Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Memberrohelised oad on nagu ainukene mis mürgine on..Lillkapsast ma üritasin pooltoorelt süüa (natuke kuumutasin, et maitse paremaks läheks), vintske on, aga kui närida viitsid on hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kamoon lillkapsas toorena on jumalast hea ju. või olen ma ainuke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Madis232
Memberkui jalgpalli MM seal lähistest toimus, siis suleti ajutiselt koeraliha restoranid. huvitav küll miks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberjahvatatud linaseemned kindlasti aitavad. Kiudaineid on vaja!
Madis232
MemberKas ei ole mõelnud eraldi osta L-Garnitiini. Tuleb palju odavam. Segad ise rohelise teega ja ongi korras. Säästad raha. Arvestades, kui vähe ühes Fat Burneris L-garnitiini tegelikult on lisatud.l-karnitiin ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no minuarust on fatburneris piisavalt seda l-karnitiini(tavaharrastajatele jaoks). Mugavus maksab ka midagi. Vahest
Madis232
Memberajumassi küll
Madis232
Memberkoer on üks vähestest “ajudega” loom … ei saa võrrelda teda nt seaga, veel vähem kanaga.
minu poolest söögu neid edasi.aga neid nii piinata on vale – seega andsin ka oma allkirja.
Madis232
Memberjõudu!
Madis232
Memberpunases veinis, tumedas õlus on rohkem antioksüdante kui tavalises õlus.
Madis232
MemberViimase aja CharlesRoosi postitusi vaadates jääb tõesti mulje, et postitaja on keskmises alkoholijoobes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+1
Madis232
Memberananassi hera80 piimaga on päris hea. ON gold whey trumpas üle isegi minu jaoks- maitse asi.
Madis232
Memberkui sa veelgi tihedamaks viiksid proteiinijoogi tarbimise, siis pakun, et sul hakkab kõhuga kehva. nimelt kiudaineid ei sisalda proteiinipulbrid peaaegu üldse. seega otsus on sinu enda teha. minu arvates peaks tavatoitu eelistama igale joogile/pulbrile, kui selleks võimalus on.sellepärast ei ole vaja muretseda, kui hommikul kaerahelbe vms putru süüa ; ja piisavalt täistera leiba vms päeva jooksul süüa.
4 sheiki päevas on minu arust palju. 2 sheiki päevas on okei!
Madis232
Membernorras …. mmm lõhe !
Madis232
Membersaaremaa viin on valus pask. peavalu garanteeritud-
keskmise hinnaga alates ja + vene viinad on parimad
Madis232
Memberhapukoor, toores muna, kohupiimhapukoor kyll hea raha eest hea valk ei ole
pigem need hetkel prismas maksvad 5,90 maitsetu kohupiima pakid !!!
Madis232
Membermina võtan täpselt seda sama oliiviõli, ja 1 supilusikatäie 2x päevas. hommikul ja õhtul, söögiga. Maitse on parem, kui ta on pikemat aega avatud pudelis olnud!
-
AutorPostitused