madis220
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
madis220
MemberVõtsin siit portaalist kolme päeva treeningkava. Eesmärk on mõned sentimeetrid lihast juurde kasvatada paari kuuga. Treeningpäeval tarbin 2g/kg valku, kuid kui palju ma peaks tarbima valku teistel päevadel, kui ma ei käi jõusaalis. Olgu öeldud, et teistel päevadel teen muud sporti. Et kas ma pean ka teistel päevadel sama palju valku tarbima, või võib vähendada seda. Või siis ehk keegi oskab seletada, et kuidas toituda, et lihas kasvaks, kui ma käin kolm korda nädalas jõusaalis.Ette tänades
Indrek
Kui oled algaja siis tee endale kõige pealt põhi alla enne kui akkad proteiini tarbima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see oleneb kõik mis proteiini või ainet sa täpsemalt tarbid see peaks olema pakendi peal kirjas ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>madis220
MemberJõudu ikka rohkem soovitaksin just kükkiga seda teha
madis220
Memberkulturistidel ikka üle 150-ne tuleb lõtva ära ma kardan, neil ikka jõudu kaJõumehed on lühi sooritustes paremad kui kulturistid aga kulturistid on jälle vastupidavamad.
madis220
MemberFord
madis220
MemberKreatiin+glükoos
madis220
MemberTahad osa võtta madis? Kui jah võta minuga ühendust.Muidu toimub mitmesuguseid üritusi – Fight Night, Battle on the Baltic jne jne. Battle on the Baltic on nüüd 20ndal Saku Suurhallis. Peale seda järgmised asjad on kevadel (aprill-mai).
Aga vanalt seal osa võib võtta ja mis reeglid on???
madis220
MemberPraegu rohkem Jõutõstmine
madis220
MemberKui juba niuke lol küsimus siis minu tarkuse järgi peaks kiiremine kasvatama kreatiin , sest proteiin rohkem taastaja.Aga ega see kreatiin sull võlu pulber ei ole kuula tarkemate soovitusi siin
madis220
MemberSeal on mõeldud 6 seeriat, igas seerias 2 kordust. See on JÕUkava.PS. rind ei ole väike lihas!
Mulle vähemalt on kõvemad tegijad nii ütlend aga noh igal ühel oma arvamus. Jõukava poolest just aga see oleneb kava teistest päevadest ka kindlasti.
Ja eks see oleneb kõige rohkem inimesest enndast kuidas talle kõige kiiremini jõudu tuleb
madis220
MemberParem tee juba 2seeriat ja 6kordust kui vastupidi , sest rind on väike lihas ja sellele alla 6korduse ei soovita aga mina soovitaks 4 seeriat ja 6 kordust.
madis220
MemberPõhilised mida sa tarvitad on kreatiin ja proteiin ja need on nagu nii toitudes sees aind väisemates kogustes.
Enne kui tarvitama akkad enne tee endale korralik põhi alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>madis220
Membertänan
madis220
Membervarsti leiutatakse jõusaali vastased plaastrid ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>madis220
MemberTänan sain aru juba