Skip to main content

madis220

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 143 total)
  • Autor
    Postitused
  • madis220
    Member

Mis muutused sa kavva tõid, et areng nii hea on?

Ta võtis lihtsalt 1 päeva trennist maha see muutus.

Ta lihased tahtsid trennist lihtsalt rohkem puhata ja õige puhkuse järel akkavab kiiremini areng toimuma.

Ma tegin kunagi ammu ka kui alustasin 5Päeva nädalas trenni alguses tuli ja siis enam ei tulnd tükk aega ja siis

tegijad soovitasid mull rohkem puhata 5 päeva asemel 3 teha ja kohe akkas areng toimuma

madis220
    Member

3xnädalas kän jõusaali tundide arvu ei oska täpselt öelda teen ka muud trenni.

in reply to: Areng… #103182
    madis220
    Member

Selline probleem, et ei toimu absoluutselt mitte mingisugustki arengut ja seda juba pool aastat. Alguses ma mõtlesin, et ongi lihtsalt selline periood, aga nüüd mõistsin, et siia ma jäängi. Lootsin, et äkki saate osutada abikäe.

1) Söök: 7.30 – puder moosi ja 2 kruusi piimaga.

11.00 – pool pakki kodujuustu + 2 õuna.

13.00 – teine pool + 1 õun.

15.30 – Makaronid/kartul/muna vitamiinisalati ja lihaga (kanapallid/broileripihvid) + piima.

18.00 – Müslit (kõht saab suht täis, aga mitte väga) piimaga.

18.30 – 30g Whey GoldStandardit (viimased 2 kuud)

19.00 – 21.00 JÕUSAAL

21.05 – 35g valku + 60 g süsivesikuid.

21.45 – 200 g kohupiima + tass piima.

23.00 – 7.00 MAGAMINE

2) Olen proovinud ka erinevaid lihasgruppe ühele päevale tõsta ja teha ning siis jälle muuta. Tulemus : mitte midagi.

3) Olen muutnud harjutusi. Tulemus : mitte midagi.

4) Olen muutnud harjutuste järjekorda. Tulemus : mitte midagi.

Olen käinud jõusaalis poolteist aastat ja olen mingisuguse põhja alla saanud, aga mitte midagi erilist. Kurvaks teeb fakt, et need, kes on käinud pool aastat lähevad raskuste tõstmises ette, rääkimata nendest, kellega koos ma käimist alustasin.

Ma ei saa aru, mida ma valesti teen või tegemata jätan. Äkki kellelgi teist on olnud sama probleem või siis oskavad hea nõuga aidata?

Kas asi võib olla selles, et ma ei sõida enne treeningut veloargomeetril ega ei sõua, vaid teen käteringid ära ja kohe alustan raskuste tõstmist?

P.S. Olen proovinud ka 2 erinevat kreatiini, aga ei mõjunud.

Ette tänades.

Äkki sa teed nädalas 5 päeva trenni?Sest kui 5 päeva teed on täitsa aru saadav lihastel on üle koormus ja naad tahavad rohkem puhata ja selle pärast arengut ei toimugi.

Soovitatav oleks 3 päeva teha trenni nädalas.

Kui mina alustasin oli vähemalt mull see probleem ja tegijad ütlesid mulle seda ja võtsin nõu kuulda ja akkas kohe areng toimuma aga ma ei tea kas sull no see probleem.

in reply to: Kulturism! #103181
    madis220
    Member

Täitsa hea video

in reply to: Kreatiin #103179
    madis220
    Member

Ok, küsimused on küll lollid aga ikkagi tahaks endale asi täiesti selgeks teha.

Esimene oleks siis, et ma kasutan Whey Lemon Superit mida siis joon ka kuni 300 ml veega aga plaanis on võtta biotechi monohüdra kreatiini aga seda tuleks võtta 500ml veega vähemalt nii on seal peal kirjas. Kas see tähendab siis seda, et ma ei saa neid koos võtta kuna anumasse pean ma panema ju erineva koguse vee ? Ja kas ma peaks ka dekstoosi lisama kreatiinile? Ja kas puhkepäevadel pean ma ikka kreatiini võtma?

Kui need asjad on selged siis hakkan võtma

in reply to: shukokai #103146
    madis220
    Member

Mul sama asi tegelen nüüd jõusaaliga..kord nädalas on ka trenn aga sellest jääb väheks..kodus peaks nagu harjutama ag pole aega kunagi..

Ma käin ka 3 korda nädalas Jõusaal ja 2 korda karate.

in reply to: Metabolismi Müüt #103145
    madis220
    Member

Väike video 84-aastasest fitnessi vanavanaemast (praegu juba 86). Tõeline eeskuju meile kõigile.

LINK

hea vorm

in reply to: Võitluskunstid Pärnus? #103143
    madis220
    Member

Vägivaldur millega ise siis tegeled?

in reply to: Kulturismi maine #103142
    madis220
    Member

Halvustajad on kadedad lihtsalt ,et naad ise niuksed kondid välja näevad ja endal lihast pole selle pärast teevadki maha.

in reply to: Miks käite jõusaalis? #103140
    madis220
    Member

Vormi pärast

in reply to: kiired kõhulihased #103093
    madis220
    Member

Tee peale istesse tõusu ka jalatõsteid mis treenib ka ala kõhulihast

in reply to: kas olen alakaaluline? #103068
    madis220
    Member

Täitsa norm kaal ju

in reply to: Biitseps #103060
    madis220
    Member

Endal on selline jama, et biitseps kasvab ettepoole. Aga sisekülg on kõvasti peenem. Et kuidas siis biitsepsit seestpoolt treenida?

Samuti sooviks saada suuremaks biitsepsi alaosa. Ja veel – kuidas kõige efektiivsemalt trenida triitsepsit küünarnuki juurest?

Ei saa hästi su jutust aru

in reply to: Rakvere spordiarst #103055
    madis220
    Member

Aga kuhu spordiarsti juurde soovitad minna?

Endal on koguaeg palav ning higistan imelikult palju

in reply to: Lamades suurumine! #103049
    madis220
    Member

ja palju j6udu on vaja et v6istlustel esineda
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 143 total)