Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
Membertee jõutrenni lisaks ja söö kindlasti korralikult !
Madis232
MemberLõuatõmbed köie/rätikuga teevad ka kõige peenikesemad käed jämedaks.peaks proovima köie / rätikuga siis; seni tavalised lõuatõmbed pole eriti efektiivsed kätele olnud, kui tavalised biitsa harjutused.
Madis232
Memberise teen küll mikrolaineahjus putrusi; 2 minutit max soojendan neid seal. vaevalt et see tabel nüüd kajastab õigesti neid mineraalide kadusid mikrolaineahjus!
isegi kui puder kaotab mineraale, saan ehk oma päevasest sepiku / leivakogusest analoogseid mineraale kätte
Madis232
MemberSee teine on nii ajuvaba et ma ei saa aru kuidas keegi midagi sellist üldse välja suudab mõelda
no enamus neid ütlusi tema kohta on suht ajuvabad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks selles oligi point
oktoober 10, 2009 at 12:25 p.l. in reply to: Oleks vaja massi, taastusvahendit, kuid ei tea millist. #226037Madis232
Memberoriginal aminodrink
Madis232
MemberSee kommentaar on küll mööda:
“Inimene Oti sees mulle meeldib aga see mida ta enda kehaga teinud on , ei meeldi. Loodame, et ta ei sure selle kätte”
eriti hull mõistus tüübil
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberpigem söö lihtsalt rohkem, ei ole vaja näost sisse ajada neid massilisajaid.. rikute veel oma ainevahetuse täitsa ära, puhas keemia ju!pigem puhas suhkur, kui keemia. ELU ONGI 1 SUUR KEEMIA.
Madis232
Membervõid juua mida tahad, aga rasvu sa ei põleta, kui toitumiskava paigas ei ole !
joo vett !
Madis232
Memberseni parim osa minu arvates (Y)
Madis232
Memberesimene saade tundus kuidagi nõme natukene(mesi pulm- just sellesmõttes et tegu oli ikka pulmaga.) ,teine oli parem,, vaatame täna ka siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberminul ajas kyll kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> räigelt ikka,naine jättis sellepärast mahagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ausalt.Olin agressiivne nagu loom ja käitusin samuti.Muidugi kühveldasin rohkem kui vaja seda sisse,päevas kuskil 20g.kui kreatiin sind juba agresiivseks teeb, huvitav, milline mõju siis steroididel sinu puhul oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madis232
Memberparim on ikkagi ON whey gold… teise koha saaks hera80 !! endale meeldib herat rohkem kasutada . kättesaadavam, odavam, maitse on suht võrdne ON-iga + erinevaid maitseid on palju ei tüdine ära ++ MAITSETU on ka hea
Madis232
Memberotseselt ta mingi taastaja ei ole , võta lihtsalt iga päev nii nagu harjunud oled. 2x päevas vms ( enne + pärast trenni 3-5 g. ja puhkepäeval 1 x 3-5 g.)
oluliselt rohkem taastab nagu kvaliteetne valk, koos mitmekesise toiduga puhkepäevadel !
oktoober 9, 2009 at 12:03 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 8 oktoobril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #225706Madis232
MemberMadis tellis 3600 Fit.i täna.aga miks need mu kontole ei ole üle tulnud veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?oktoober 8, 2009 at 6:53 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 8 oktoobril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #225558Madis232
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused