madis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
madis
Membervõistlusteni.
madis
MemberMul pappi on,mina maksan.Tellin roosidega kompositsioonimaali saali nurka.
madis
MemberKus ta pääseb.Pool saali on vist küll vend vähki kaema tulnud.
madis
MemberB ja E muidugi ka.
madis
MemberNahk näitab tervist – D vitamiini puudus mõjub väga kehvalt.
madis
MemberViimaste infoallikate alusel saab öelda,et tuleb.
madis
MemberMul on lausa vastik vaadata osasid sekretärineiusid – alla 30 aga igatunnine kohv ja sigaret on näonaha teinud halliks ja juuksed koledaks + üleüldine lodev keha. Võta kohv ja viska suitse raisk..
Muidugi, kohv kondenspiimaga on vahel päris hea – nii paar tassi aastas.. Aga korralik sekretär kasutab suhkruasendajat (“tervislik”) ja piimaasendajat pulbrit. Lihtsalt rõve.
madis
Member…ja lisaks ei ole mõtet teha nii et järgmine päev jaksaks. Mina arvan et õige on teha nii et alles ülejärgmine päev jaksad omal jalal käia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2-3 korda nädalas on jõu arendamiseks hea. Tihedamini kisub viilimiseks. 3h iga kord on liiga kaua, energia saab otsa ja lõpu poole ei saa teha täie lihasjõuga. Soovitatakse teha kuni 1.5 h. Proffidel on muidugi teistmoodi, aga sa oled vist algaja ?madis
Member…on vallutamas maailma.Öelge,mis te ütlete,aga peab ikka hea mees olema,et kõikidele tema käekäik nii südamesse läheb.Loodan,et vähk ise ka siin varsti sõna võtab.Tahaksin tema jalalihaste harjutustest teada saada.Kena päeva jätku kõigile!
madis
Membersiis parem juba õlut ja viina aga 2liitrine koka, mis iseenesest kontoritöölise parim sõber on ikka rõve küll ! Jõud ja uni nagu käega pühitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>madis
MemberMa ei ole mingi maniakk ega hull karsklane aga pean tunnistama et pole elu sees täis olnud. Aga pidudel käinud küll ja küll ja naistega saan ka läbi. Nii et igatpidi on võimalik. Joon 1-2 pudelit õlut kuus, suvel kisub isegi 6 pudelini. Näh, igasugu hulle käib ringi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>madis
MemberKa mina ei usu,et vend vähk kedagi trenni tegema sunnib.Keemia kohapealt hoian suu kinni,kui miskit lisada ei oska.Mida tähendab maksimumilähedane treeningkoormus?
madis
MemberTänan järjekordse kiire vastuse eest!Loodan,et mõni fitnessi- või kulturismisportlane siin ka sõna võtab.Ise olen kuulnud,et fitnessis on keemia lubatud,aga kulturismis keelatud.???
madis
MemberTore,et sain oma küsimusele nii kiire vastuse,tänan.Kahjuks on mulle siiani jäänud selgusetuks kulturismi ja fitnessi erinevus.Kas oleks võimalik mind selles küsimuses kasvõi natukenegi valgustada?Ette tänades!
madis
MemberKas fitness või kulturist?
-
AutorPostitused