madis220
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
madis220
Memberkuidas ja palju peaks rinnale sooja tegema kui seeriat alustaks 90 kiloga ?Nu mina soovitaks algusesTühja kangiga.Siis 1 korra 75,80,85 ja nüüd siis 90 seeriad
madis220
Membersain nüüd aru palju ja kuida võtta
madis220
Memberja muidu sest olgem ausad ma ei tea nii täpselt mis laadmisfaas on?et äkki mõni targem selle asjaga seletab need faasid lahti:D
Laadimisfaas kestab 5 päeva kui akad 1 korda või üle pikka aja võtma.
madis220
MemberKass keegi teab kus ja mida saab Pärnus õppida?http://www.zenkarate.ee/kalender.html
Hea karate klubi ise käin viljandis selle klubis aga tegutseb ka pärnus
madis220
MemberSama harjutust või samale lihasgrupile harjutust tehes hoian 2-3 minutilisi pause. Aga kas näiteks rinnale tehes, pauside asemel nt. biitsepsile võib ilma pausita teha? Või peab alati paar minutit puhkama, ja kui siis miks, liiga kõrge pulsi tõttu?Kui sa teed max jõudu siis hoitakse 2-3 minti pausi aga kui sa teed lihas gruppe 8-10x korda siis paus nii kaugu kuni hingamine taastub umbes 30-60sek
madis220
Memberneed järgmised 3-4 nädalat, millal oleks parimad ajad tarbimiseks, nagu kas enne trenni, peale trenni, peale hommikusööki või milla? ja palju ma 5 grammile vett juurde panen kas ka 400 milli
madis220
Memberma sain pakendist valesti aru ja olen 2 nädalat 25 grammi lasknud päevas, ega ma ära sure nüüd:D
madis220
Memberommikul 5g,enne trenni 5g ,peale trenni 5g ja õhtu sõõgi ajal 5gLaadimis perioodi ajal võetakse aind nii palju ju.
madis220
Memberostsin kreatiini eks,l selgitage nüüd lahti kuidas ja palju seda tarbima peab sest pakendi peal polnud midagi kasuliku kirjas ja otsingust leidsin artikli kuidas kasutada kreatiini aga ainuke asi mis kasutamisest oli, oli see et öeldi et pane valke juurdenii et palju, kui tihti võtma peaks?
madis220
MemberLOL langema
madis220
Memberhehehe varem kunagi oli rekord 110 nuud novembris hakkasin siis j2lle kaima ja nuud 105kg saan 3 korda suuruda ja naljakas on see et j6udu tuleb ja tuleb
madis220
MemberTere! Ma hakkasin nuud jalle trenni tegema peale mingi 2 aa. pausi
madis220
MemberHästi arvad siis.Absoluutsest esiviisikust on seal praegu vähemalt kolm. Üldiselt ma ei tikugi vanurite portaali noorsportlaseid otsima.
Vend v kuidas saab otsustada piltide järgi kas ta on hea sportlane või ei? See on 2 mõteline asi kas sa oled spordi teele suunanud või oled leidnud aga ma ei sa aru kuidas saab piltide järgi sellest aru , sest piltid võivad olla ju tööteldud vms.
madis220
MemberEks igaühel on eriarvamus.Eks seal ole positiivseid ja ka negatiivseid külgi.
madis220
MemberMina suhtun negatiivselt. Pidevalt käib mingi lahtiriietumisvõistlus. Kes rohkem riideid seljast koorib, see on kõige huvitavam, populaarsem ja seksikam. Samuti käib võistlus, kes kõige rohkem suudab normaalset pilti Photoshopiga ära rikkuda, kes suudab kõige mõttetuma teksti oma pildi alla kirjutada (profiili?), kes saab hakkama kõige perversema kommentaariga jne. Pidevalt käib äri stiilis “pane mulle 7, ma panen vastu ka” ja “sa panid mulle 1, nüüd ma panen sulle vastu ja blokin. Ja kui saan teada, kus sa elad, siis s.tun su ukse ette, koputan ja küsin paberit”. Masendav on vaadata noori, kes on nõus tegema kõike, et oma kohta vähegi kõrgemaks saada. Tillipikenduseks nimetatakse seda. Igavene sõda rate pärast. rate.ee on väga negatiivselt mõjunud noorte arengule.Selline siis minu arvamus. Seda, et see portaal on kasulik, sest saab “zekzikate eitede ja kuttidega” tutvuda, kommenteerin nii, et, kui tõesti päriselus tutvumisega hakkama ei saa, siis saab seda teha tutvumisportaalides, mille peaeesmärk ei ole oma pildi hinde tõstmine.
Täitsa õigus!
AutorPostitused