madis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
madis
MemberNüüd võiks ju olla vend ja õde vähja pulmaõnnitlused.Õnnitlused igal juhul ja kas nüüd kevadel vähk jälle välja tuleb?
madis
MemberMees ikka üllatab kogu aeg.Huvitav inimene. Tore paar! Õnne teile kahele!
madis
MemberMina tahaks omalt poolt lisada,et vv ,Ott ja Kalmus on tegijad.Ma ei saa aru nendest inimestest, kes tulevad siia spetsiaalselt virisema,et neile ei meeldi musklid.Minge arutage seda ajakirjas “Kodukiri”.
madis
MemberJaa,kevadel on mitu võistlust kulturismis ja fitnessis.Eesti karikavõistlus kulturismis toimub 20 aprillil Võrus.
madis
MemberSelleks,et juubeliõnnitluste teema oma raamidest välja ei löheks,oleks olnud vaja uut teemat alustada juba eelmise aasta suvel,aga nüüd on rahvas sellega harjunud ja paljud on saanud ka oma küsimustele vastuseid.Minul endal ka praegu üks küsimus tekkinud:Kust kohas on võimalik osta korralikke randmekaitsmetega jõusaali kindaid?Mõned on sellised õhukesed ja kuluvad ruttu läbi,oleks vaja selliseid paksemaid,tugevamast nahast.
madis
MemberÕnnitlused!Tuleb ikka vend vähk FC kokku kutsuda.Kõik fännid ei mahu Revalisse vist ära ja naised lähevad ka kaklema…
madis
MemberEi saa sa midagi!Kes ees,see mees!Eile jäin kalendrist napilt ilma,aga täna enne Revalist ära ei lähe,kui kalender käes!
madis
MemberJah,problee on.Ma tahaks tegelikult nüüd mingit auhinda juubelikommentaari eest.
madis
MemberAusalt tunnistama pean,
olen luuletaja peast
Tahaks võita luulepreemia
puhata siis võiksin Keenias
Raivo ümber palju kära
kustutab ta silmis sära
ei kuulda võtta keegi soovi
treeneriloo halvast toonist.
Siin on ainus lahendus
Raivo siiras kahetsus
Aga vaevalt seda teeb
nõnda haige treener-mees.
Ärge tehke lihtsalt välja
kui Raivol hambaigemed on paljad.
Sellel jutul pole seost
aeroobika- ja trenniteost.
Kui Raivol ükskord oma pruut
las siis landib teda mõni suva nuut.
madis
MemberKommenteerida ei oska
seda Raivovärki ma.
Kas ta tõesti peast on pasta
või tegemist perverdiga?
Aeroobika on tegija
painutusi ikka vaja.
Kus tegijaid,seal nägijaid
Raivo kõrvaldada rajalt.
madis
Member… on see tennisepalli nätsutamine. Amplituud liiga väike ja koormus ebaühtlane. Pigem juba praeguse ilmaga õues kitti nätsutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>madis
Member50 ketast küll sõrmede vahel ei hoia, 25 on teine asi..
Head harjutused sõrmede treenimiseks:
– aja peale ketta hoidmine (võta aega ja kasuta sama ketast, siis tunned ka arengut)
– biitseps nagu hantliga aga hantli asemel võtad kettal servast. Hullult hakkab sõrmedele
– randmetreening
– gripper – aga selle peab netist tellima, poe omad on mõttetud
madis
MemberTäitsa lõpp!Ongi kõik,aasta läbi.Soovin kõigile omalt poolt kõva aastalõputralli ja kallis rahvas,ärge külmetage!Homme öösel peaks päris külm olema.Vend vähk!Ootame sind uuel aastal kindlasti lavale.Hoia lipp kõrgel.
madis
MemberSelle suure kisaga on midagi natukene muutunud,aga mitte midagi erilist.Reval-Sport võiks sama raha eest uue treeneri muretseda,kes ei pea seal saalis päevad läbi passimma vaid käib teatud aegadel ja teeb oma tööd hästi.Selle treeneri ajakava võiks kusagil seinal üles riputatud olla(“treener”Raivo topise kõrvale).
madis
MemberMarko?Mul ükskõik!Kuidas säärt treenida nii,et ta ka kasvaks?
-
AutorPostitused