Madis232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Madis232
MemberOsta parem , beta alaniin, glutamiin, kreatiin, bcaa, zma, victell elite, mingi odav valk ja trauben sucher . Kui korralikult toitud ja neid kõiki korraga kasutad võid ise ka imestada, kuidas lihast vohab. Ise sain üle 5kg püsivat kaalu ühe kuuga juurde nendega. sellest 5kg vähemalt 2,5-3kg lihast.Läheb pm samapalju maksma, kui leuckic ja halo aga mõju märksa võimsam!
püsiv kaal tuleb ainuüksi kreatiinist juba , nimelt vee arvelt.
Madis232
MemberTundub hea kava, kas munakollaseid kõiki ära ei või süüa? mida nad sisaldavad?antud kavas vist (liigse)rasva pärast ei sööda neid munakollaseid.
november 1, 2009 at 11:00 e.l. in reply to: Lesukov surus lamades 200 kg x 12! Lisatud video #231745Madis232
Memberjalg on ikka ülivõimas.
Madis232
Memberõigete teadmiste realiseerimine
Madis232
MemberKas TEOREETILISELT beta-alaniini tarvitamine peaks vähendama seda valu peale trenni päevadel, sest reguleerib rakusisest PH´d ja ei lase piimhapet lihasesse vms?ja ka praktikas, minu puhul
Madis232
MemberAlthough whey does peak plasma amino acid levels, it does not begin to digest any faster than other sources of protein –
vadak ei seedi kiiremini, kui ükskõik mis tüüpi teine valk. üllatus missugune

Current research indicates that post-workout carbohydrates are more important than proteins. A snack consisting of fast carbs (simple sugars) prevents the protein breakdown that often follows exercise. –
tähtis on peale trenni just lihtsate süsivesikute laks kätte saada, mis takistab lihaste lagunemist. Seda olen ma koguaeg arvanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tuleb välja siis et vadak on kõigest müügiartikkel; mis tegelt ei tee seda, mida lubatakse tootjate poolt
?Madis232
MemberVäga hea tähelepanek, proovin vähem tarbida, ehk on kasu!just tuleks tarbida süsiv. enne trenni : just aeglasemalt imenduvaid rohkem! nt kaerahelbepuder + 1 õun.
Madis232
Memberkõige mugavam ja kindlam o n tõesti kuiva sheikerisse pulber valmis panna ja lihtsalt vesi peale kallata vahetult enne tarbimist.
Madis232
MemberPraele ei tohi enam piima ka kõrvale juua. :S Sellest lõbust küll loobuda ei saa jukeegi ei keela ju. samas kanaprae , ja näiteks lihavaesemate praadide kõrvale “võib “ju
Madis232
Member2 nädalat dieedil ? pigem ikka 3-4 päeva dieedil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu teadaMadis232
Membertavalinemhm, 25-30 a. pärast sa enam nii ei pruugi arvata.
samas tolleks ajaks on see tõesti tavalisem nähtus, kuna elukvaliteet paraneb ja toidulisandid on efektiivsemad arvatavasti.
Madis232
Memberviimane punkt on parim soovitus üldse
Madis232
Memberväga julm
oktoober 27, 2009 at 2:07 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 27 oktoobril Beta-Alaniin Fast ilt #230671Madis232
MemberMiks mu 11:15 paiku tehtud pakkumine kustutati? Pakkusin esimesena 100 fitti peale oksjoni algust
oktoober 27, 2009 at 7:14 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 27 oktoobril Beta-Alaniin Fast ilt #230566Madis232
Member700
AutorPostitused