madis220
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
madis220
Memberoleneb mis haigus sull on kas mingi gripp või mingi murd vms aga soovitatav oleks natuke kergemalt alguses teha
madis220
MemberEks naad ise teavad mis oma kehaga teevad
madis220
MemberSuht palju vaeva peab ta nägema
madis220
MemberPole vaja sõimata neid kes ei tea, vaid suunake neid ja andke nõu, ise olete olnud kunagi samasugused. Vaevalt et kohe targana sündisite!
madis220
Memberselline mure,et ma olen hästi kõhna ja kas keegi oskaks mingit treening kava soovitada ja mingit massilisajat mis on taskukohase hinnaga..ma olen nii peenike et endalgi häbi..midagi sellist millega oleksid tulemused üsna kiiresti nähtavadette tänades:)
Pane kõige pealt toitumis ja trenni kava paika.Seda osta fitness.ee weebi poest sealt saad kõige parem septsialistid teevad valmis.(600 pole palju niukse kava jaoks ju).
madis220
Memberveega
madis220
MemberKarate stiile on tuhandeid (sel ajal kui ma siin seda kirjutan, siis ilmselt paar tükki kaob ja paar tuleb juurde). Mida sa teed suvalise karate stiili katalehega?Karateklubi Zen. Tegu kalassikalise shotokan karatega
madis220
MemberViljandi sportlandis on ka müügil ja samad hinnad mis fitness.ee weebi poes.(mitte nii suures valikus tooteid)
madis220
MemberAlguses pole vaja neid aga oleneb inimesest.Näiteks proteiin taastab põhiliselt peale trenni energia aga seda on vaja aind siis kui sa juba tõsistema raskustega teed ja alguses pole vaja kreatiini ega vms kallale ka tikuda.
madis220
MemberKas sa tahad jõudu või lihast teha?
madis220
MemberSurumissärki kasutavad üldjuhul proffesionaalid.Üks on algaja särk ja teine proffesionaali särk.
Mina soovitaks akada kasutma siis kui vähemalt 100 ära surud juba
madis220
MemberPeab alles viitsimist olema et päevas 2 korda kõhulihaseid teha ma teen 2 korda nädalas täitsa piisab
madis220
Membervormi pärast
madis220
Membernii võib mõnusalt selja ära tõmmata
madis220
MemberPead ise tundma kas jõuad teha või ei nii palju. Aind sina tunned oma keha.
AutorPostitused