Skip to main content

macc

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Vajan massi #233871
    macc
    Member

Nii et sellest piisab kui hommikul teen kätekõverdusi, kõhulihaseid, kangiga natuke ja päeval jõusaali minna.

in reply to: Vajan massi #233863
    macc
    Member

ise ka suht sama kogemusega. alustuseks käisin jõusaalis 3-4x nädalas ja peale seda valgusheik. Peale head trenni tuli isu süüa rohkem iseenesest. Selle tulemusel tõusis kaal 63kg peale (alguses oli see mingi 52-54?). Selle peale on ka seisma jäänud, nüüd peaksin sööma lihtsalt rohkem päevas nt hommikul rohkem siis kella 13:00 ajal kella 17:00 ajal ja ka veel enne magamaminekut. Aga viimaseks pole viitsimist olnud. Küll, aga olen proovinud teha sellist asja kaks nädalat. Tulemuseks oli +3-4kg. Parim tulemus trenn+toitumine ja puhkus kulub ka vahest ära just trennist, a küll see ise märku annab kui vaja puhata.

Mis harjutusi sa tegid?Kuidas su trenn välja nägi

in reply to: Vajan massi #233853
    macc
    Member

Sorry tõesti kui ma ei suuda hommikuti süüa…eks ma nüüd hakkan sööma sest muud moodust pole.

Kuidas trenniga jääb…

in reply to: Vajan massi #233847
    macc
    Member

kuidas ma siis sööma pean

in reply to: Vajan massi #233844
    macc
    Member

kas mõni kindel toit või suvalt lasen kõik kurgust alla….

tahaks õiget toitumis kava ja treening kava….

in reply to: Vajan massi #233840
    macc
    Member

Hommikuti ma ei söö sest ei suuda süüa…ja kui olen söönud siis kindlast 5 võileiba ja putru.

Lõunal täitsa oleneb supid praed erinevad kaks portsu kindlasti.

õhtuti nii kuidas jõuab ja kui on isu.

trenni pole ma juba ammu teinud…

in reply to: Vajan massi #233837
    macc
    Member

söömise kohapealt ….. ma olen söönud nagu segane…ml isegi vanemad ütlevad et mind on kergem ära tappa kui ära toita. ja keha mass ei muutu kahjuks

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)