maddenftw
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maddenftw
MemberLähen siis ortoosiga proovima.
maddenftw
MemberTere jälle! Vigastusest möödas nüüd siis 3-4 nädalat ja tekkis paar küsimust. Peale esimest nädalat sain juba päris korralikult peale toetuda ja kõndida.
Siiani on selle nö. “muna” juures paistetus, aga jalg ei valuta ei kõndimisel, kui ka jooksmisel.
Tegin nüüd eile esimese kergema trenni, proovides jalga natuke hoida.
Küsimus siis selline, et millal oleks soovitatav juba jalale hüppekoormust anda ning lihtsamalt öeldes pealt panna!?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti on tulemas natuke üle nädala pärast tänavakorvpalli võistlused, kas tohiksin seal siis sellise jalaga osaleda, kasutades mingit toestavat sidet vms. ?
maddenftw
MemberJalg saigi kõvasti jääd algul, teipimise koha pealt ei oska öelda jah, miks arst midagi ei teinud vms.
Aga ise kannan nüüd seda elastiksidet toestuseks.
maddenftw
MemberTervist, juhtus siis selline asi, et vigastasin see kolmapäev kossutrennis hüppeliigese sidemeid. Väga suur muhk tekkis kohe pärast õnnetust, treener lasi siis paar purki külma peale ning kiirabisse. Tehti ka röntgen, kuid see mingit luu vigastust ei näidanud. Arst andis mulle mingisuguse R.I.C.E lipiku, mille järgi peaksin taastuma. Lahast ega kipsi ei pandud vaid lasti palja jalaga koju. Praeguseks saan juba vaikselt toetada ilma valuta(võibolla saaks rohkem ka, aga ei julge), kuid jalg on siiani suhteliselt paistes.
Probleem siis selles, et vaja esmaspäeval kindlasti kooli minna, kuid karke pole ka kuskilt võtta. Kas oleks mõistlik longata sinna, kui õnnetusest pole nädalatki möödas, või peaksin veel ootama?
Paistetus(muhk) oli ikka tõsiselt suur, aga äkki on vigastuse vorm siiski kergem ja olen nädala pärast täiesti jalul. Kuidas ma raskusastme tuvastan?
Kindlasti on paljudel samalaadne vigastus olnud, et võiksite siis mingit informatsiooni mulle anda, kuidas teil paranemine kulges jms..
maddenftw
MemberVanus: 20 Kaal: 104kg Pikkus: 205cm
Surumine: 90kg (kohe üldse ei taha areneda)
Kükk: 110kg
Tõmme: 170kg (suht rahul hetkel)
maddenftw
MemberTänud vastuse eest, sain targemaks küll.

maddenftw
Memberokei, proovin selle “üks raske teine kerge trenn” värgi ära
maddenftw
Memberolen proovinud ka korduseid muuta kuid ei toonud edu.
maddenftw
Memberarusaadav, eks ma üritan neid näpunäiteid järgida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maddenftw
MemberEi ütleks, et ma nüüd ektomorf olen.
Mingi rind on ees küll, aga see on suuruselt väiksem võrreldes teisi kehaosi.
Kaks ja pool aastat olen pidevalt jõusaalis käinud..
maddenftw
Memberrinnale annan korralikult vatti enda arust, suured raskused 3 või 4×6-8
maddenftw
MemberToitumine on paigas ja kasutan ka taastusjooke vms, AC-C enne- ning HT-R pärast trenni.
Muu keha osas nagu ei kurdakski, aga see rinnakene ei taha kasvada kuidagi
mai 6, 2009 at 5:56 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194600maddenftw
MemberKoovit.
maddenftw
MemberTeen ikka, õla harjutused ilusti sees. Jäi kogemata Loetellu panemata.
maddenftw
MemberSamuti kasutanud AC-C’d ning väga hästi aitab.
Joon veega, ega see eriti hea ei ole, aga kannatab ära.
AutorPostitused