Skip to main content

Madis R

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Taastusjookidest. #139547
    Madis R
    Member

Mis mõttes ei tee piisavalt trenni? Te ei usu enda poega? Kui ta tahab kiiremini areneda siis peabki rohkem valku sööma, mida võib saada ka pulbri kujul. Vahet pole kust ta valku saab. Mina arvan, et muretsemiseks pole põhjust.

in reply to: Kindad #135290
    Madis R
    Member

Sain kingituseks XL suuruses kindad. Isegi kui randme kõvasti kinni tõmban siis käel on väga palju liikumisruumi. Kas see peabki nii olema või on kindad mulle suured?

in reply to: Tartu MV lamadessurumises 2007 #135149
    Madis R
    Member

Täpselt sama tähelepanek ka minu poolt. See võistlus oli täielik pudru ja kapsad. Mitte midagi aru ei saanud, kes millistes kategooriates võistlesid, kuidas auhindu jagati jne. Mina olin juuniorites kolmas oma kehakaalus ja autasustamisele mind ei kutsutud. Kutsuti noori ja seenioreid. Või siis kutsuti juuniore ka, aga koos seenioritega, aga nende vastu juuniorid loomulikult ei saa. Igatahes, tahaks selgitust, mis moodi see autasustamine toimus. Mina olin haige ja palavikuga, võib-olla selle pärast ei jaganud matsu lahti.

Seeniorid võistlesid noortest ja juunioritest eraldi. Noored ja juuniorid koos. Aga auhindu jagati eraldi ainult noortele. Tundub, et juuniorid ja mehed võeti kokku. Või mis seal täpselt juhtus…Keegi sai aru?

Ja protokolli tahaks ka näha. Mul on protokollist ainult üks pilt.

pc223900_.jpg

Ma eeldan, et see on juuniortite klass. Ma oleks nii kehakaalus -75 kui ka -82,5kg saanud tubli kolmanda koha, kui oleks teadnud, et nii sitt konkurents.

in reply to: Tartu MV lamadessurumises 2007 #135134
    Madis R
    Member

Noorte klass oli ka? Jõusaalis oleva plakati pealt ma seda kuidagi välja ei lugenud. Sain aru, et on ainult juuniorid ja seeniorid. Et aga kindel oleks, helistasin sellel numbril, mis seal oli antud ja hääl teisel pool telefoni ütles mulle, et kui ma tahan osaleda siis juuniorite vanuseklassis. Muidu oleks osalenud küll, aga pole mõttet osaleda endast 3-7 aastat vanematega. Kui kuskil tulemused üleval on või tulevad kunagi netti siis keegi võiks lingi siia ka panna.

in reply to: Surun viltu #134453
    Madis R
    Member

Sõbral oli ka taoline jama ja sai “väja juuritud” see probleem. Mõned trennid sai lihtsalt nii tehtud, et turvajana hoidis keegi kangi otse ja siis surus. Mõne trenniga sai korda. Eriti oli see näha max katsetel, kus oli vahest üsna nii, et üks käsi enne, teine hiljem järgi :o

Aga ei, tänaseks probleem läinud. Ise pead ka jälgima, aita teine käsi järgi, ära siis enam suru, kui teine käsi ei suuda.

Ma surun ise, ilma turvajata nii, et selles ei saa viga olla. Eriti vahet ei ole ka, mis raskus on. :cool:

in reply to: Areng seisab!? #130324
    Madis R
    Member

Ainult peale trenni läheb käsi 37mm peale.

Ma ei saa jätta mainimata, aga kui käsi läheb 37mm peale siis on küll midagi valesti. Kõik muu on siin teemas öeldud. Söö mingi 5x päevas palju tervislikku.

in reply to: Kava!! #126047
    Madis R
    Member

Oleks ka kavast huvitatud. fitness443@hot.ee, kui tüli ei tekita.

in reply to: Kreatiin #126046
    Madis R
    Member

Siin foorumis ongi põhiline öelda proteiin=valk.

in reply to: Kreatiin #126044
    Madis R
    Member

Kreatiin ei aita lihastel paraneda ja taastuda

Kreatiin ei sisalda piisavalt lämmastikku. Ainult proteiinides on piisavalt lämmastikku, amino happeid ja peptiide, et parandada ja taastada lihast. See on teaduslik fakt. Mis veelgi parem, hiljutised uuringud näitavad, et vadaku proteiin stimuleerib valkude sünteesi lihaskasvuks ja taastumiseks paremini kui ükski teine proteiin. Uuring näitas, et taastumiseks ning lihaskasvuks olid vadaku valgu preparaadid 119% efektiivsemad kui piima kaseiin.

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3453

Ei tea kui tõsi iga artikkel on. Kui ma kasutakas umbes 3-4 nädalat ainult trennipäevadel 10-20g kreatiini ja siis lõpetaks kasutamise vähemalt aasta lõpuni ära siis oleks mul jõu ja lihasmassi langus?

in reply to: Kreatiin #126030
    Madis R
    Member

Keegi teadjam võiks öelda ikka.

in reply to: Kreatiin #125974
    Madis R
    Member

Nii palju kui mina tean siis aitab ta lihast kasvatada ja aitab ka trennis (seeriatest) kauem vastu pidada.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)