madis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
madis
Member>> Unustage see HIT ära ja hakkake korralikult trenni tegema. Keegi edasijõudnudest seda ei kasuta, sellest on juba rääkitud.
?? miks siis nii ?
Täpsemalt, kes sellest niiväga rääkinud on ? Ja mis on korralikult ? Seda küll, HITiga on lihtne ülejala lasta, kui igast seeriast viimast ei võta, kuid samas kui teha mingile lihasele 4 seeriat siis on kah oht et viimased või esimesed lähevad ülejala.
HIT infost võid teada saada, et seda kasutavad paljud Ameerika jalgpalli meeskonnad just jõu ja massi arendamiseks.
Kui midagi kritiseerida, siis palun objektiivselt ja argumenteeritult.
madis
MemberMinu lugemiste põhjal kogunenud teadmised HITi ideoloogiast:
1) vähe seeriaid (1 v 2) kordustega 6-12 sõltuvalt lihasest muidugi
2) maks 3 trenni nädalas kogu keha, on ka variante kus üks päev jalad teine käed, aga üldiselt kogu keha
3) iga seeria teha kuni lõpuni (niipalju kui jaksad ning veel 2 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4) kontrollitud liikumine. aga mitte aeglane nagu siin topicus arvatakse, see pole otseselt HIT vaid lihtsalt erimeetod (superslow) nagu ka negatiivid.
5) väikese isolatsiooniga “suured” harjutused – kükk, rinnalt jne.
Ma teen ise ka HITi ja töötab minul praegu palju paremini (jõukasvus) kui pikemad ja suurema isolatsiooniga jaotatud kavad. HIT + kreatiin on vist päris hea mõte, korra olen proovinud ning järgmine nädal proovin uuesti.
madis
Membermoderaatorit vaja, krt mida te mölisete foorumis.
Aga kaalus juurdevõtmiseks magus soovitus: peale korraliku lõunasööki pane kohe tahvel shokolaadi peale. Päris hästi mõjub. Kui trenni lähed, siis tee jõutõmmet ja kükki, minul tekitasid need täieliku kaaluplahvatuse (2 kuuga sain 92 pealt 105 peale, hiljem muidugi võtsin veidi alla, kuna rasva liiga palju)
madis
MemberNo eks mõni tegija võib täpsemalt rääkida. Kui sa lokaalselt treenid nt. kõhtu, siis muidugi, toonus paraneb ja rasv ei paista välja. Paks inimene näeb peale jooksmaskäimast kah kohe palju vähem rasvane välja.
A steroidide jutt on rohkem irooniaga pooleks, unustage ära.
madis
Memberkorduvalt mainitud et normaalselt (ilma steroidide ja operatsioonita) ei saa lokaalselt rasva vähemaks võtta.
madis
Membernoh, sa nagu reisil käidud jne. btw. reisil sai hästi palju mäkke ronitud (põhja norra) nii et kui oligi trauma, siis see ei soodustanud paranemist.
Aga mida teha et täielikult paraneks ?
madis
Memberomalt poolt lisan, et suuri raskeid kettaid, mis sigapalju maksavad, võid betoonist valada. 2kg liiter on üpris täpne valem. Ise tegin 50kg ketta nii, jummala ok.
madis
MemberMa ei jaga lahti, kuskohas need “noored huvilised” on ?
Paari turisti on vahel näha, aga üldiselt on saali tagumine osa kappe täis ja seal ei tölla keegi.
Ei maksa asja liiga suureks puhuda. Mina olen viimase kuu aja jooksul ainult 2-3 korda pidanud ootama mingi pingi vabanemist. Ja muidugi on naljakas vaadata kuidas mingid arvutimehed rinnalt 20kg higistavad ning kokat peale lürbivad, aga nad ei sega küll kedagi ning käivad mööda seinaääri.
madis
MemberTähendab, jõuab küll trenni teha aga… parem mitte, sest kõik tulemused kukuvad ja progress tundub negatiivne.
Coca on paras narkots, kui on vaja palju midagi mõelda ja üleval olla siis ta nagu aitab ja samas ei aita ka. Seedimist ka ergutab aga kokkuvõttes keerab jälle ######…
Ühesõnaga, ärge palju jooge ! klaas päevas on maksimum…
madis
MemberKohv on vägagi diureetiline. Ja paar tassi päevas on päris palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ma kohvi ei joo, cocacolat vahel küll. Kui joon mõni päev pingelise töö käigus 2liitrise koka siis järgmine päev ei ole mõtet trenni minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>madis
MemberToitumissoovitusi on sama palju kui on maailmas inimesi.
Selle valgu kohalt võiks keegi tegija sõna võtta (Kiivikas ? Kalmus?)
Sest vaata iga loll võib kirjutada ajakirjas et vat nii on õige et 2 g või 100g või 0.1g, reaalne kogemus on teine asi !
Kui lugesin hr. Kalmuse toitumisharjumuste
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kohta siis tundus küll et 2g tuleb uhkelt täis. On siis Kalmus mittetõsiseltvõetav tegija ja reklaami ohver ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>madis
MemberRegistreerimissüsteemi oleks tõesti vaja, seekord küll selleks et mind ikka Madiseks mitte Mardiks peetaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga pole ju vaja sõimata inimest, kes õiget juttu räägib !
madis
MemberNo kurat kui on öeldud et 1g kilo kohta aga tegelt on üle 2g kilo kohta siis on ju valesti !
Ja see on massi kasvatamisel üks olulisemaid reegleid !
Miks peab marti sõimama !
madis
MemberEriti huvitav Animal Paki juures on selle esimest korda allaneelamine, nõuab väikest lämbumishirmu ületamist. Ma ei saa aru miks tabletil peavad olema teravad servad..
Aga kas keegi mu küsimusele ka vastab ?
madis
Membernagu ikka, 6-12. Ühekordse jõu arendamiseks 2-6 vist.
Suuremat korduste arvu on ohutum teha.
Aga minu küsimus jääb ikka vastuseta !
-
AutorPostitused