Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Membermisasja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mille põhjal sa siis otsutad et milline loom on “ajudega” ja milline mitte?
esiteks, siga on üks intelligentsemaid loomi! see et nad poris püherdavad ei võta neilt mõistust ära!
Mulle tundub, et sa ei ole loomariigiga kursis..
siga on lihaloom. koer on tark loom. Olete näinud sigu pimedaid juhtimas, politseid abistamas, inimesi päästmas ( rescue dogs) jne jne ?
olete vist liiga palju BABE-i vaadand vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberkui juba treenerid on sulle erinevaid kavu soovitand ja need sulle ei sobi siis mina nt ei oska aidata. See konkreetne kava on minu arust küll väga imelik aga kui sulle sobib siis anna tuld
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberaspartaam tekitab vähki? seda ma ei teadnudki!
tegelikult ma arvan et isegi kui sa kunstlikult magustatud pulbrit sööd, ühe doseeringu kohta on seal väga väga vähe seda aspartaami. Maitsetu vadak on sinu puhul hea valik.
september 19, 2009 at 10:07 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 18 septembril on Beta-Alanine Fast ilt #220608Madis232
Memberkuule äkki võtad pakkumise tagasi veel? nagu bcaa oksjonis ? oleks kena
Memberläks vist liiale silikonpalli suuruse valikuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2009 at 12:36 p.l. in reply to: Meestele – millised naised teile meeldivad? ;) #220535Madis232
Membermitte tradistsiooniline püss, aga püss kindlasti, sellegipoolest:p .
http://images2.fanpop.com/images/photos/48…61-1024-768.jpg
http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Ente…essica-biel.jpg
http://www.vivagoal.com/images/wallpapers/jessica_biel_4.jpg
Madis232
Memberkujutan ette kui vahuseks see ükstaspuha millega segatuna läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maitse ka kõige parem ei ole, ennem harjuks toorest muna sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
MemberEinoh, seda tean ma isegi.Ma lihtsalt vastasin eespoolkõnelejale, et tavaliselt on ca 5g BCAAd suvalises vadakus 100g kohta, WGS on sama suur BCAA kogus serveeringu kohta:ilmselt on sinna siis eraldi neid juurde pandud.
Loogiline, et kaupade hinnad on erinevates kohtades erineva hinnaga. Me ei ela sovjetiajal, kus igale kaubale on konkreetne hind peale löödud. Nii maksab tomat turul ja Tallinna Kaubamajas ka erineva summa raha. Ühel on suuremad kulutused üüri, töötajate jne jne peale, teisel on need märkimisväärselt väiksemad.
Samuti mängub ju rolli, kas müüjaks on maaletooja või edasimüüja jne. Vaevalt nüüd Fitshop oma kliente läbi WGS nöörida üritan:hind üritatakse kliendile ikkagi võimalikult madal hoida samas kahjumiga ei saa keegi toodet turustada.
pigem ikka võimalikult suure kasumiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 18, 2009 at 1:57 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 18 septembril on Beta-Alanine Fast ilt #220360Madis232
Member1192
Madis232
Memberklassikalist
Memberhera80 sobib ka toidukordade vahele, kui segada nt piimaga. Isegi veega sobib, võibolla mitte nii efektiivselt
Madis232
Memberhuvitaval kombel ka täna ei paista fit oksjonit tulevat
Memberenne trenni just pigem yatesi ja pärast trenni GB 30 (hommikul ju sõid) . või siis enne ja pärast GB 30 – kui rasva ei pelga. vana teema küll jh aga arvatavasti toidulisandid ei ole süüdi sinu kõhu probleemis
MemberChuck Norris can eat just one Lay’s potato chip.
hah, suht foorumi temaatiline
Memberseerias 6 – 8x , max oleks kuskil 15 kanti. kaal siis 81 kg
-
AutorPostitused