madis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
madis
Membertore see 50% jutt aga kellele see kehtib ?? Minul kaob halvemal juhul 10%, usun et 50% kaoks siis kui sa see vahepealne aeg koonduslaagris oleksid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>madis
MemberRTFM ! Kui oled toppama jäänud, siis on ülivajalik raskust vähemaks võtta. Tee nt. 85 kg 10-15 kordust ja liigu edasi nii, et jaksad alati teha nt. min. 12 korda. Minul oli biitsepsiga sama jama ja koormuse langetamine aitas. Ehk siis piltlikult lähed trepist paar astet alla ja hooga üles
Memberkatekoverdusi void forsseerida nt. pruudi abil – palu et istuks sulle selga, tagumik olgade juures ja jalad sinu jalgade juures. Aga enne tee sooja
Memberskeptiline lisa pingi kohta: enamus “harrastajate” pinke, nooridega jms. on selline p***k et karju appi. Aga saali pingid on vaga kallid. Kui mina sooviks endale koju pinki, siis ma kas teeks ise, laseks tuttaval keevitada voi siis aarmisel juhul ostaks poest ja laseks yle keevitada. Mis pinki uldse osta plaanid ?
madis
Membersellega olen 100% nõus, omal nahal proovitud ! Aga see on ainult kuu-kaks, edasi on hall rügamine
Memberma arvan et see uurimus on vale või valesti tõlgendatud. Mis põhimõttega siis vasikad ja titad endale kondid kasvatavad ?
Memberma ei taha irooniline olla, aga kuidas saab jõud kasvada ilma et lihasmass suureneks ? ja kuidas saab lihasmass suureneda, ilma et musklit tuleks ?
madis
MemberTargemad pead vastavad, aga ma ei kujuta ette nii isoleeritud harjutusi et saaks 6 päevale jagada.
madis
MemberSa ei puhka välja. Ja kui puhkad, siis ei teinud hommikul piisavalt kõvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe soovitusi: 3*nädalas
madis
MemberAnaloogne küsimus: millest võib tulla see, et mingi harjutus on nt. paar nädalat kinni, aga siis läheb piltlikult öeldes “pauk lahti” ja koormust saab lisada iga nädal ? Mul oli biitsepsiga nii, et 30 ja 30 ja 35 ja 35 ja siis põrutas 2 nädalaga 45 peale. Kommentaare ?
madis
MemberMa arvan, et on kolm võimalust:
1) sa oled tõeline friik ja teed 6 korda nädalas südamest
2) sa petad ennast ja libistad lihtsalt läbi trenni
3) teed ühe nädala ja pärast ei taha 2 nädalat saali nähagi
nr. 1) on hea aga ebatõenäoline
Arvan, et taastumisega tekib probleeme. Tõsiseid. Miks 3* nädalas ei sobi ? Pole progressi ? Tõenäoliselt oled mingi raskusega kinni jäänud.
madis
Memberkreatiin tõstab lihaste veesisaldust. sellest ka tõus. 6 kilo lihast küll kuu ajaga juurde ei tule
MemberMinu info kohaselt tuleb kreatiini omastamiseks lihast süüa liha toorelt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja selleks et saada sama doos mis pulbrist, süüa seda 1.5kg päevas. Ühesõnaga, hiljem sa eriti ühiskonda ei sobi või mis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)madis
Memberostsin ära, maitseb ilgelt (LÄÄÄGGEEE). Ongi hea, sest magusaisu kaob pärast sheiki jäägitult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd veel selline küsimus: kui ei ole trennipäev, mis kella paiku siis manustada ?
madis
Memberrumal küsimus, aga kas pudi sisaldab ainult aineid taastumiseks või soodustab ka lihasmassi kasvu ?
btw. kumb maitse on vastuvõetavam (lagrits või see teine)? st. neutraalsem.
-
AutorPostitused