MachineGun
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MachineGun
MemberMa isiklult olen leidnud uue metoodika kõhulihaste treenimiseks, võib-olla peaksin selle isegi patendeerima.See näeb välja nii.
Tulemus: järgmisel päeval on kõhulihased valusad.
Metoodika: Ära tee sporti, ära käi jõusaalis, ära tee kõhulihaste ega muid harjutusi kodus. Teha tuleb vaid järgmist harjutust.
Kogu päeva jooksul tee iga paari tunni tagant järgmist suurepärast harjutust. See näeb välja nii.
Seejuures ei ole see üldsegi raske harjutus, aga tagab tulemuse- järgmisel päeval on kõhulihased valusad. Teha tuleb vaid järgmist harjutust.
Kuula tähelepanelikult, ja ära karda, et see liiga keeruline või ülejõukäiv on. Paljud arvavad, et kõhulihaste treenimiseks tuleb teha pikki seeriad, st, et
tehakse mitukümmend kordust seerias. Aga minu soovitatud metoodika puhul on seerias vaid 1 kordus. See näeb välja nii. Teha tuleb vaid järgmist harjutust.
Ja seda iga paari tunni tagant päevas. Tegu on lihtsa ent efektiivse harjutusega. Muid kõhulihaste harjutusi teha pole vaja, järgi vaid minu poolt kirjeldatud samme ja saad tulemust juba järgmisel päeval tunda. Seda harjutust tee istudes igapäevatoimetusi tehes. Spordiriideid kanda pole vaja. Tegu on mugava ja tulemusliku harjutusega, mis lausa nõuab järeleproovimist. See näeb välja nii.
Igapäevatoimetusi tehes isteasendis kõverda kergelt selg surudes nii kõhtu sisse poole veidi. Seejärel pingesta kõhulihased maksimaalselt, hoia seni kaua pingeolekut kui soovid, kuid orienteeruvalt 5 sekundit, viimane sekund peaks olema põletava tundega, ehk siis lihas maksimaalselt pinges. Ja ongi kõik rohkem kordusi pole vaja teha. Järgmise seeria tee 2h pärast. Hommikul tunned tulemust. Head treenimist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pidin peaaegu pikali kukkuma seda lugedes!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MachineGun
MemberNii… Pisut aega on möödunud.
Ja lisasin uue asja kavasse – rohkem kõndimist päeva jooksul. Nimelt bussiga koju sõites tulen mõned peatused varem maha. Nüüd läheb kolmas nädal niimoodi. Ja koolis oli täna 3 km jooks hindele. Eelmise aasta aega parandasin u pool minutit.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>85 kg 83,5 kg
MachineGun
MemberUpin teemat:
Kaal hetkel siis 85 kg! Seega olen 10 kilo kaotanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MachineGun
MemberRammsteini “Ich Will” sobib lisaks Sonnele. Prodigy võtab ka katuse ratastele. See suht-kohta klassika ning mõjub kõigile
.Jaah… Prodigy on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle meeldib üleüldse trance muusika. Eriti aitab trenni teha Skazi – Guitar Trance II, lisaks Pendulum ja Chemical Brothers.Progress: nii hea on, et kaaluosuti on 95 asemel 88,5 peal
Olen kaotanud 6,5 kg!MachineGun
Memberpikkust on 180 cm, hetkel kaalun 88,5 kg (varem oli 95); sooviksin saada mingi 80 kg, pikemas perspektiivis 75 kg
MachineGun
MemberIgatahes praeguseni on läinud kõik hästi. Ehk siis kokku -5 kg rasva. Kükkide tegemine mõjus.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga milliseid harjutusi veel on, mis põletaks hästi rasva? Kas sellest artiklist http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3823 lähtudes peaks tegema jõutreeningut, et paremini rasva põletada?MachineGun
MemberÜks asi veel – ma teen iga päev kõhulihastele trenni. Aga olen lugenud, et tuleb ka puhata. Kui pikk võiks puhkeperiood olla? Seeriate vahel, ma tean, et võiks olla minut. Ja teiseks, kas sobib iga 24 tunni tagant teha? On 24h piisav taastumisaeg?
MachineGun
Memberto gmaster:
Kui paljust loobuma peab ja palju peaks edasi tarvitama? Igatahes enne sõin ikka PÄRIS palju magusat ja rasvast.
to Mr.Crazzy:
Võimas!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See andis mulle kohe kõvasti motivatsiooni juurde!MachineGun
MemberVeel üks hea saavutus, vorm hakkab vähehaaval taasuma. Nimelt enne ei saanud ma hakkama sealt videost http://www.metacafe.com/watch/715974/how_t…kout_routine_5/ esimese harjutusega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kuid nüüd suudan seda teha.Ja võib-olla kiirustan liialt ette, kuid tahaks teada, kui kiiresti tulemusi näha on? Nädal? Kuu? Pool aastat?
MachineGun
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii, minu progress:1) Leidsin motivatsiooni,
2) joon iga päev 4 tassi rohelist teed,
3) söön mõistlikult ehk hoian magusast ja rasvasest eemale ja söön ühe korraga vähe (kuid on rohkem toidukordi),
4) teen iga päev kõhulihaseid,
5) kui ilmad soojaks lähevad, siis hakkan jooksmas käima.
Kaalusin end ka treeningu alguses täpselt ära – 95 kg! Õudne! Aga nüüd on 92 kg. Seega olen 3 kg kaotanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kavatsen edasi lasta. Aga oleks vaja midagi muuta/lisada?
MachineGun
MemberKaru, ma ei seedi eriti Metallicat ja Rammsteini, kuid ma püüan su nõu kuulda võtta
MachineGun
MemberKui tihti? Kui pika maa?
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)