macc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
macc
MemberNii et sellest piisab kui hommikul teen kätekõverdusi, kõhulihaseid, kangiga natuke ja päeval jõusaali minna.
macc
Memberise ka suht sama kogemusega. alustuseks käisin jõusaalis 3-4x nädalas ja peale seda valgusheik. Peale head trenni tuli isu süüa rohkem iseenesest. Selle tulemusel tõusis kaal 63kg peale (alguses oli see mingi 52-54?). Selle peale on ka seisma jäänud, nüüd peaksin sööma lihtsalt rohkem päevas nt hommikul rohkem siis kella 13:00 ajal kella 17:00 ajal ja ka veel enne magamaminekut. Aga viimaseks pole viitsimist olnud. Küll, aga olen proovinud teha sellist asja kaks nädalat. Tulemuseks oli +3-4kg. Parim tulemus trenn+toitumine ja puhkus kulub ka vahest ära just trennist, a küll see ise märku annab kui vaja puhata.Mis harjutusi sa tegid?Kuidas su trenn välja nägi
macc
MemberSorry tõesti kui ma ei suuda hommikuti süüa…eks ma nüüd hakkan sööma sest muud moodust pole.
Kuidas trenniga jääb…
macc
Memberkuidas ma siis sööma pean
macc
Memberkas mõni kindel toit või suvalt lasen kõik kurgust alla….
tahaks õiget toitumis kava ja treening kava….
macc
MemberHommikuti ma ei söö sest ei suuda süüa…ja kui olen söönud siis kindlast 5 võileiba ja putru.
Lõunal täitsa oleneb supid praed erinevad kaks portsu kindlasti.
õhtuti nii kuidas jõuab ja kui on isu.
trenni pole ma juba ammu teinud…
macc
Membersöömise kohapealt ….. ma olen söönud nagu segane…ml isegi vanemad ütlevad et mind on kergem ära tappa kui ära toita. ja keha mass ei muutu kahjuks
-
AutorPostitused