ei saanud. Oleks see vaid tavaline rasvkude aga see on selline tükkis. minu ÕNNEKS pole see väga hull aga teadjamad saavad kohe aru et kerge güno on.
Madis232
MemberTamoksifeen võib aidata. Arimidex võib aidata. Andractimi geel võib aidata. Ei ole ainult operatsioon. Iseasi mida arst on nõus sulle andma.tamoksifeen ei aidanud
andractim gel ei aidanud.
arimidexi ei ole proovinud
usun et kõike eelpool nimetatud ravimid aitavad ainult roidide poolt tekkinud gyno ravimisel !
august 12, 2009 at 4:04 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212889Madis232
Memberbrasiilia 6 -1 eesti
Madis232
Memberkui ma ei eksi siis glutamiini ja leusiini kogused peaksid valgu alla minema (50g)
või mis ?
Madis232
Membernu mul on güno juba 7 a. arvasin ka ja lootsin et kaob ära aga ei..
tamixofen – EI ärge võtke seda see ei aita niikuinii. olen proovinud ka. ainult halvad kõrvalmõnud kaasnevad sellega.
ainuke lahendus on siiski operatsioon
Madis232
Member5-Methyli jah lubas suurendada valgusünteesi, olen ühed tilgad ära ka proovind ja minu puhul ta igastahes töötas, täpselt ei mäleta mitu kg juurde tuli vms aga see ei olnud eriti oluline sest visuaalselt oli muutus märgatav.
Madis232
Membersitt toode, unusta ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei ole hormonaalset süsteemi p* keerata.
samas igaüks teab ise mis oma tervisega teeb
Madis232
Memberpuhkamis perioodil peab korralikult sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>proovi süüa 2gr valku , 3-4 gr süsivesikuid(olenevalt kas tahad kaalu säilitada või tõsta rohkem), 1,5 gr rasva(millest 70% võiksid olla head rasvad) kehakilogrammi kohta 3-4-5 korda päevas, kuidas ise harjunud oled
juuli 27, 2009 at 8:25 e.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #209379Madis232
MemberPõhimõtteliselt läks mul suht 90% täkkesseNatalia 9. koht w
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
MemberYour score is 2.17.
Your body is closest to a Mesomorph
AutorPostitused