madis220
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
madis220
Memberkuna on soovitav võtta ?Tee endale enne ikka kõva põhi all siis akka võtma.
Mina akkasin alles 1a hiljem võtma
madis220
MemberKindlasti mitte
madis220
MemberKohtunikud olid ka minumeelest liiga leebed…oleks võind ikka kauem taguda lasta mitte kohe vahele hüpata ja katkestada.Kas see tuleb telekasse ka?
madis220
Membermina kuulsin ühe härra käest kuidas valku võib võtta kohe kui trenni alustada aga proteiini 2-3e aasta pärast ja peale selle kui enam proteiini ei võta siis lihas vajub ära aga valguga seda ei juhtu!nii et pange kõik nipid kõrvataha!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jap

madis220
Memberselline teema on siin enne ka olnud vaata foorumist
madis220
MemberEi ta vaju sull midagi
madis220
MemberMeil jõusaalis kõik omad keegi ei varasata
madis220
Member10gr.kreatiini päevas nüüd küll palju ei ole…see et artiklites kirjutatakse et 2-3gr.päevas on jura…
see põhimõteliselt olematu kogus..
Õigus jah laadimisfaasis võtad 5g enne hommiku sõõki 5g enne trenni ja 5g pärast trenni ja viimase toidu korraga 5g.
Aga peale seda võtad 5g enne ja 5g pärast trenni.
madis220
Membertuleb toitumine paika panna kui kõhulihaseid välja tahad
jaanuar 20, 2007 at 9:42 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #103215madis220
MemberNojah targemate juttu sellel alal tuleb kuulata
Sest ise alles 2 kuud sellega tegelenud ja siis kõik nädalad teinud 4x-5x nädalas trenni,aga ise küll ei saa kuidagi aru et oleks seda palju vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Su areng muutub lihtsalt aeglasemaks ja võib ületrenn tulla ja taandareng hakata
jaanuar 20, 2007 at 7:23 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #103206madis220
MemberAga kuidas seda teada saada et kas 5x nädalas on palju või mitte?
jaanuar 20, 2007 at 7:14 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #103201madis220
Member4x-5x nädalas ja nüüd olengi lugenud ja osad räägivad et 5x nädal on liiga palju ja lihased ei jõua taastuda,aga teised jällegi väidavad et teevad kah 4x-5x nädalas trenni ja pole midagi viga.Niiet ei teagi kumb see õige oleks
Äkki mõni tark inimene oskaks veidi nõu anda?!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et 5x nädalas trenni teha peab olema mitmeid aastaid kogemusi , et mitte läbi põleda.Aga oleneb ka inimesest ma soovitan kui sa ikka algaja oled siis 3 päeva nädalas teha.
madis220
Memberülejärgmisel päeval on kõige hullem
madis220
MemberNo Glükoos annab kreatinile efekti küll juurte
madis220
MemberTeen 3-4x nädalas: rind(4 harjutust)+käed(3-4)+ kõht (6-8 seeriat), selg(4-5 harjutust)+triitseps(3), jalg(4)+õlg(3)+trapets(1)+ kõht (6-8 seeriat). Püramiid on kasvav : 12x, 12x, 10x, 8x. Pausid seeriate vahel on suhteliselt pikad ( 1 harjutus kestab 12-15 minutit). Samas trenni lõpus ja järgmisel päeval on treenitud lihas läbi, annab tunda ja on valulik – järelikult mõjus.Madis, ei tee 5x.
Kaal ka eriti ei tõuse.
Pöörduks hea meelega jõusaali treeneri poole, aga kuna tegu on naisterahvaga, siis ta ei oska eriti head nõu anda, vähemalt siiamaani pole osanud.
Ära iga harjutusel piki pause tee Kui sa teed 2-6x seerias siis võid teha pausi 2-3 mini aga kui sa teed 8-10x seerias siis tee 30-60seki pausi (nii kaua kui hingamine taastub).
Mina soovitan sull kava natuke muuta ma sain aru et sa teed püramiidi iga harjutusel?Kui nii siis ma soovitan püramiidi ainult jalgadele(kükkile) teha.Aga see on minu soovitus aind ja arvamus. Ma soovitaks sull 3 päeva teha EsmasPäev,Kolmapäev,Reede Siis saavad lihased puhata.Rind 4harjutust palju vast natuke ühes päevas.
Nb:kui sa oled juba tükk aega trenni teind siis lihas ei tohiks valulik olla.
AutorPostitused