madis220
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
madis220
MemberSoomalased võitlesid iseseisvuse pärast aga vene sõdurid sellepärast et neil kästi seda teha vahe ongi selles et vene sõduritel oli suht suva sellest soomest aga soome sõduritel polnud suva mis nende kodutest saab…sellepärast säilitasid naad ……
madis220
MemberIse ole kasutand kreatiini seda seganud viinamarja suhkruga…..aga võid ka ju mass2 võta , võetakse enne trenni ja pärast trenni ja vabal päeval ükskord päevas söögi alla…enne seda on ka sisse käimis periood vist siis peab 4 korda päevas jooma…..
aprill 17, 2008 at 3:26 p.l. in reply to: trenn tõi raskust juurde, kuigi toitumine jäi samaks #150685madis220
MemberPole küll eriline septsialist aga ma arvan et sull tuli lihtsalt natuke lihast keha peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võimalik et see kaal tuli ka veearvelt kindlasti ma arvan et mitte rasva…madis220
MemberHarjutustel võid ju seeriate arvu 3-6 vahel vahetada näiteks mida teed 3 x 4-12 mida teed 4×8-10 5×10-12 jne..
madis220
Membertsitaat:kang peaks liikuma kõrvalt vaadates otse üles-alla…..
Kui eesmärk on suruda palju siis tehnika poolelt kang peaks liikuma otse alla ja siis õrnalt ettepoole(pea poole) surudes…siis peaks kergem olema suruda näiteks võistlustel…
madis220
MemberRäägi parem mis harjutusi sa teed rinna treenimiseks ?L-Surumine-Rinnavenitus trossidega-L-lendamine-Postiivse kaldega surumine….
madis220
MemberÕnne siis sulle
madis220
MemberTee jalatõsteid see teeb kahte alumist kõhulihast aga ei pruugi tulla välja kui sa valesti toitud
madis220
MemberIse ka suht noor(16) ja suhtub teistesse hästi vähemalt on neil muud teha kui väljas juua või märatseda.
Ise olen teind juba paar aasat
madis220
MemberSee teeb rohkem jõudu jalgatesse aga ,kui tahad kõgele hüpata siis käi jooksmas ja hüpa nööriga siis tuleb kiirust ka
madis220
MemberSiis pole mdagi teha:) Ma arvan, et selle tunnikese hea tahtmise juures ikka mõni kord nädalas leiad, kui muidugi tahtmist on.Ja vabanduse trenni mitte minna leiab ka alati. Sinu oma valik…..
Natuke valesti aru vist saand ma pole päris algaja ikka ma ikka 3-4 aastat korraliku trenni teind ma ei otsi vabandusi vaid jube palju töid koolis ikka 2 korda nädalas proovin ikka teha jõukat vähemalt kava ette nähtud 3 päeva jalg jääb päris palju tegemata aga 2 korda nädalas karate ka veel.
madis220
MemberAustama ei pea seda inimest kes pole austust väärt!Iga inimene valib ise keda austada.
madis220
Membertriitseps 2x nädalas ve?väga kõva.2 korda nädalas on normaalne kui tahad lamades surumist arendada.
Paljud tuttavad teevad 2 korda nädalas kaasa arvatud L-surumise Mm-i kuld, rammumehed jne.
Mina küll ei leia miks ei võiks teha.
madis220
MemberMinu arust mõtetu teema sõbrapäeva soovitakse sõpradele mitte lambi inimestele.
See on vähemalt minu arvamus.
madis220
Member4 päeva järjest jah ikka ei ole hea teha sama kava.
Jaota lihas grupid päevadele ära.
-
AutorPostitused