Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
MemberPaar päeva tagasi oli siis Mariuszel oma teine matsh :
võitis küll aga nähes mismoodi, siis isiklukult arvan et nt Brett Rogeriga läheks kutil hädaks kätte juba…
Madis232
MemberMis sest, et ta promob püramiid toitumist, tädike on ometigi üpris vana juba ja paljud 70a. on uutele teadmistele vastuvõtlikud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Eks olen seda isegi kogenud oma ülikooli vanemate õppejõudude peal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas margariini jms kohta on üpriski naljakat juttu teinud…
Madis232
MemberPäris hea blogi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
MemberTavalistest prismadest saab ka seda osta, maksab vist 50 kr pudel. Samamoodi klaasist pudelis nagu pildil, muu firma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
MemberNiiet oled parem kui siinsed Otid ja Morozovid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägisi kipub selline mulje jääma..
Madis232
Memberpole paha, tsipa paksuke aint
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
MemberMida sa halad? See on avalik foorum ja avalik teema, igaüks võib enda arvamust avaldada, kasvõi “püha” sõjaväe kohta.Minu arvamus põhineb selle pealt rohkem, et kõik mu tuttavad, kes on käinud, ütlevad, “et lahe oli, õppisid palju uut jne”, aga kui küsida, et kas vabatahtlikult oleksid läinud (kui täpselt teada, mis toimuma hakkab), siis valdav enamus, kui mitte peaaegu kõik (kui mälu ei peta) vastavad eitavalt. No offence või miskit, aga paljudel on targematki teha, kui metsas sõda mängida ja kätekõverdusi teha aasta aega. (lennake nüüd kambaga peale kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Lisaksin, mina ei püüa teie arvamust muuta sõjaväest, kahju, kui nõnda tundus/tundub, inimesed on erinevad ja nõnda ka nende huvid!
Ja lisaksin taaskord, et see jutt, et “õiged mehed jne” hahaha, sorri vaan aga eriti madalalaubalise inimese arvamus!
Selline asi ei saagi vabatahtlik olla. Mõtle ka natukene. Juba austusest nende vastu, kes meie vabaduse eest võideldes elu andsid; võiks see 8 kuud ära kannatada. Raudselt õpib midagi uut, teine keskkond ja näed asju teistmoodi; tekivad uued eluväärtused- mida iganes.
Madis232
MemberÄkki prooviks laiemat haaret rinnalt surumises. Nimetissõrmed jääksid siis nende kriipsude peale.
Madis232
Membernagu aru saan on neil pandud nii et oksjoni automaatne aeg on 24h millal oksjon läbi saab kuigi peab olema 48h ja siis nad panevad käsitsi aega juurde.nii olen mina aru saanud.
pehmelt öeldes frustreeriv süsteem.
Madis232
MemberHommikusöök on muidugi tähtis aga vaata et iga toidukord ikka vähemalt sama korralik oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – see ei ole lihtne!Madis232
MemberKehvasti sööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
MemberSee Päikese Ricotta oma on väärt kraam.Sisaldab nimelt siis Ricotta 90% vadakut, erinevalt tavalisest kohupiimast. Lugege:
samas on ricottas ka 8 % rasva , mis peaks teoreetiliselt vägagi aeglustama vadaku seedimist. Teeb sama välja, mis tavaline kohupiim. Aga hea vaheldus kindlasti.
Madis232
MemberKui toitumine on tegelikult korras, siis on pm võimatu, et serious massiga midagi juurde ei tule.See on ikka päris priske kaloripomm.Mina otsiks viga toitumisest.
Just nii!
Sa ei saa tavatoiduga piisavalt kaloreid kätte… ennem toitumine paika, siis alles lisandid.
Madis232
MemberSamas on eranditult kõik toitumiskavad M and F-is sellised, mis koosnevad 40% pulbrist. Võibolla on see teispool lompi normaalne? Ja siin vaadatakse imeliku pilguga -või mis???
Madis232
Memberlisaks väga vägevale toidukavale , peab jooma toidulisanditest pungil sheiki nii enne, trenni ajal kui ka pärast trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> naljakas. -
AutorPostitused